На море в Гърция - 9

• 114 820
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Бендида, Благодаря, и аз сега търсих друго инфо. и видях, че е доста солено от към цени.

# 481
  • В полето, под тепето.

Яя, а какво е гаврос?? Това не сме го пробвали по гръцко, даже не съм го и чувала  Embarassed

Иначе напоследък си мечтая за тяхната мусака и пълнени домати, ммм   chef

Гаврос е много вкусна дребна риба, прилича на едра цаца, но на вкус е много  по- хубава. cheers

Последна редакция: пн, 30 юли 2012, 14:46 от Теси

# 482
  • Пловдив / София
fam ще чакам да пишеш за отзиви , ние сигурно след 8.09 ще пътуваме надявам се времето да е хубаво.
Аз още се лутам за това Никити и нищо не намирам, а определено искам да запазя от тук , че с две деца , едното много мрънкащо  Tired, не ми се тръгва така.
Нмарих доста предложения, ама дават го уж на Никити и вътре в описанието на еди колко си км. от Никити.
Това малко ме притеснява, като търся за Несебър и половината неща ами на пътя м/у Равда и Несебър доста подвеждащо  Close

Моля тези от вас който за си запазили нещо на Никити или Нео Мармарас и Сарти , да ми пуснат или тук или на лични къде и какво са си харесали или от къде си търсят.

p.p.това Урануполи , къде се намира, някой отзиви за там, гледам сега оферти от тези с ваучерите и харесах няколко оферти.

Ако искаш, ще ти изпратя от въщи довечера или утра вечер кои съм набелязала. Някои са си в Никити.

# 483
  • София
Теси, благодаря за пояснението   bouquet

Но щом е рибешко, надали ще го пробвам - по принцип риба ям само 2-3 вида и не обичам много да експериментирам с нови видове. А и като цяло морски дарове изобщо не обичам да ям, особено миди/калмари  Sick

Но всичко си е въпрос на вкус  Simple Smile

Кате мила, не ти трябва да се извиняваш, а Peterky - заради грубият му коментар относно нашите въпроси. В тази тема всеки може да влезе и да попита каквото го интересува, и не мисля че имаме право да си определяме въпросите като ''глупави'' или ''умни''. Просто сме различни хора и съответно ни интересуват различни неща.
А това, че той обича Гърция не му дава право да се държи като пъдар в темата - тя е и за хвалби, но и за оплаквания. В крайна сметка всяко нещо на този свят си има и добрите, и лошите страни - това важи и за гръцките курорти.
Ако ще си пишем само хвалебствия и човек да не смее да сподели нещо лошо, то тогава самата идея за обмяна на полезна [i]информация[/i] чрез темата се губи  Peace

# 484
  • Ловеч
Здравейте, попаднах на тази оферта http://www.dalavera.bg/77-lv-za-3-noshtuvki-sas-zakuski-na-more-v-gartsiya-d2565 някакви впечатления дали имате за хотела, плажа.....?

# 485
Била съм 2 пъти в Аспровалта, но този хотел не съм го засичала по крайморската и близките до нея улици newsm78. Иначе плажът в самия град не е хубав - с доста големи камъни и дълбоко море при влизането. Има един плаж - Баракуда бийч, който е на няколко /2-3 / километра преди Аспровалта. Там пясъкът е ситен, а морето става дълбоко доооста навътре. Идеален е за деца.

# 486
  • София
Здравейте Simple Smile

След резервацията ни в Акратос бийч прочетох доста негативни мнения и отзиви за него, но вече е късно и живот и здраве септември се отправяме натам. Имам едно питане към вас : акта за раждане на детето е преведен на английски - така ни посъветваха от агенцията, сега обаче мои познати твърдят, че трябва да е на български. Не, че ми е проблем да взема и двата екземпляра, ама все пак ще се радвам някой да ми отговори Simple Smile

# 487
  • София (Възраждане)
Не ти трябва да е на алнглийски, изискват го на българското КПП!
А тази агенция сигурно се занимава и с преводаческа дейност Wink

# 488
  • Пловдив
Освен паспорт на детето и акта му ли трябва да носим извън граница?
Оригинал/ копие?

# 489
  • София (Възраждане)
Ксерокопие е достатъчно, искат го ако с мъжа имате различни фамилии.

# 490
Въпрос към ходилите на Лефкада и Кефалония- Как е времето в края на Август, подходящо ли е или има силни ветрове.
Ако има и някой, който да препоръча нещо хубаво за настаняване ще съм му благодарна.

# 491
  • София
Наши семейни приятели две двойки ходиха в Гърция началото на юни и децата казаха, че само с червени паспорти са били и не е имало проблем.
Аз сега имам едно друго питане преди да ме набиете  Mr. Green, гледах много приемливи оферти за Неос Мармарас, може ли някой да ми направи сравнение не тези трите местенце с места по нашето море
Никити, Неос Мармарас и Сарти.
То ясно, че веднъж като отидем после ще ни е по лесно.

# 492
Кимболина,
е ти ме уби Simple Smile Уточнявам, че нашето море го ползвах в добрите му времена, последното десетилетие не се брои.

Неос Мармарас - Несебър, готини заведения, архитектура и дух, плажовете малко встрани. Лодчици до Порто Карас, също като Несебър-Слънчев бряг.
Сарти - Китен, суперска плажна ивица и природа, но малко по-семейно ориентирано и по-чалга ми идва.
Никити ще е Созопол, тогава, най-комплексно представяне. Хем има и нещичко като стар град, макар да не може да се сравнява. Ама не ме питай кое от трите е най-добре сега Simple Smile Зависи какво търсиш - и най-вече, избери си да ти харесва хотелът и местоположението му... и трите града стават.

Miraluba и всички, които питат за документи, etc. - МОЛЯ от сърце, прочетете поне първата страница на темата! Там ги пише тия неща.

# 493
  • София
Параход мерси, затова явно повече ми харесаха хотелчетата около Неос мармарас, точно това търся като Несебър, там обичаХ да ходя.
Плажа където и да си е на 10 мин.път, вечер има къде да се разходиш , /макар, че последните няколко години стана пълна цигания, съсипаха и Старият град /, а новия е пълна чалгаджийница  Sick
Вече ми светна там сме  Hug, да не се забутам на някое месте като Ахтопол , че вечерите са ми мъка на мен ако няма къде да се разтъпча  Mr. Green
Попаднах на Реима травел има стархотно много хотели и студия по Халкидики на приемливи цени , избирам нещо и запазвам, че ако се помотам още малко и мъжО ще се откаже, а ми отне година да го навия  Close

# 494
Ще ми е интересно да чуя и други трактовки по въпроса ти, сигурно други потребителки по друг начин си ги представят Simple Smile

Рейма наистина е агенцията, която предлага може би най-много семейни хотели и студиа в Гърция - за хора, които не искат сами да се разправят с кореспонденция и резервации.

Общи условия

Активация на акаунт