На море в Гърция - 9

• 114 804
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Така е, ама от много информация главата му се оплита на човек Simple Smile
По-лесно е като ти го смели някой в 4-5 изречения. Аз сега например проучвам плажовете по източната ивица на Ситония.
Не ми се смейте, но като почнах да чета в темата, не знаех даже имената на трите полуострова на Халкидики Simple Smile Сега малко по-малко си идват на мястото нещата.
Попадам и на стари мнения от предните теми - има толкова ценни неща, обсъждани десетки пъти, но иска много време да отдели човек - за проучване и научаване.

И още един въпрос, но не можах да се сдържа - кой е най-хубавия плаж на източния и на западния бряг на Ситония, според вас? Simple Smile

# 511
  • София
Параход, и Китен и Приморско са станали чалгаджийски сборища последните години...то май за съжаление не останаха много места, които да са pop-folk free  Sad

Сещам се, преди няколко години, по време на първото ми гръцко море (бяхме с бившия мъж в Катерини) влизам да избирам сувенири в някакво приятно малко магазинче. Вътре - тиха гръцка музика, аз мълчаливо се кефя щото по принцип си я харесвам тяхната музика. Може и от гените да е - имам силен гръцки корен в родата  Simple Smile

В един момент обаче, баба ви Глория (тогава още леля може би) извисява глас, а аз с ужас виждам как собственикът на магазинчето се хвърля към уредбата и дава 'волумето на маХ' , след което доволен се обръща към мен и ми се усмихва широооко  Shocked

Не, не беше българин - но понеже при поздрава в началото бяхме уточнили вече моята националност, човечецът явно поиска да ме зарадва с един мощен поздрав на родния ми език... Та хем ми стана мило от неговия жест, хем много тъжно, че тази гадория вече е проникнала и в Гърция даже...

# 512
  • София
Линковете на първа старница съм ги минала няколко пъти. Обаче друго е да получиш инфо лично от хора който са били на няколко места и да ти кажат кое къде и как, а тези странички за Халкидики техните дето са такива мога да изнамеря и за несебър и прочие и да останете възхитени от писаниците.
И определено като започнеш да четеш и става някаква каша в главата ти.
Трябва просто веднъж да се отиде и да се види къде какво ти пасва и после по лесно се ориентираш за следващото ходене, както всяко първо нещо.

Параход, и Китен и Приморско са станали чалгаджийски сборища последните години...то май за съжаление не останаха много места, които да са pop-folk free  Sad

За голямо съжаление по цялото черноморие е така, съсипахме старите градове с цигански сергий, навсякъде чалга, свинщина и боклуци, в морето се изсипват всичките .......  Sick, няма глоби няма нищо, застроени са всички плажни ивици  ooooh!
Миналата година на Несебър в 16.30ч. на плажа вече беше сянка от хотелите  Close

п.п. отзиви за този хотел
http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 35&Itemid=891

# 513
мдааа хитри са гърците .... http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1485485

# 514
  Кимболина, ако приемеш моето мнение много ще се улесниш в търсенето. Можеш да проверяваш рейтинга на съответния хотел в booking.com и да четеш съответно мнения на гости на хотела. Така например в букинг рейтинга на посочения от теб хотел е 5,4. Не съм се задълбочавала в отзивите, но са доста и можеш да ги погледнеш.

# 515
  • София

Ааааа, това е в една от хубавите таверни в Керамоти. Но и Агапиос, и персоналът му знаят повече от 20 думи на БГ. Посрещнаха ни много любезно, почерпиха децата със сок, дадоха диня за подарък. Цените и качеството на храната са чудесни. Там видях сервитьора да носи сметката за проверка на собственика и да му носи бакшиша, също. На 1ва линия са. Само дето ги няма в нета; или поне не отговарят на мейла.

# 516
kimbolina този е далече от морето, мин.400-500 м и според мен му е нисък рейтинга навсякъде, както и на другия им хотел Lilly Ann Beach...за съжаление.... иначе изглежда много симпатично, но коментарите са негативни основно  newsm78

# 517
# 518
  • София
Отказахте ме  Mr. Green, Анна бел обикновено така правя, през booking гледам оценката , сега не знам , защо не погледнах.

# 519
Няма да си очарована от Лили Ан Вилидж - банята беше грешно конструирана и се наводняваше  за миг, и после миришеше на влажно и мухъл цял ден. И адски неудобна някак за ползване, и става супер опасно хлъзгава. Wi fi май  нямаше на практика. Абе, не че нещо конкретно, но не "грабва" никак. Басейнът не се престраших да ползвам - изглеждаше нормално де. Далееече е от плажа. За кратък престой става, но за хубава почивка не го препоръчвам. Иначе имат много ниски цени, но явно са обвързани с качеството.

# 520
  Кимболина, ако приемеш моето мнение много ще се улесниш в търсенето. Можеш да проверяваш рейтинга на съответния хотел в booking.com и да четеш съответно мнения на гости на хотела. ...
Също в holidaycheck.com и в tripadvisor.com  Peace

# 521
  • София
Момичета,нали няма проблем да се направи резервация през Букинг.ком за хотел на Халкидики?

# 522
  • Варна
Не, защо да има проблем? Аз така резервирах, макар че се свързах с жената и по имейл.

# 523
Момичета,нали няма проблем да се направи резервация през Букинг.ком за хотел на Халкидики?
Не, ако четеш внимателно условията.  Peace Казвам това, защото миналата година бях изненадана с една резервация във venere.com за Барцелона. Има практика да предлагат по-ниски цени, но ти чаржват картата веднага с пълната сума - ще рече, заплащаш предварително цялата сума, която се връща ако ти се наложи да анулираш, естествено в зададения срок, а ако си букнал най-евтиното, тогава пък не се връща. Т.е. има различни цени за различни варианти. Някои хотели го поставят като условие и действително беше така с нашия хотел, но не бях забелязала. В booking.com май я няма тая практика - картата служи само за гаранция. Пиша това за да знаете, че съществуват и такива варианти.

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 12:38 от soya-fen

# 524
  • София
Мерси за бързите отговори! HugПитането ми е за моя приятелка,аз не съм в час,а обикновено през агенция резервираме,а в букинга си зяпам само мненията.

Общи условия

Активация на акаунт