На море в Гърция - 9

• 114 879
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
А за Вурвуру няма ли някой да ми подскаже нещо? Praynig

# 76
Ето линк от първа страница за Вурвуру  Rolling Eyes

# 77
  • София
Страхотно оформление на темата, браво и благодаря  bouquet
Нашата почивка уж мина, но не мога да спра да ви следя, така ми се ходи пак Rolling Eyes

# 78
Отзиви за ривиерата, сега попаднах на тази оферта и го мисля.
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0html
Бяхме там края на април- май. Нищо особено, доста вехто, стаите са доста големи, с мокет, с големи тераси /става дума за фамилните стаи на първия етаж/. Градината е най-хубавото нещо, басейните....не са лоши, плажа е с едър пясък. Хубавото е зеленината, пространство има, на плажа си. Храната - като навсякъде - едно и също всеки ден, но гладни няма да останете. На близо има две хубави таверни - може би на 50-100 м от хотела. А, в близост има някаква база - струпани някакви пясъци, камиони, прахоляци....незнам сега как е. Близките села са интересни, може и на Олимп да се качите - отгоре гледката е страхотна!

# 79
  • София
[Не успяхме да разгледаме Лефкада,защото бързахме за ферибота,но все пак я минахме половината от моста до Василики и честно не съм впечатлена от видяното.Да не говорим,че на Василики плажа по снимки изглежда огромен, а всъщност не е.
Ние сме на 7-10 км от Фискардо в ето това място http://www.ranzo-ionio.gr/.Мястото е страхотно, с невероятен изглед към Миртос и Асос.Областта около Фискардо е по-скъпа отколкото например южната част.Аз тези подробности с плажовете с пясък на юг и всякакви забележителности ги научих след като открих българин, който живее на острова и тъй като 70% от вили,къщички,студиа и т.н. нямат сайтове, той ги предлага в едно с други много полезни екстри.Реално погледнато благодарение на него аз предварително знаех абсолютно всичко,което трябваше да знам преди да замина.Има страница  във фейсбук Kefalonia с много инфо и снимки и там има и имейл за контакти.Била съм на Корфу, минах през Лефкада и сега на Кефалония,но тук ми харесва най-много.
Veka, страхотно местенце сте си намерили на Кефалоня. Какви са цените на апартаментите горе-долу? Има ли плаж наблизо?
Пещерата Дрогарати видяхте ли? В южната част на острова знам, че има един плаж с червен пясък - Xi, близо до Лисури май беше. Ако имате време навръщане можете да разгледате западната част на Лефкада, тя е значително по-живописна от източната. Там са плажовете Порто Кацики, Егремния, Катизма. Обаче пътят е доста планински и тесен.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 11:27 от dechy

# 80
Здравейте,

Ако някои е почивал във Village Mare 3*, Метаморфози ще се радвам ако сподели впечатленията си от хотела / стаи, храна, чистота и т.н/

http://www.villagemare.gr/halkidiki/index.html

Мн благодаря

# 81
Хора, пускайте малко търсачката де. Знам, че е много лесно всичко на готово, ама не може да дъвчем едно и също.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 11:53 от СКО

# 82
Здравейте, интересува ме Пелион. Някой ходил ако може да каже нещо повече за селцата там. По точно ме интересува кое е по- оживено. Имам една оферта за вила в Хорто. Но се опасявам, че ще умрем от скука там

# 83
Хора, пускайте малко търсачката де. Знам, че е много лесно всичко на готово, ама не може да дъвчем едно и също.

Благодаря за линковете, но вече съм ги чела тези коментари Simple Smile

# 84
Благодаря за линковете, но вече съм ги чела тези коментари Simple Smile

Ами значи вече имате съвсем изчерпателна информация за хотела.  Peace

enny, виж в предишната тема - доста обсъждахме Пелион. Аз останах с впечатлението, че повечето момичета препоръчват другата му страна - откъм Загора и Неохори.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 12:25 от СКО

# 85
Да се запиша да следя, темата ми стана любима, с удоволствие чета впечатленията ви и черпя идеи.

Първата част от нашата почивка приключи. Както се бяхме стегнали за Офринио бийч, така поради различни причини накрая се оказахме в Аспровалта. Доволни останахме от всичко (почти Simple Smile) - апартаментът беше ОК и не скъп, а и почти на плажа, който ни хареса най-много - чист и пуст, морето прекрасно. Децата почти не излязоха от водата 6 дни. Най-важното за мен - починах си наистина пълноценно, тотален релакс.

Четох какво сте писали в предната тема за Кавала - напълно подкрепям, ако ги нямаше табелите на гръцки, илюзията, че сме някъде на Ривиерата щеше да е пълна. Много ми хареса Heart Eyes, някой път ще останем повече време там.

За Маказа - проходът е затворен Close, което нямаше да е проблем, ако бяхме проверили предварително, но ние го разбрахме чак като стигнахме в Комотини, та се наложи да се връщаме назад към Ксанти.

Следващото ми гръцко приключение мисля да е на о-в Наксос, защото там имаме "местна връзка". Само трябва да измисля как да стигнем дотам, че летище май няма. С ферибот ще да е явно, но ще видим като наближи.

# 86
Цитат
Четох какво сте писали в предната тема за Кавала - напълно подкрепям, ако ги нямаше табелите на гръцки, илюзията, че сме някъде на Ривиерата щеше да е пълна. Много ми хареса , някой път ще останем повече време там.

Би ли ми дала малко повече информация за Кавала и плажове около нея? Изобщо каквото се сетиш интересно! Мислим за няколко дни да прескочим и до там, не че не съм прочела всичко по интернет, ама друго си от първа ръка!   Дали можем да спим в Кавала и всеки ден да пътуваме с колата до плажовете или е по-добре да търся апартамент например до Неа Перамос? bouquet

# 87
  • Sofia
Ето линк от първа страница за Вурвуру  Rolling Eyes

Това с линка е ОК!, но аз искам информация от някой, който е бил там.

Ако няма такава, здраве да е!

# 88
Цитат
Четох какво сте писали в предната тема за Кавала - напълно подкрепям, ако ги нямаше табелите на гръцки, илюзията, че сме някъде на Ривиерата щеше да е пълна. Много ми хареса , някой път ще останем повече време там.

Би ли ми дала малко повече информация за Кавала и плажове около нея? Изобщо каквото се сетиш интересно! Мислим за няколко дни да прескочим и до там, не че не съм прочела всичко по интернет, ама друго си от първа ръка!   Дали можем да спим в Кавала и всеки ден да пътуваме с колата до плажовете или е по-добре да търся апартамент например до Неа Перамос? bouquet

Аз така си помислих да направим някой път - да спим наоколо из селцата, където е по-спокойно - Неа Ираклица, Неа Перамос, Палио..., а за разходки и други забавления - в Кавала, защото е градът е супер оживен и има интересни неща за гледане. Плажовете като че ли навсякъде в този район стават, но дано се включи някой, който има по-подробни впечатления.

# 89
  • София...........
Отзиви за ривиерата, сега попаднах на тази оферта и го мисля.
http://www.procent.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4 … %D0%BB%D0%B2.html

DION PALACE***** сме почивали преди две години. Хотела е далече от 5 *(аз го слагам ниво 3 * турски хотел), както вече са ти писали поовехтяла база. Храната не много богата и всеки ден едно и също. Басейните бяха от стария тип, които нивото на водата е 20-ина см, по-надолу и стояха едни жълто-черни черти от нивото на водата. Иначе хубави и много басейни. Шезлонгите на плажа са в пясъчна част, но на метър-два преди водата и входа във водата близо 2 метра чакъл Sad Съседното село (не помня името) имаше страхотен пясъчен плаж и прекрасни заведения по крайбрежната уличка.

Общи условия

Активация на акаунт