На море в Гърция - 9

• 114 903
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, някой да има информация за апартаменти Катерина в Неа Ираклица.?Колебая се между това и вила Мediterrane.  Който знае, да помага  Hug Предварително благодаря!

# 106
Здравейте! Честита нова тема!  Hug Аз да ви попитам кое бихте предпочели за почивка в Гърция:Вурвуру или Олимпийската ривиера (по-точно Коринос). Интересува ме главно морето да е чисто, а за дълбочина няма проблем.  Wink

# 107
  • Sofia
Момичета , в Кавала можете ли да ми препоръчате търговски центрове, нали сега започват разпродажбите в Гърция  Sunglasses

Само това не търси в Кавала  Laughing. Първият път търсехме като луди "бивши тютюневи складове, превърнати в търговски центрове"  hahaha. И се чудим защо българката в Неа Перамос не се сеща за такива чудесии.  ooooh!  Много хубаво са възстановили склада, дори до преди 2-3 години имаше и живот в него, но е точно тип базар - малки магазинчета с всякакви стоки. Тази година половината стояха празни, а и в кафенетата нямаше живот. Дори ескалаторите бяха спрени, явно за икономия. Иначе имат 3-4 магазина в центъра, които ги има и в нашите молове, но с това се изчерпва всичко. Сещам се за Зара, Марк§Спенсър и още 1-2 магазина.

Хмм, аз мислех да си спестим ходенето до Солун, но май няма такъв вариянт. Милият настоява да отидем и в Кавала, аз мислех да съчетаяс малко шопинг, но явно няма да стане.

# 108
Благодаря на Параход за страхотната нова тема.  bouquet

Ние се завърнахме от Торони. Много, много ни хареса, изкарахме прекрасно. Бяхме настанени в хотел Нестор. Нямам забележки към хотела, освен, че банята си е за ремонт.
Бързо свикнахме с едрия пясък на плажа, за който бяхме предупредени в темата. Дори децата нямаха проблеми с него.
Ако има дами, които плануват почивка в Торони и се чудят към кой ресторант да се насочат...горещо препоръчвам Таверна ЛЕОН. Намира се в центъра на селцето, разположен от двете страни на улицата. Във вътрешната част на ресторанта, в градината има заградена детска площадка за по-малки дечица, а откъм плажа има площадка за по-големи деца с люлки, катерушки и пързалки. Идеално място в което може да се съчетае спокойна вечеря за възрастните с вкусни блюда, перфектно и бързо обслужване и място за игра на децата.

Е, разбира се очакваме и следващата си по-дълга почивка на Сани.

# 109
  • София

Candyyy, винаги бих избрала Ситония, в частност Вурвуру, пред Олимпийската ривиера.
Водата и плажовете са много по-чисти, по-близо си до природата, има дух и атмосфера.

Ривиерата ми напомня малко на нашите курорти, от които успешно бягаме вече няколко години  Simple Smile Малко мръсничко, твърде туристическо, доста циганиики на места...но и това място си има своите привърженици, всеки си знае къде му е най-добре  Peace

# 110
  • София
Параход, страхотно си оформила темата Hug
Момичета искам да попитам , дали някой знае хубави студия за нощувки в Олимпиада(Атон). Мислим да отскочим средата на август, но виждам затруднения с намиране на места за нощуване там. В booking.com другите сайтове, които обикновено ползваме има само 4 места за нощуване. Бяхме там само един ден по- рано този месец, само минавайки, плажувахме и хапнахме. Останахме очаровани от спокойствието и обслужването, и уединението. Направи ми впечатление, че не е много малко и очаквах, че като се приберем ще намеря в интернет места за нощувки, но не. Сега много ме е яд, че не питах директно на място.

Моля за съдействие за Олимпиада, знам, че не е най-обсъжданата дестинация тук в тази тема.

# 111
  • София
Момичета искам да попитам , дали някой знае хубави студия за нощувки в Олимпиада(Атон). Мислим да отскочим средата на август, но виждам затруднения с намиране на места за нощуване там. В booking.com другите сайтове, които обикновено ползваме има само 4 места за нощуване. Бяхме там само един ден по- рано този месец, само минавайки, плажувахме и хапнахме. Останахме очаровани от спокойствието и обслужването, и уединението. Направи ми впечатление, че не е много малко и очаквах, че като се приберем ще намеря в интернет места за нощувки, но не. Сега много ме е яд, че не питах директно на място.
Моля за съдействие за Олимпиада, знам, че не е най-обсъжданата дестинация тук в тази тема.
Ето няколко студиа в Олимпиада http://www.feelgreece.com/bg/north/halkidiki/central-part/olympi … da/accommodations. Може би вече си ги проверила, но все пак. Нямам лични впечатления от тях. Би ли споделила нещо повече за плажа на Олимпиада и околните плажове, ако знаеш.

# 112
  • София
dechy ние бяхме отседнали в Аспровалта, но нещо не харесахме плажа там и решихме да си намерим друго място за плажуване. На Ставрос плажа, малко след централния, в края на града е страхотен с много ситен пясък, много широка плажна ивица, но е много населен и има едни чадъри, които се държат от един едър грък, който всячески се опитва първо за запълни последната линия чадъри  и накрая първата. Изключително арогантен човек. Водата през седмицата беше кристална, а в събота заради многото хора ли, течение ли имаше беше боза направо. Нещо невиждано от мен в Гърция. Продължихме надолу, посока Олимпияда. Не твъдя със  100% сигурност, но малко до преди Олимпияда почти всички плажове са каменисти. В градчето има едно плажче с един бар(чието име не помня) там плажа беше хубав( пясъка ситен, в началото като се влиза във водата няма камъни, но малко по навътре има нещо като скали, на нас обаче не ни пречеха, нямахме аква обувки, но  нямахме проблеми. Хубавото беше. че беше много спокойно , което на нас ни хареса. Иначе плажа там , където са заведенията е по- тесен, но пак е пясъчен. Таверните са точно на пясъка и готвят великолепно, а цените там ми се видяха направо евтини, сравнени с  Халкидики и околностите около Кавала. Градчето е малко, но спретнато , има много хубава обществена детска площадка, добре обезопасена, и оградена. Това са ми впечатленията за ден и половина, но не сме нощували там, това е само от разходки и плажуване.

# 113
  • В светлината на слънцето
Момичета, да има в момента някой в Керамоти? Обиколих всичко в нета, не мога да намеря никъде инфо, мейл, телефон на Хотел Акрополис там. Моля, ако някой знае нещо - пишете ми. Благодаря предварително  Hug

С координати не мога да помогна, защото не взех визитка. Но ако отсядате там, да знаеш, че готвят мнооого вкусно. Октоподът и калмарите им са страхотни. Peace

# 114
  • София
Благодаря, Контеса. Във  форумите много хвалят плажа Babylon на 5км от Олимпиада.
Ще чакаме отзивите ти след като се върнете. Дано да успеете да резервирате нещо.

# 115
Контесата, и аз наскоро се интересувах от места за настаняване в Олимпиада и освен сайта, който dechy ти е дали, ми бяха пуснали и този: http://www.greek-hotels.ltd.bg/12-Halkidiki-Olimpiada.htm
Лични впечатления от района нямам, но може би ще отидем през септември. Ако ходите преди това, моля те да пишеш Praynig

# 116
Контесата,
ето (предполагам почти) всички места за настаняване в Олимпиада - http://www.olimpiada.gr/Main%20Engl.html

# 117
Здравейте,

може ли някой да ми даде отзив за следния хотел в Кавала:

http://www.lucyhotel.gr/home/

Основно и като разположение спрямо кафета, магазини др.подобни места за разходки вечер?

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 13:34 от Шанс

# 118
  • София
Основно и като разположение спрямо кафета, магазини др.подобни места за разходки вечер?

В този край на града не сме били никога. Там е нов квартал и забележителности липсват. Затова и винаги сме подминавали. Може и да е хубаво, особено на снимките хотелът изглежда прекрасен, но е далеч от стар град, пристанище, център.

# 119

В този край на града не сме били никога. Там е нов квартал и забележителности липсват. Затова и винаги сме подминавали. Може и да е хубаво, особено на снимките хотелът изглежда прекрасен, но е далеч от стар град, пристанище, център.

благодаря за включване!
можеш ли да препоръчаш хотел респ. туристическа агенция за почивка в Гърция? търсим да е на брега на морето и да има плаж в непосредствена близост..

Общи условия

Активация на акаунт