На море в Гърция - 9

• 114 991
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте,
може ли някой да ми даде отзив за следния хотел в Кавала:
http://www.lucyhotel.gr/home/
Основно и като разположение спрямо кафета, магазини др.подобни места за разходки вечер?
Moже би в предишната тема имаше положителен отзив за този хотел. Потърси го.

# 121
  • София
dechy , mur, параход благодаря ви много  Hug

# 122
  • София
Основно и като разположение спрямо кафета, магазини др.подобни места за разходки вечер?

В този край на града не сме били никога. Там е нов квартал и забележителности липсват. Затова и винаги сме подминавали. Може и да е хубаво, особено на снимките хотелът изглежда прекрасен, но е далеч от стар град, пристанище, център.

благодаря за включване!
можеш ли да препоръчаш хотел респ. туристическа агенция за почивка в Гърция? търсим да е на брега на морето и да има плаж в непосредствена близост..

Не, не мога. Организираме си всичко сами, хотелите най-често са намерени през Букинг, а и никога не сме се заглеждали в подобен тип хотели. Обикновено търсим скромни студиа и апартаменти, без храна, в които само да преспиваме.

А това, че хотелът е отдалечен от градския център, не означава, че около него няма кафенета, таверни или места за разхождане.  Wink 

# 123
  • София
Момичета, да има в момента някой в Керамоти? Обиколих всичко в нета, не мога да намеря никъде инфо, мейл, телефон на Хотел Акрополис там. Моля, ако някой знае нещо - пишете ми. Благодаря предварително  Hug

С координати не мога да помогна, защото не взех визитка. Но ако отсядате там, да знаеш, че готвят мнооого вкусно. Октоподът и калмарите им са страхотни. Peace

Това е, че и аз не взех визитка. Иначе - да, много вкусно готвят. А цените са им чудни.  Hug

# 124
Благодаря на отзовалите се! Simple Smile

# 125
...
Моля за съдействие за Олимпиада, знам, че не е най-обсъжданата дестинация тук в тази тема...
Мисля, че говориш за това мои приятели ходят там вече 10 години  #Crazy и са много доволни  Peace обикновено почиват август и казват, че дори не било такава жега като по ръкавите  newsm78

# 126
Момичета, а имате ли някакви впечатления от Олимпиада? Похвалиха ми много една къща, с апартаменти под наем. Обадих се и резервирах за 20 август, но нямам никаква представа от селцето /градчето???/ и плажът му.

# 127
Извинете ме, не прочетох 8-ма страница, а се оказа, че имено там е писано за Олимпиада! Embarassed

# 128
Здравейте,
може ли някой да ми даде отзив за следния хотел в Кавала:
http://www.lucyhotel.gr/home/
Moже би в предишната тема имаше положителен отзив за този хотел. Потърси го.
Аз съм с положителния отзив Simple Smile Писах ти на лични Simple Smile

# 129
  Как е възможно темата да изпадне на втора страница!!!!!  Rolling Eyes Simple Smile

# 130
Параход, страхотно си оформила темата с много полезна и съдържателна информация  Hug

Аз съм се закотвила на вилата на морето, /в бг  Cry  Laughing/, в очакване на следващия отскок до гръцко. Тук водата е  Sick

# 131
  • София

Аз съм се закотвила на вилата на морето, /в бг  Cry  Laughing/, в очакване на следващия отскок до гръцко. Тук водата е  Sick

Един съвет от мен  Simple Smile  Продаваш вилата на морето и купуваш такава на гръцкото море. Няма да сгрешиш   Mr. Green  (де да можех и аз щях  да го направя)

# 132
Много ни похвалиха българския къмпинг в Гърция, на който все забравям името, но се оказа, че всичко там е заето дори и през септември, когато планирахме да отидем. Сега сме в нулева позиция, защото не познаваме Гърция като туристическа дестинация и ни е много трудно да решим къде да отидем. Бяхме се насочили към тип "мобилна къща" и ще съм много благодарна, ако някой препоръча нещо в тази посока. Ще разгледам темата и предните теми за почивка в Гърция, но се 'записвам' да следя текущите впечатления и идеи от доволни отпускари. Simple Smile

# 133
  • софия
Момичета, има ли корабчета от Никити/Неа Модания за разходка ? Моля, за предложение Hug

# 134
Много ни похвалиха българския къмпинг в Гърция, на който все забравям името, но се оказа, че всичко там е заето дори и през септември, когато планирахме да отидем. Сега сме в нулева позиция, защото не познаваме Гърция като туристическа дестинация и ни е много трудно да решим къде да отидем. Бяхме се насочили към тип "мобилна къща" и ще съм много благодарна, ако някой препоръча нещо в тази посока. Ще разгледам темата и предните теми за почивка в Гърция, но се 'записвам' да следя текущите впечатления и идеи от доволни отпускари. Simple Smile

Миналата година ходихме да му хвърлим едно око на този къмпинг. На първо четене ми хареса и си го сложих в графата възможни варианти за бъдещи почивки. Съвсем скоро обаче едно от момичетата,списващи тук, се върна много разочарована. Ако потърсиш в предишната тема, ще намериш поста и. Избери си нещо друго в Гърция. Много опции има.

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 22:24 от Anna bel

Общи условия

Активация на акаунт