На море в Гърция - 9

• 114 779
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Леле момичета как сте се разписали, докато аз полудявам от бачкане  Mr. Green зор видях да да ви изчета по диагонала в паузата  Laughing
Благодаря за предложенията   bouquet
Адимар, преди малко получих отговор от тези, с цена 50-55е, което може би е ОК за 3+1, въпреки, че имам оферти и за по 40-45е в района  newsm78 ти имаш ли лични впечатления ?
bibi_2 интересен изглежда хотела, но някак ми идва по-скоро като за уикенд, може би защото района около Солун го връзвам с това  Wink
Шани и на тези им пуснах мейлче, ама засега ни вопъл , ни стон  Rolling Eyes
Ще почакам още ден-два, да видим кой ще ми отговори на камарата мейли дето напусках миналата вечер  Grinning и ще избираме посока, че то времето си лети, а междувременно ще направим една петдневка из Родопите, да се заредим ...та може и да ми липсва нета, и нямам много време за мислене, така, че давайте изпитани варианти  Praynig

# 646
  • София
Благодаря момичета, наистина доста се обърках и само ще следя какво пишете за да ми почине главата.
Търся с НВ, защото приятелка която беше там юни ми каза, че навън да се храниш е доста скъпо около 40Е, сега друга приятелка ми писа, че са давали по 20-25Е за вечеря, което е по разумно и те са били в студио както предимно тук пишете и то около Никити.
Започвам да се замислям за студио, за закуска ще си напазаруваме , а за вечеря навън.
На Тасос бях харесала някакви хотелчета, но четох, че септември излиза вятър по островите и става по хладно, а моя големият е кекьо и не ми се иска. Сега попаднах на една от първите теми с добри отзиви за Паралия Катерини, но наистина ще задържа малко и на трезва глава ще седна бавно да изчета всички теми и да си записвам къде какво.
Харесах и няколко Хотела около Никити ама за септември цена от 115Е ми е много за НВ бяха.

Може би и объркването ми идва от това, че не сме излизали от БГ. и не сме ориентирани в обстановката.
Може би след първата почивка ще знаем кое ни допада и какво да търсим за следващите почивки, ама то и ако не мръднем няма как да знаем.
Единственото на което се надявам, че няма човек който да е бил там и да е казал, че ще се върне на нашето море  Mr. Green

Смърфиетка, точно като първото хотелче търся нещо и по скоро за плажа, Хотела може и на 200м. да е, НО ето такъв плаж търся и искам де  Laughing

# 647
На Тасос съм била два пъти- в началото на септември и в края му и има голяма разлика. В първия случай си ставаше за плаж, но не е това гръцко лято, което очаквах- почти не сме пускали климатика. Вторият път беше в края на месеца, разликата беше огромна- за плаж не ставаше, имаше силен и хладен вятър, валеше нощно време. По заведенията наистина е скъпо, а и понякога не си заслужава. Една година бяхме се настанили срещу една таверна и цяла вечер слушахме как "дзънкат" микровълновите  Laughing

Надявам се тази година да става за плаж  Rolling Eyes

# 648
  • софия
Има и евтини хотели с HB (същите пари със закуска и вечеря, обикновено долно качество), някои от тях се въртят в сайтовете за колективно пазаруване, но откровено казано не ти го препоръчвам. Там пък няма условия за самостоятелно приготвяне на храна.

Това ме притесни. Дали важи за http://vakanzia.bg/bg/vacations_abroad/halkidiki_sitoniq/philoxe … galows_3_/?page=2
Не е от сайт за колективно пазаруване, толкова се надявам плажа и храната да са добре.
На 21 страница от настоящата тема съм писала. И ние не бяхме през сайт, с доста ранна резервация.
Е, как не ги е срам:
Цитат
Апартаментите (25 кв.м) разполагат със спалня и дневна с мека мебел, с възможност за настаняване до 5 човека.
Никаква дневна, никаква мека мебел. Прости 2 стаи. Ако трябваше да сложат 5ти човек се чудя къде щеше да бъде ooooh!

Ако сте без вечеря, както и Параход е написала, няма възможност за приготвяне на храна. В апартамента имаше само 1 хладилник. Мивката е в банята.

# 649
В началото на септември в Северна Гърция вкл.Тасос е много хубаво за море, стига да няма някакви атмосферни аномалии, нетипични за сезона. След 15-ти септември е въпрос на късмет - може да случите на страхотно циганско лято или пък на студ и дъжд.

Kimbolinka, ако ще ходите в самото начало на септември, на Тасос е ок. Няма вятър и т.н.
А този видя ли го? Мисля, че имаше много добри отзиви за него тук
http://www.reyma.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 05&Itemid=821

Били сме тук! Много доволни останахме. Намира се на две пресечки от плажа, но ние тогава стояхме или на басейна, или ходихме с колата из пръста. НВ беше много добър. Имаше и гръцка вечер.

http://www.renaissance-hanioti.gr/

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 14:19 от Смърфиетка

# 650
  • София
Момичета, влизам за да ви се оплача  Sad  Моя близка в момента е тук

http://www.halkidiki.com/latoura-studios/index.htm

и казва, че плажа е просто ужасен - целият е в тиня, мръсен, пясък практически нямало...на всичкото отгоре имало някакви стълбове забити около брега и намазани с нафта, и съответно смрадта била ужасна  Sick

Аз съм просто в потрес защото лично и го препоръчах мястото, а и имам резервация за там за една седмица от първи септември...От вчера направо не съм на себе си, ходихме преди три години до това местенце и се влюбих, приличаше на късче от рая...и с такъв кеф преди месец резервирах за цяла седмица...просто не мога да си обясня какво се е случило.. Shocked
Снощи писах на собствениците, поисках си и депозита обратно и се надявам да не се направят на интересни  Rolling Eyes
Лощото е, че сега пак трябва да се ровя и да търся място за септември, а така не ми се занимава...

Divna_, за плажът Ливрохио (Трани Амуда) има писано - дълъг и чист е, водата е кристална, в началото става малко по-дълбока, но после се закрепва на около метър и малко и навътре си е все толкова...Момичетата са много доволни от плажа като цяло, а тази година пак му дадоха син флаг.

# 651
Цитат
Утре тръгваме  през Карнобат - Ямбол - Елхово - Свиленград - Александруполи (спирка за 2-3 дена) - Никити! Ура!   Очаквайте фоторепортажи на живо! 

Страхотно прекарване! През Свиленград ли ще минавате или през Ивайловград? В края на месеца ще пътувам сама от Бс до Тасос и се чудя кой път да избера? Сега с новите отсечки на магистралата дали няма да е по-добре да мина през Стара Загора?  newsm78

През Свиленград, писах го, но в суматохата не си забелязала.  Wink Peace Тръгваме от Варненско. Благодаря за пожеланията.  Heart Eyes

# 652
Цитат
През Свиленград, писах го, но в суматохата не си забелязала.    Тръгваме от Варненско. Благодаря за пожеланията. 

Мерси!   bouquet
Ще очаквам фоторепортажа!  Laughing

# 653
  • Пловдив / София
Утре тръгваме  през Карнобат - Ямбол - Елхово - Свиленград - Александруполи (спирка за 2-3 дена) - Никити! Ура!  newsm44 Очаквайте фоторепортажи на живо!  Hug

Моля те пиши впечатления за Никити. Пиши и за хубави кръчмички.

kimbolina, според мен объркването ти идва от това не че не сте ходили, а защото не знаеш какво точно искаш, а и много четеш отзивите в Букинг. Харесай си градче и почни само в него да търсиш хотели, каквито предпочитате - близо до плаж, с изхранвае, без и т.н.
Отсяваш колкото харесаш и отговарят на критериите ти, пусни мейли и виж какви цени ще ти върнат.
Още, мин. година до 15.09 на Тасос времето беше страхотно, даже малко изгорях на плажа. Никакъв вятър не е имало.

По заведенията наистина е скъпо, а и понякога не си заслужава.

Скъпо, да, по-скъпо е от повечето заведения в България, но според мен, повечето си заслужават. Аз лично тук октоподи, миди, калмари няма къде да ям. Всеки си преценя, естествено. Но лично за мен част от пътешествието, било то почивка или екскурзия е да усетя местните вкусове, цветове, аромати. Simple Smile

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 13:38 от fam

# 654
Момичета, влизам за да ви се оплача  Sad  Моя близка в момента е тук

http://www.halkidiki.com/latoura-studios/index.htm

и казва, че плажа е просто ужасен - целият е в тиня, мръсен, пясък практически нямало...на всичкото отгоре имало някакви стълбове забити около брега и намазани с нафта, и съответно смрадта била ужасна  Sick

Аз съм просто в потрес защото лично и го препоръчах мястото, а и имам резервация за там за една седмица от първи септември...От вчера направо не съм на себе си, ходихме преди три години до това местенце и се влюбих, приличаше на късче от рая...и с такъв кеф преди месец резервирах за цяла седмица...просто не мога да си обясня какво се е случило.. Shocked
Снощи писах на собствениците, поисках си и депозита обратно и се надявам да не се направят на интересни  Rolling Eyes
Лощото е, че сега пак трябва да се ровя и да търся място за септември, а така не ми се занимава...

Mного неприятно  Confused, ако не ти върнат депозита, в най-лошия случай стоите нощувките, които го покриват и сменяте мястото  Sad

# 655
Утре тръгваме  през Карнобат - Ямбол - Елхово - Свиленград - Александруполи (спирка за 2-3 дена) - Никити! Ура!  newsm44 Очаквайте фоторепортажи на живо!  Hug
Моля те пиши впечатления за Никити. Пиши и за хубави кръчмички.
Непременно!  Peace Ще правя подробни рапорти. Това ще е моя принос в темата, в която намерих толкова полезна информация, съвети и добро настроение.  Heart Eyes

Таис, съпреживявам и съчувствам искрено, наистина кофти ситуация.  spoko

# 656
kimbolina, разледай и Лагомандра бийч хотел - намира се на един от най-хубавите плажове, чисто, приятно, просторни суитове, храненето е на HB. Бяхме в края на юни /с  резервция от derpart24/  и сме доволни, обикаляхме и близките плажове.

# 657
  • София
Таис , много неприятно  Sad

Фам, наистина объркването ми идва от много четене и различни мнения, а пък всеки има различна гледна точка и си го пречупва и разказва през неговата призма.
От темата знам, че много се хвали Никити и околностите и затова се хвърлих в тази посока, а и ме съблазни, че повечето плажове са отличени със син флаг. Обаче няколко от студиата който се обсъждат тук  не ми хващат окото и по скоро плажа над който е улица и минават всички коли. Не си го представям над главата ми да летят коли не ми се нрави, но това са само от снимките впечатления и на една част от няколко студиа.
Сега докато търся кой плажове са със син флаг попаднах,че Слънчев бряг бил отличен с такъв и се чудя да вярвам ли на това което чета или .....  #Crazy
Синият флаг си го представям, че е за кристално чиста вода, а по нашето Черноморие такава вода няма.

Сега от една първа тема за Гърция ми изпаднаха положителни отзиви на Паралия Катерини и на пръв поглед като, че ли ми харесаха няколко малки хотелчета, но съм в "почивка" от издирването  Mr. Green и няма нищо да гледам.

Искам нещо като Несебър от преди 6-7г. , средно населено място с тавернички и кафенета навсякъде , плажа е на 200м. и по малко от къде и да си настанен , плажа е хубав водата е плитка , цени нормални.

За Лагомандра ми искат цена от 115Е /ако не се лъжа/ на ден , което ми идва малко много. Аз по напред в темата бях писала за там , но ми бяха дали цена само за мен и мъжа ми без децата + децата стана солено. Иначе съм го харесала Хотела  Laughing

# 658
  • София
Здравейте, момичета.
Бих искала да ви попитам две неща :
1. Някой бил ли е на плажа Уранополи /дано да се изписва така на български/ на Атон? Какви са отзивите?
2. Времето от 3-7 септември подходящо ли е за плаж? Дъщеря ми е на 1 годинка и се притеснявам да не е много ветровито и хладно.
Извинявам се, че на някой въпросите ми ще му се сторят глупави, но ще се радвам да ми отговорите.
Един единствен път съм ходила в Гърция на Тасос и изобщо не ми хареса. надявам се този път да остана доволна. Отивам с известни предрасъдъци.

# 659
  • sofia
На мен Урануполи не ми харесва особено, но има къде да се позавъртите Wink на плаж не съм ходила, така че не мога да кажа. Времето обаче не само, че не е ветровито и студено, ами направо си е горещо - ние винаги ходим септември и е повече от чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт