На море в Гърция - 9

• 114 755
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Може ли да споделите за Геракини как е плажа и морето .

Сега гледам оферти в derpart24 , и има едно местенце Геракини, някакви отзиви и близко ли е до Никити.

Да, близко е до Никити. Ние пазарувахме от супермаркетите в Никити. Плажът е леко мърляв, но пясъчен. Селцето - средна хубост.

След това и Параход ти е отговорила почти същото.

# 631
fam, благодаря за отзива! Все още чакаме отговор на мейла до тях. Все повече се навивам за това място  Crazy

# 632
  • София
Извинявам се да, ама вече съвсем се обърках и стана някаква пълна каша от Хотели и отзиви и всичко ми се слива в едно. Спирам да гледам и да чета за поне седмица за да ми почине главата.

# 633
Може ли да споделите за Геракини как е плажа и морето .

Сега гледам оферти в derpart24 , и има едно местенце Геракини, някакви отзиви и близко ли е до Никити.

Да, близко е до Никити. Ние пазарувахме от супермаркетите в Никити. Плажът е леко мърляв, но пясъчен. Селцето - средна хубост.

След това и Параход ти е отговорила почти същото.
Peace

Ето и снимки от Геракини и Филоксения, сега като се замисля не е чак толкова зле  за икономичен вариант почивка. Плажът не ми харесва, мърляв е точната дума, при положение, че бяхме май месец, представям си в сезона какво е  ooooh!

# 634
Утре тръгваме  през Карнобат - Ямбол - Елхово - Свиленград - Александруполи (спирка за 2-3 дена) - Никити! Ура!  newsm44 Очаквайте фоторепортажи на живо!  Hug

# 635
  • София
Хайде, на добър път ! Hug Очакваме информация. Simple Smile

# 636
Цитат
Утре тръгваме  през Карнобат - Ямбол - Елхово - Свиленград - Александруполи (спирка за 2-3 дена) - Никити! Ура!   Очаквайте фоторепортажи на живо! 

Страхотно прекарване! През Свиленград ли ще минавате или през Ивайловград? В края на месеца ще пътувам сама от Бс до Тасос и се чудя кой път да избера? Сега с новите отсечки на магистралата дали няма да е по-добре да мина през Стара Загора?  newsm78

# 637
Здравейте на всички почиващи, бъдещи и настоящи!
Рових по темата, но явно не се оправям с търсачките Sad
Имате ли някакви впечатления от MEDITERRANEAN VILLAG 4* Paralia?

http://www.mediterraneanhotels.gr/content.asp?id=2

добро място ли е за почивка? С деца?

# 638
За VILLAGE не знам, но съм чела много хубави отзиви за PRINCESS. Бяха пуснали много изгодни ваучери, но съвпадаха с нашата резервация и отпаднаха.  Peace

# 639
да като цяло май са добри всичките от веригата Simple Smile, но са скъпички като че ли newsm78
СКО, кой казваш е пуснал хубави ваучери?
Мерси

# 640
Не помня, но цената беше около 65 лева на човек за полупансион (нощувка, закуска и вечеря), което според мен е супер. За района обаче нищо не мога да кажа.

# 641
Да за тази цена е супер, на мен сега една агенция ми предлага 250 лв на полупансион  Shocked....

# 642
  • София
Мерси момичета, отпада хотела щом не е хубав плажа.
От Дерпарт ми дават добра цена за това полупансион, нещо за него да кажете, че вече почва да ме боли глава от избиране.
http://www.derpart24.bg/bg/hotels-vacation.html#adults=2&chi … ash=50211cf6c8e65

Искам да има хубав плаж + НВ /спрях се на Никити, защото споделяте, че плажа е хубав/ , приемам и други предложения, че времето си лети. На 4.09 имам изпит и мисля на 5 да пътуваме и трябва да съм избрала дотогава.

kimbolina, аз не знам в самото село Никити, да има хотели предлагащи полупансион. На десетина километра има, но не и в Никити.
Тук във форума се пише предимно за Никити и околности, но настаняването е тип студиа.

# 643
Kimbolina, защо не видиш този хотел. Виждам, че се притесняваш за почивка в самостоятелни апартаменти и продължаваш да търсиш хотел на AI или HB. На Тасос е, ама не е много по-дълго като разстояние от Ситония /минава се през Гоце Делчев и Драма/. Наши приятели бяха в началото на юли - много доволни останаха от всичко. Peace

http://www.bluedreampalace.gr/index.php

И този, но за него нищо не мога да кажа.

http://www.aleahotel.com/

# 644
да следя темата, че другия месец планираме почивка там  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт