Отговори
# 615
  • varna
Подавала съм септември и октомври миналата година....нали сега се превеждат за август?
Да, и аз подавам септември...Варна - ДСК и ОББ имаааа Peace

# 616
От Сливен някой получил ли е детски? Днес в 17.30 ч. проверих, но нямаше към ПИБ.

# 617
От Сливен някой получил ли е детски? Днес в 17.30 ч. проверих, но нямаше към ПИБ.

Аз нямам. експресбанк

# 618
  • София
 И аз съм от Младост към ОББ и все още нямам детски Rolling Eyes явно сме за утре,явно банката по-късно ги пускат

# 619
И аз съм от Младост към ОББ и все още нямам детски Rolling Eyes явно сме за утре,явно банката по-късно ги пускат

И Уникредит Младост няма. Аз подадох документи края на август и си мислех, че може да не са ми ги обработили и затова да нямам Rolling Eyes

# 620
  • София

И Уникредит Младост няма. Аз подадох документи края на август и си мислех, че може да не са ми ги обработили и затова да нямам Rolling Eyes
Аз се успокоих че не съм само аз,явно става забавяне от някои банки Hug Утре ще има надявам се

# 621
И ДСК Младост няма.

# 622
Варна, Пощенска банка- има превод днес около 14 часа

# 623
  • София
София  - Пощенска  банка -Връбница  - няма ! Проверено  току  що.

# 624
ДСК" Надежда" също няма,дано днес да получим и останалите!!!!

# 625
Пощенска банка - Пловдив - има - получени вчера след 16,00 часа.

# 626
София Младост райфайзен-има вече
виждам ги с нет-банкирането.вероятно след 12 ще могат да се теглят

# 627
Здравейте,току що получих смс за постъпили детски,Младост ,Експресбанк.Хубав ден на всички!

# 628
В София всички ли получиха детски ? Възраждане има ли нещо ново - някой да е получил детски и чл.8

# 629
И в Красна поляна-Пощенска няма нищо.Защо все ние сме последни бееееееее?

Общи условия

Активация на акаунт