На море с............мама

• 29 296
  • 269
  •   1
Отговори
# 135
Бояна, пързалките тук или са много елегантни такива и малко хора се усещат, или прекалено явни.
Честно казано, на мен Мира ми се струва съвсем реален персонаж. ) Има и случаи много по-зле от нейния. )

# 136
  • София
Бояна, авторката е сложна и противоречива личност. Чак сега ли го разбираш?  Wink

# 137
  • София
Бояна, пързалките тук или са много елегантни такива и малко хора се усещат, или прекалено явни.
Честно казано, на мен Мира ми се струва съвсем реален персонаж. ) Има и случаи много по-зле от нейния. )
И аз познавам хора, които са много зле в разни отношения и по тази причина се съмнявам, че авторката е реален персонаж. Мое мнение, разбира се, просто ми беше любопитно да чуя и това на останалите.

Тонке, признавам, че до преди дни този образ не го бях срещала, но го забелязах в една тема и силно ме заинтригува. Grinning

# 138
не схващам какъв е въпроса.

Въпроса е, че хем я боли, хем я сърби Мира. Иначе, на мен ми се вижда доста средностатистическа в тази тема. И проблема е такъв. Други теми не съм чела от нея.

Да взема да пусна и аз някое умопомрачително писание, та да ме забележите и мен Mr. Green

# 139
  • София
не схващам какъв е въпроса.

Въпроса е, че хем я боли, хем я сърби Мира. Иначе, на мен ми се вижда доста средностатистическа в тази тема. И проблема е такъв. Други теми не съм чела от нея.

Решението е просто, един ден посвещава на чесане, един на обезболяване. Само като пример, може и по друг начин да ги разпредели във времето и ако не е от вечно недоволния тип хора все ще остане доволна някак.

Да взема да пусна и аз някое умопомрачително писание, та да ме забележите и мен Mr. Green

Забелязана си, няма нужда да се умопомрачаваме без нужда. Тук пропуска си е мой, защото рядко пиша и чета в СО.

# 140
Бояна, наваксай тогава. )))) Тук е забавно. )  Laughing

# 141
# 142
Бояна, изпуснала си много.  Peace

Мира, в голям филм си се вкарала. Що не седнете да поговорите как ще прекарвате времето там?

# 143
  • София
Мира,явно повечето май не сме от стандартни семейства,щом децата са си с родителите...
След това твое твърдение,съм вече абсолютно сигурна,че яко се е...ваш с нас,ама яко...Просто ти е скучно и реши да раздрусаш СО,вместо да намериш някои похотлив момък да раздруса зажаднялата ти за ласки черешка и евентуално малко да освежи мозъка ти...Пишеш разхвърляно,непоследователно,а откакто разбрахме,че детето не  е с теб(вас) по цяло лято, и по-лошото,било нормално и видите ли при всички е така,взе да ме съмняваш,че просто се забавляваш... Wink

# 144
Малко извън темата, но някой от вас вярва ли, че авторката е реална, а не въобразена личност? Толкова много нарочни правописни грешки, толкова несъвместими изрази, тези, истории, по моему са дело на някой, който ужасно много подценява потребителите тук или ужасно много надценява собствените си възможности.

Иначе по темата не знам какво да кажа, защото не схващам какъв е въпроса.

Години наред да градиш определен кхм ... имидж на куха лейка, да се внедриш в родилно-кърмаческите отчетни, и то в две, да лепнеш снимка на детето си, която да е в подписа и на аватара ти с месеци, да опишеш целия си живот, така че да те чувстват като лична позната и накрая да се окажеш измислен персонаж.... Това си е за психиатрията, не мислиш ли?
То бива скука, но това, ако е истина, е чиста лудост.

Мира е истинска, или поне беше. Вече сериозно си мисля, че или се продават профили тук, или форумът действа ужасно на определени люде.

# 145
Малко извън темата, но някой от вас вярва ли, че авторката е реална, а не въобразена личност?

истинска е , много красиво момиче , просто се е омъжила много рано ,

като гледам, половината потребителки са по-близо до възрастта на майка й , отколкото до нейната , затова лекичко й се дразнят  Wink

# 146
  • София
Малко извън темата, но някой от вас вярва ли, че авторката е реална, а не въобразена личност? Толкова много нарочни правописни грешки, толкова несъвместими изрази, тези, истории, по моему са дело на някой, който ужасно много подценява потребителите тук или ужасно много надценява собствените си възможности.

Иначе по темата не знам какво да кажа, защото не схващам какъв е въпроса.

Години наред да градиш определен кхм ... имидж на куха лейка, да се внедриш в родилно-кърмаческите отчетни, и то в две, да лепнеш снимка на детето си, която да е в подписа и на аватара ти с месеци, да опишеш целия си живот, така че да те чувстват като лична позната и накрая да се окажеш измислен персонаж.... Това си е за психиатрията, не мислиш ли?
То бива скука, но това, ако е истина, е чиста лудост.

Мира е истинска, или поне беше. Вече сериозно си мисля, че или се продават профили тук, или форумът действа ужасно на определени люде.
Случват се и такива неща, какво да се прави.
А може и да бъркам, както казах съм запозната бегло с последните произведения на авторката. На очи се набиват нарочни правописни и пунктуационни грешки, противоречия в изказа, такъв сорт неща. Вероятно е да има обяснение, с което не съм наясно, затова и питам.  Peace

Малко извън темата, но някой от вас вярва ли, че авторката е реална, а не въобразена личност?

истинска е , много красиво момиче , просто се е омъжила много рано ,

като гледам, половината потребителки са по-близо до възрастта на майка й , отколкото до нейната , затова лекичко й се дразнят  Wink
Нямах представа на каква възраст е, за да и се дразня, но пък повод за завист винаги може да се намери от другата страна на оградата, нали така  Laughing

# 147
  • Бургас
Майката е тъща,не свекърва
Няма тъща, няма свекърва. На море /на планина в моя случай Mr. Green/ с нас не може и толкова.
Ако ми е майка после ще ги заведа /нея и детето/ отделно отново. Тъкмо така ще почивам два пъти  Whistling Joy

Иначе ... предполагам тук се е заформила поредната весела тема  Whistling Whistling Simple Smile

# 148
Определено Мира е съществуваща личност, но има разлика в изказа и писането отскоро, все едно друг човек пише от нейния профил.

# 149
Убиден, та убиден...ей, не се научи да пише това момиче. Laughing
Що се отнася до 24 часовото висене на майката с тях, смятам, че Мира силно драматизира.
Отраснала съм при баба ми, в курортен град. Като повечето си съграждани и ние давахме къщата под наем лятото. Виждала съм десетки конфигурации от семейства, съответно съм виждала и доста такива, дошли с майка(свекърва). Имало е всякакви баби, интелигентни, прости, нахални, съобразителни, обсебващи, но дори и в най-лошия случай никоя от тях, не е стояла нон-стоп с децата си. Или са си почивали следобед сами в квартирата, или са ходели по разходки, или са си намирали сродна душа за компания( най-често баба ми и нейни приятелки Simple Smile) и са се движели заедно по разходки и кафета.Разбирам, че става дума за 45 г. жена, каква баба е това? Със сигурност тя самата ще поиска да си има своето лично време на морето.

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 02:49 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт