На море с............мама

• 29 252
  • 269
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
авторката явно изтрещава. дано скоро намери решение.

# 211
  • Kопенхаген
Ей държите се като скочубри значи.
И онези с деликатните очи и уши да не четат цинизми, като гледам тук само от благородник нагоре сме събрани.
То тук само високо интелектуални теми трябва да обсъждаме и сакън да не се изпуснем за личния си живот.

Ами като се изпуснете, да не се учудвате, че ви обсъждат и дават акъл непознати. Пък после се дразните, щото "имало някаква граница"  newsm78

А други пък само чакат някой да се изпусне, че да го разбъркат и да се размирише още повече  Grinning

eksipnos   hahaha hahaha

happy_woman , и на мен ми бяха странни темите на Мира в началото, особено придружени с аватар на детенцето ѝ и дори изкоментирах този факт в една от тях, но всеки си търси някакъв отдушник и едни го намират тук  Grinning

# 212
Както казах-направих си нужните изводи.Спираме с темата,нали?  bouquet

# 213
  • I want it all and I want it now.
Както казах-направих си нужните изводи.Спираме с темата,нали?  bouquet
Помоли да я заключат. Прятна почивка.

# 214
  • Там където е семейството ми
Що всичко трябва да опира ебане/без извинение/ и некви лични интереси?
Никога ли не ви се е случвало просто да мислите за другите преди за себе си?
Децата ми не страдат от факта,че ще ги водим на море поотделно-не съм длъжна да давам отчет,но от догодина ще сме си само 4-мата по моретата.
Не ви ли се е случвало да имате самотен и нещастен родител,който има нужда от вас?Който е давал всичко за вас поне 20г и вие можете да му отделите 10 дни за да го зарадвате?
Не пуснах темата за подигравки-баси.Исках само който ебил с родител на море да ми сподели как е решавал евентуално възникнали конфликти.И не,не мога да заведа майка си някъде сама на почивка.И щом съм пуснала тази тема,значи всички останали нямат общо и не е пързалка или подобно.
И е грозно да убиждате един самотен човек отдаден на децата си,че нямаприятели.Ами ако не иска?Ами ако аз лично съм и намирала и тя е отказвала....
Съжалявам,не исках да убидя никой Embarassed
Мира......не те разбирам,ама никак."Хем вълкът да е сит,хем агнето цяло"
Ако си искала да останете със ММ насаме да бяхте заминали на почивка сами, без деца и родители.Ако си искала да зарадваш майка си,като я вземеш на почивка,да бяхте отишли само двете.

# 215
Е как да остави мъжа си за 10 дена.Ами ако точно тогава му се прииска?

# 216
  • Mediterraneo
Нали приключихме темата  Whistling

# 217
  • В.Търново
Квартирата е с климатик-и нашата и нейната.Не знам защо беше този въпрос
От едно известно време се е посветила изцяло на нас с брат ми и не ходи много с приятели насам натам!
Няма да сме на едномясто,разбира се.Притеснявам се за това,че ще е сама в квартирата си и,че ще поиска да е повече с нас/може би се сещате,че с ММ ще искаме да сивъзродим интимния живот най сетне след раждането/и маааалко ще пречи.
На плаж ще сме всички заедно,на разходки,на вечери също...ще излезем с нея/аз и тя,де/и на бар някоя вечер.Не върви да я зарежа ей така
идеята ми е,че се притеснявам той дане се поувства пренебрегнат.И без това не му е особено кеф,че тя ще е там Tired
Голямото дете е на близо 4г. и е от доста време с другата си баба.Малкото ще е на близо 6месеца
Какво като е на 4 години детенцето,то е и ваше дете,как няма да го вземете на морето...?Аз ще се чувствам гузна,ако си оставя едното дете,а замина с другото на почивка.Не го разбирам това?! newsm78 По-добре тогава да не ходим никъде.
А колкото до майката,миналата година моя мъж нямаше как да дойде с нас на море и заминах с децата и нашите.Бяха в отделна стая.А ако единэ ден се наложи да ходим на море и да вземем майка ми с нас,тя сама ще поиска да е в отделно помещение и никога няма да ни се натрапи в часовете започивка,например следобед след плажа или по вечеря след разходка.Ще предпочете да си почива сама в стаята.

# 218
Темата, като такава си е напълно нормална, ако не я свързваме с цялостното творчество на авторката. На мен доста ми нагорчаха коментарите, които приравняват родителите до "багаж". А и в голяма степен става дума за хора на 45-50-60 години. Аз съм на 36 и имам приятели на 25 та до 70. Никога не би ми хрумнало да поканя родител, мой или на мъжът ми на почивка като детегледач. Нямала съм проблем обаче да ходя на почивка с тях, като с приятели и сме си изкарвали не лошо.
Нормалните отношения между роднини изискват някаква зрялост и ако си я постигнал, не се тормозиш как ще угодиш на всички.
Когато сме били с моите или на съпругът ми родителите не сме очаквали от тях да гледат детето. Разбираме се дали ще излезем заедно на плаж, на вечеря и после - всеки по стаите си.
На нас детето никога не ни е било пречка и съответно не сме търсили "помощ". Сега вече той е голям, но и в него не виждам фрапираща нужда да се "оттърве" от нас. Напротив - кани си приятели, те се радват на компанията ни, а ние се стремим да не ги ограничаваме много.
Аз обичам големите разнороди компании и смятам, че и за децата е полезно да се учат да общуват с хора от различна възраст и с различни интереси.
Аз не бих могла да отида на почивка без детето си. Работя на пълен работен ден и отпуската ми е времето, в което мога да съм със семейството си. В този смисъл, нямам нищо против да се събера с моите родители, тези на мъжът ми + братя и сестри и да изкараме 15-20 дни заедно.

# 219
  • Sofia
Не знам подробности за личния живот на авторката, по-скоро ме учудва при коментиращите, какви отношения трябва да имаш с родителите си, за да предизвика такъв потрес идеята за обща почивка. Често ходим на почивка с родителите ми, проблеми не е имало. Когато сме в движение - плаж, разходки, вечеря и т.н. ако имат желание са с нас, останалото време всеки в стаята си. И това далеч не означава, че родителите ми нямат личен живот и приятели, изобщо не виждам връзка между двата въпроса.
С други думи Мира, мисля че се притесняваш напразно, предполагам ви е първа обща почивка и затова. Изключвам вариант в който мъжът ти и майка ти не могат да се понасят и има непреодолими различия или конфликт. Но предполагам, че тогава едва ли би я поканила.

# 220
Прочетох през страница през две темата. Незнам реална ли е или не, но като цяло мненията доооста ме учудиха  Confused
Ние за пореден път ще ходим някъде с нашите - в случая на море. С тях си изкарваме екстра. С майка си се мотаме по магазините, на плаж, просто си се мотаме....Баща ми и мъжът ми пазят кръчмите да не избягат  Mr. Green Ако кумът успее да си смени отпуската и те ще дойдат с нас и детенцето си. Малии каква ужасна компания за някои потребители  Laughing
Сега да не стане - ето ние нямаме приятели, родителите ни също...Просто с тях също си прекарваме добре, защо да не излизаме/пътуваме заедно понякога. Майка ми освен моя майка ми е една от най-добрите приятелки. Съпругът ми като има въпрос или проблем общо взето се обажда на моя баща. И въпреки, че знам, че се разбират винаги питам първо ММ дали има нещо против да сме с тях някъде, даже понякога аз отказвам, за да не ги натрапвам прекалено.
Миналата година даже си бях само с мама и тати на море  Laughing ММ почна нова работа и нямаше как да излезне отпуска, а общо взето всичките ни приятели са по двойки. Някак си нямаше да се чувствам комфортно да им светя....
Виж със свекърите ще ми е по-трудно да прекарам море. Не заради друго, ами те все се притесняват за нещо и въобще не казват какво искат и само ги мисля все едно са малки деца  Crazy

# 221
  • София
Принципно няма нищо лошо в това с родителите на почивка, но в случая на Мира явно има взаимоизключващи се цели и желания на страните - МИра иска да си оправи сексуалния живот и майка й да гледа детето и да не се пречка, а майката иска внимание, което пък пречи на Мира. Накрая най-много ще спечели мъжът на Мира - ще ходи да си рита по цял ден и ще остави двете жени да се оправят с бебето. Ох, как искам да съм мъж!

# 222
Принципно няма нищо лошо в това с родителите на почивка, но в случая на Мира явно има взаимоизключващи се цели и желания на страните - МИра иска да си оправи сексуалния живот и майка й да гледа детето и да не се пречка, а майката иска внимание, което пък пречи на Мира. Накрая най-много ще спечели мъжът на Мира - ще ходи да си рита по цял ден и ще остави двете жени да се оправят с бебето. Ох, как искам да съм мъж!
Хахаха.
Ми то аз пак не виждам проблем. Те няма да си играят по 24 часа в денонощието на чичо доктор  Laughing Нека сутрин мъжът ако обича да се наспива (нали трябва да има сили после за креватна гимнастика), да си спи до късно. През това време жените и детето на плажа. Тамън така ще са майка, баба и детенце заедно - идилия! Следобяд по жегите бабата забавлява внучето и през това време мама и тати си играят. После таткото трябва да почине, все пак е извършвал тежки съпружески задължения  Mr. Green Бабата, майката и детето пак заедно. Следобяд може пак плаж, зависи какви са навиците и желанията на семейството и вечерта дружно похапване заедно. Който има сили и желание после може пак да си играе на чичо доктор  Rolling EyesНе виждам кой остава недоволен така. Таткото е задоволен и оставен да си почива,когато иска. На бабата й се обръща внимание. А и авторката си обръща внимание и на детето, и на майката, и на мъжо  Wink  Разбира се, то нещата между съпрузи не опират само до секс. Може междувременно да си се разхождат, излизат заедно по заведения...баба нали е там, ще помогне за детето! Никой не е казал, че като са тръгнали заедно на море трябва да се мъкнат все заедно. Който каквото му е кеф да прави, когато желанията са еднакви - заедно!

# 223
По-скоро проблемът на Мира беше в това, че майката ще стои в техния апартамент от ранни зори до полунощ, защото можело да и скучно в нейната стая  Laughing

# 224
Еми като е апартамент то си има отделни стаи....всеки да си забавлява по стаите  Laughing
Да й купи книжка, гоблен, щом е апартамент сигурно и телевизор има, печка (може да сготви нещо).....жената не е малка, да се забавлява с нещо, не е нужно някой да й е личен аниматор! Другото, което е, ами жена на 45г все трябва да се сеща, че тия две деца не са дошли от непорочно зачатие. Брат ми докато беше по-малък и ако ходим някъде заедно с нашите  беше периодично нахокван, че става нахален и да ни остави малко намира, все пак и ние искаме да се видим, като тук говорим не само за правенето на секс, ами дори и като се разхождаме някъде из улиците, т.е просто малко усамотение.
Като живеех при нашите и ММ, тогава гадже, като идваше при мен нашите никога не са ни притеснявали, винаги са чукали на вратата и са питали може ли да влязат. Повече проблеми имах с любопитен по-малък брат, с който делях стая  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт