На море с............мама

• 29 263
  • 269
  •   1
Отговори
# 195
Касита, забрави драмата с името на бебето Simple Smile

# 196
  • Бургас
да...сетих се. не можах да позная без снимката.
ами пак не ми е смешно.

# 197
Касита, забрави драмата с името на бебето Simple Smile

А съседката алкохоличка   ?

# 198
Е,посмяхте се на мой гръб!Спирам с темата.Казах,че си извадих поуките.
Каквото има съм го обсъдила с майка си и с мъжа си.Сина ми е още малък,че и с него да се разбирам.А на всичкото отгоре и с дъщеря и говорих как се чувства от факта,че ще е на море с баба и дядо-каза ми "Супер съм си мамо,не ме мисли"
Айде да спрем с перверзиите до тук.Може да нося на майтапи и всичко..........но имам граници,редно е всички даоткрием своите Peace  bouquet

# 199
  • София
Изчетох цялата тема, не я познавам Мира, но.... такъв интерес предизвикаха в мен постовете на останалите, че сега специално ще се разровя в профила й, за да се убедя лично за какво иде реч.  newsm78

А по темата - първо разбрах, че Мира иска да си освежи сексуалния живот и си помислих - ами остави бебето на мама и вървете двамата на море.
После разбрах, че всъщност не било така, а искала да зарадва мама и си помислих - ами вземете бебето и вървете и двете на море.
Още по-нататък разбрах, че всъщност Мира имала още едно дете на 4, което цяло лято стояло на село и си помислих защо не си го вземете и не си ходите семейно на море.

И накрая вече стана тюрлю-гювеч. А сега ще се заровя да попрочета какви са му подправките на тоя гювеч, та дано ми се изясни малко рецептата.  Peace

# 200
Ами и аз попрочетох някои от постовете и и просто не зная как да се изразя - Мира - защо бе мила сама се вкарваш в някаква идиотска ситуация да те коментират и анализират? От някои твои предишни постове ми си догади, честно. Не е наша работа дали имаш вибратор и куп други интимни подробности, които цветисто описваш надлъж и нашир с отвратителен език. Хубаво - всичко си има граници - вярно е, но защо ти не поставиш такива в участието си тук. Защото не е толкова анонимен този форум, колкото някои от нас си представят. Добре е, че детенцето ти се чувства добре, дано да изкараш и спокойно море с другото.

# 201
Мира..не прочетох цялата тема.
Лично мен ако питаш с две ръце съм да вземете и майка ти.
Заведохме малкия на море на 6м. двамата с ММ.
Първата седмица се сцепи да вали...детето го премятахме между мене и него. Изнервихме се и двамата. На следващата година заминахме с детегледачката. Беше перфектно, просто при мен опцията майка или свекърва не ме огрява. Иначе бих ги взела и двете.
Тази година по план двамата с детето за седмица и после двамата сами.

# 202
Да,хубаво е да отиде с тях да им помага за детето. Само се надявам разписанието на престоя и в техния апартамент /от ранни зори до полунощ/ да е шега.

# 203
  • Mediterraneo
Аз пак ще попитам обаче- в цялата схема се губят първоначално сложените в кюпа брат и гадже- те къде се вписват в картинката?

# 204
Те може би ще спят в мамината стая и за това Мирето се притеснява, че мама ще е в нейната денонощно  Joy

Мира, не се сърди - майтапя се  Peace

# 205
  • София
На мен ми стана толкова жал за Мира, че предлагам следните два варрианта, като и двата са все в нейна услуга - първо,оставя мъжа, бабата, брата и гаджето му по родните места, и си вдига шапката и отива сама на море, като таам няма начин да не забърше поне един младеж, че да си вземе необходимата доза секс и да се успокои, пък останалите да се оправят както искат; второ, праща цялото домочадие на море според уговорената отдавна схема, обаче тя си остава на родното място и се обажда на старо гадже или забърсва ново, и така за десет дни пак си решава въпроса със секса, пък онези да сеспасяват на морето.

# 206
  • Kопенхаген
Ей държите се като скочубри значи.
И онези с деликатните очи и уши да не четат цинизми, като гледам тук само от благородник нагоре сме събрани.
То тук само високо интелектуални теми трябва да обсъждаме и сакън да не се изпуснем за личния си живот.

# 207
Ей държите се като скочубри значи.
И онези с деликатните очи и уши да не четат цинизми, като гледам тук само от благородник нагоре сме събрани.
То тук само високо интелектуални теми трябва да обсъждаме и сакън да не се изпуснем за личния си живот.

Ами като се изпуснете, да не се учудвате, че ви обсъждат и дават акъл непознати. Пък после се дразните, щото "имало някаква граница"  newsm78

# 208

Идеята ми беше,че не съм сигурна как да съвместя двамата заедно.Ако и се прииска да идем двете на кафе,а ММ точно тогава/дай Боже/поиска секс...какво да направя

Kaзваш му"Задръж малко,че мама има нужда от мен"и се молиш Praynig кат се върнеш той да има"нужда"от теб.. Laughing

Ооооо,всъщност...вдянах де и проблема на авторката..

Заврян зет,първа вечер след сватбата..Към тъщата:
-Бабичко..бегай да правиш салата!..бабата:
-Ама..
-Нема ама!Като сте ме зели ше ме гледате!..към тъста:
-Старец..бързо бегай до мазето да наточиш вино!...дядото:
–Ама...
–Нема АМА!Като сте ме зели,ше ме гледате!...
–Жена..ти слагай масата!..жената:
Ама..
–Казах..нема ама!Като сте ме зели,ше ме гледате!
Вечеряли кво вечеряли..И зетя рекъл:
–Старец..ти бегай да легаш!Жена..отивай да миеш чиниите,а ти бабичко,тръгвай с мен към спалнята!..жена му се обадила:
–Ама...-А бабичката викнала:
–Нема ама!Като сме го зели,ше го гледаме! Mr. Green

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 20:16 от eksipnos

# 209
На това изпускане ли му казвате?Авторката е изпляскала тук целия си живот.Периодично информира бг-мамите как вървят нещата в семейството й.Не бях я чела отдавна, но ето, оказа се, че нищо не съм изпуснала-секс не е имало след раждането.И сега дилема- с мама или без нея секса е по-сигурен?Съгласна съм с някои мнения-секса е най-сигурен без асексуалния около нея.

Общи условия

Активация на акаунт