На море с............мама

• 29 265
  • 269
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мира, говорила ли си с нея по въпроса? За притесненията си и за представите ти за почивката?

# 16
На гости нямам нищо против за седмица-две, все ми е тая. Морето обаче е възможност за усамотеност, интимност, почивка и спокойствие. Предпочитам да съм без багаж. Ще трябва или да се прежалиш и да си играеш на щастливо семейство с мама, докато псуваш, че не можеш да правиш секс с мъжа си или да поговориш с него и нея и да решите въпроса открито.

# 17
Щом мъжът ти е против, по-добре не. Въпреки че май той за всичко е против и всеки се съобразява само с него. Може и да бъркам.

# 18
Аз искам тя да се поувства комфортно и да си прекара добре-заслужила го е.Не е досадна в никакъв случай.А камо ли придатък
Същевременно ми се ще и да си останем малко сами с ММ,че не сме били от дооооста месеци Embarassed
Притеснявам се за всичко и всички.ММ не беше много съгласен,аз не искам тя да ми е гледачка,той не иска да ни е лепната "отзад"....Не е много лесно да угодя на всички.Ще ми се той,тя и детенце да имат хубава поивка-нищо повече.А не съм много сигурна дали ще успея да го постигна

Затова-отделно.Ти с мъжа ти.И ти с майка ти.

# 19
Не съм говорила-не искам да се почувства нежелана.Не искам да я убидя
А как да я сложа на един стол,до нея моя мъж и да им кажа-"слушайте кво...*бе ми се....вие ще се съобразявате.Мамо,ти няма да пречиш,мъжо ти няма да отказваш........." newsm78 А и все пак семейната почивка си е семейна със най-близките.Или,аз съм сбъркала нещо Tired
Идеята ми беше,че не съм сигурна как да съвместя двамата заедно.Ако и се прииска да идем двете на кафе,а ММ точно тогава/дай Боже/поиска секс...какво да направя
Или ако тя поиска да остане принас в апартамента,който наехме как да и откажа,при положение,че каже "с детето ще помагам"....ей такива.
Никога не съм говорила с нея за интимност м/у мъж и жена и дори понякога мисля,че според нея съм непорочна майка на 2 деца ooooh!

# 20
  • София
Връчваш й бебето за приспиване и се отдаваш на забавления с т.нар. ММ. Иначе за какво всъщност я водите с вас, не разбирам newsm78 Ако няма да ти е гледачка на бебето, за какво? Ако искаш да разнообразиш жената и да си изкарате добре, ми идете си някъде двете с децата, като майка и дъщеря. Тази конфигурация по я разбирам. Но хем с мъжа, хем с мама, ама мама хем да не гледа бебето, хем да не е нон-стоп с нас - ами не го разбирам Rolling Eyes Освен ти да си седиш вкъщи с бебето, пък тя да ходи с мъжа ти на ресторант Rolling Eyes
А лайтмотива със секса не го разбирам съвсем. И аз съм взимала майка ми с нас на почивка за помощ, когато децата ми са били бебета. Е, не се е случавало да спи между нас на спалнята, честно Rolling Eyes

# 21
От няколко години взимам майка ми с нас (а ние нямаме деца). Разбира се, за нея резервирам отделна стая. От скоро половинката ми откри, че когато вземем майка ми с нас, на него му е по-спокойно, защото си има съюзник в "укротяването на опърничавата". Тя пък е доволна, че все пак някой я слуша. Аз знам, че ще си гледам рахатлъка и няма да ми се налага да се занимавам с някой от тях ако ми се доспи след бирата.  LaughingА поради лошото стечение на обстоятелствата в миналото майка ми дълго време нямаше възможност да отиде някъде на почивка, така че сега с младежкия си дух и отворени за света очи изобщо не създава главоболия, притеснения и дискомфорт. Искам да каже, че това не е изначално кауза пердута, много зависи от участниците в начинанието. При едни може да се окаже голям купон, а при други изобщо да не сработи. Пожелавам ти много хубава ваканция.

# 22
По-голямото дете ще ходи ли на море?

Аз по почивки нямам желание да се съобразявам с никого, ни роднини ни приятели, ходим си сами нашето семейство, което включва нас и двете ни деца.

# 23
  • София
Мира, не зная дали си сбъркала нещо. То си е до усещане.
Аз например много обичам майка си, но на почивка с нея- не. Но и двамата с мъжа ми имаме едно и също усещане за почивките- ходим си ние четиримата, никога с приятели примерно, само ние. Така се чувстваме комфортно и удобно. Така че с майка си не бих отишла, също и само с едното дете не бих отишла- направо ще се чувствам адски гузно пред другото.
Не е нужно да казваш на майка ти, че ще правите секс, не бой се, тя знае Laughing. Просто поговори с нея , нваправете един примерен план- вие кога ще ходите на плаж, сутрин и следобяд ли, тя ще идва ли с вас, вечерно време ще може ли да и оставяш детето...обясни и, че имате нужда да се поразходите сами, да останете сами вкъщи, няма нищо срамно или неестественно в това.

# 24
Тя ще помага с бебето,но ще е и от 7.30 до поне 23.30 с нас.Където и да спи ММ е мааалко против.
Няма да я сложа в леглото си,но чак след като всичко бешеуговорено,той сподели,че няма да му е комфортно.Ми ако майка ми нещо вземела,че щукнела и не искала да оставала сама....и ей подобни...Нямало да му бъде спокойно и каза да сме си се забавлявали с бебето тримата.
За това и се тормозя.Какво толкова ще ни пречи.Няма да му откъсне онова ако ми посегне я
Голямото ще ходи,но не с нас.Така го решихме тази година
Ще говоря с нея.Ще направим план и надявам се,всичко да е наред.Ако ли не-едно кофти лято повече или по-алко в семейството едва ли ще навреди

# 25
  • София
е що трябва да е с вас цял ден?
аз на мястото на мъжа ти щях да вия, а не малко да се сърдя! Mr. Green

# 26
Не Идеята ми беше,че не съм сигурна как да съвместя двамата заедно.Ако и се прииска да идем двете на кафе,а ММ точно тогава/дай Боже/поиска секс...какво да направя
Или ако тя поиска да остане принас в апартамента,който наехме как да и откажа,при положение,че каже "с детето ще помагам"....ей такива.

Ако си остане в къщи, тези ти притеснения ще отпаднат. При положение, че и мъжът ти е бил против. Не може и вълкът сит, и агнето цяло.

# 27
Бе тая жена не спи ли след обяд? Как до 23,30 с вас? То и след това може да се отдадете на секс де. И такова "посвещаване" на сина или дъщерята, когато те са зрели хора и имат семейства е много обременително според мен и за двете страни. Внимавай да не ти го изкара през носа. Аз много обичам моите родители, но ходим на почивка семейно, без тях и не би ми било приятно вместо да почивам да съм в ролята на балансьор и да изпълнявам желания на другите от компанията. Според мен е проблем, че мъжът ти не я иска, а пък ти искаш да угодиш и на двамата. Кофти е, че ти го споделя чак след като сте поканили "мама" с вас.

# 28
*Мира*, за теб ще е по-добре, защото вероятно майка ти ще гледа бебето и ти поне за няколко дни ще можеш да си починеш (доколкото съм те чела мъжът ти въобще не се занимава с грижи по децата и всичко е на твоите ръце).
Има ли вероятност на него просто да му се иска ти да си заета с бебето, за да не му "пречиш"?

# 29
  • София
Е, то е свършило вече с оставането вкъщи- със сигурност ще се обиди, при положение , че вече са резервирали.
Мира, сядаш и говориш с майка си. Примерно вечеряте към 19ч заедно и и връчвате бебето и ги пращате на разходка. Час на прибиране- 23ч. Нали казваш, че е завърши Военно училище мъжа ти, не си ли овладяла и ти покрай него някои неща!

Общи условия

Активация на акаунт