На море с............мама

• 29 314
  • 269
  •   1
Отговори
# 90
Майката иска на море.
Мира ѝ предлага да отиде с тях.
Мира съобщава на мъжа си, след като вече е поканила майка си.
Мъжът ѝ не е очарован от идеята.
Мира иска на всички да им е комфортно.
При присъствие на майката от "7.30 до поне 23.30" с тях, се очаква интересно развитие по темата  Crazy

# 91
Wilma Flintstone  била ли си с мама и мъжо на море?Не не си-значи не питам теб!
Основното беше ако докато сме всики заедно и както се разбираме и всичко еок....ако двамата започнат да са на различно мнение-единя иска да седне,другия иска да ходи,единя иска на плаж,другия да си почива.........какво е редно аз да направя?
С кой да остана?С жената,която ме е родила и би умряла замен или с мъжа,който ми есъпруг и е баща на децата ми?
Ако се стигне до някой конфликт как да постъпя?
Случвало ли ви се е хора,били със семейство на море.Като аз бях се съобразявах само с на ММродителите

# 92
какви отношения трябва да имат зет и тъща?
Образно казано всяка жаба трябва да си знае гьола. Т.е. мярката. Ти писа че има вероятност майка ви понеже познавала собствениците на апартамента да дойде без предупреждение в неудобен момент, или ако не и е комфортна квартирата да дойде при вас по собствена инициатива? Ами това показва липса на такт и съобразителност.
Подобно нещо казваш че се е случило миналата година, обаче от страна на свекърите.

Но не пречи такива възможни конфликтни точки да ги обсъдите предварително и да ограничите намесата и в ежедневието ви по време на почивката. Ако ще и да се скарате, но не сте деца вече, предполагам че може да измислите решение без някой да се обижда и да се прави на жертва.

Wilma Flintstone  била ли си с мама и мъжо на море?Не не си-значи не питам теб!
Основното беше ако докато сме всики заедно и както се разбираме и всичко еок....ако двамата започнат да са на различно мнение-единя иска да седне,другия иска да ходи,единя иска на плаж,другия да си почива.........какво е редно аз да направя?
С кой да остана?С жената,която ме е родила и би умряла замен или с мъжа,който ми есъпруг и е баща на децата ми?
Ако се стигне до някой конфликт как да постъпя?
Случвало ли ви се е хора,били със семейство на море.Като аз бях се съобразявах само с на ММродителите
Абе Мира, ако се случват тия неща, значи тези двамата човека въобще не се разбират и не трябва по никакъв начин да се събират съвместно да почиват. Това е.

Последна редакция: вт, 17 юли 2012, 17:01 от Arizona

# 93
*Мира*, съобразяваш се с мнозинството при такива ситуации.
Ако ти и мъжа ти искате да се разхождате, ще се разхождате. А майка ти да си остане някъде и да си стои, щом не и се разхожда, примерно.

# 94
  • София
Мира, не е нужно тъщата и зетя да си лягат, за да са в нормални отношения.
Аз имах предвид под странни отношения факта, че примерно ти решаваш да поканиш майка ти, която се е натискала да идва с вас, намеквала била...че после мъжа ти не бил доволен, пък майка ти щяла да бъде с вас от ранни зори до късна вечер, пък мъжа ти щял да ходи да рита мач на морската ви почивка/ което теб те устройва Rolling Eyes/, пък те е страх ако искат да правят различни неща ти какво да направиш...всичко това за мен са странни отношения, не ненормални, но странни.

# 95
  • където ми харесва
Тази тема става все по-абсурдна.

Ако идеята на морето е секс с мъжа ти-майка ти място там няма.
Ако идеята на морето е почивка за майка ти-детето и мъжа ти място там нямат.
Ако идеята е ти да угодиш на всички-повярай ми, по-скоро детето ти ще пропее дет метъл, отколкото всички да са доволни от ситуацията.

Разбираш ли ме накъде бия?
Не можеш да поканиш майка си на море, след като се е натискала и намеквала, без да го обсъдиш първо с мъжа ти. В крайна сметка, твоето семейство се състои от теб, мъжа ти и двете ви деца, а не от теб, майка ти и мъжа ти.
Щом иска да идва на море с вас, нека ходи. Но не позволявай да се залепи за вас като гербова марка, а мъжа ти от скука да си намира оправдания да не е във вашата компания.

# 96
единя иска да седне,другия иска да ходи,единя иска на плаж,другия да си почива....какво е редно аз да направя?
С кой да остана?...

Ще направиш това, което ТИ искаш. Ако ти се ходи на плаж, ще идеш, ако ти се разхожда, ще се разхождаш, ако ти се спи, ще спиш и т.н.
Ти не си ли човек? Защо пък трябва винаги да се съобразяваш с някой друг или с двама newsm78

# 97
ММ при всички положения отделя по 4 часа минимум за спорт през деня по време на почивките ни!
Ако съм с майка си и бебето в нашия си апартаментквартира/студио...е върви да я изгоня след като се прибере.Това означава,че след това чсове наред ще е с нас.
Мирама-ще заебеш ли майка си на центъра на нищото щото ти се разхожда,а тя не иска newsm78 Ми аз небих

# 98
ММ при всички положения отделя по 4 часа минимум за спорт през деня по време на почивките ни!...

Щом той не се съобразява с никой и дори по време на почивката няма намерение да е с вас, тогава и ти си осигури компания, дали ще е майка ти или някой друг, няма значение. Научи се да мислиш за себе си, тогава и другите ще започнат да мислят за теб.

# 99
*Мира*, майка ми няма да тръгне с мен на море. ) После и да тръгне по някакви неведоми пътища, ще се съобразява изцяло с нас, ако иска да се движи постоянно с нас.
Ако не, ще си има нейн си режим, график и т.н. и ще предложи помощта си за детето.

# 100
  • София
Мира, аз няколко пъти питах- говорила ли си с майка ти за това какво мисли да прави тя на морето, какви са и плановете?

# 101
ММ при всички положения отделя по 4 часа минимум за спорт през деня по време на почивките ни!

Това означава около 1/4 от времето ви заедно. Ако да речем сте будни по 12часа на ден. )) Ако предремвате след обед, даже става и по-малко.

# 102
Ще намеря начин всички да са доволни.А като аз не съм ще отида пак на море сама със себе си и точка!
Кво?след 15.09 е най-хубаво на морето.За това са ми скритите пари.Да се мразят,разбират и оправят.И без това тая година с ММ сме си казали,че морето ще е АД и пропиляни 3 бона за нищото

# 103
Мира, аз няколко пъти питах- говорила ли си с майка ти за това какво мисли да прави тя на морето, какви са и плановете?

Е какви, да е с тях от 7 до 23ч. )))) Тя си го написа Мира няколко пъти. )
Ухааа, страшен кеф. ) Това и като дете не съм го търпяла. ) За мен е равно на тормоз от страна на майката. )

# 104
  • София
Уау, три бона и да си направиш зорлем почивката ад...тая тема не е за мене, оттеглям се!

Общи условия

Активация на акаунт