На море с............мама

• 29 559
  • 269
  •   1
Отговори
# 105
Уау, три бона и да си направиш зорлем почивката ад...тая тема не е за мене, оттеглям се!

Нали?. ))))) С тези пари 3пъти ще отидем на почивка. ) И без да се налага да търпим майки, стринки, тетки. )))))  Laughing
Чудно ми е що хората сами си съсипват "почивката", че на всичкото отгоре и плащат за това?

# 106
  • където ми харесва
Уау, три бона и да си направиш зорлем почивката ад...тая тема не е за мене, оттеглям се!
Сети се ти, най-накрая да се откачиш от...куката.
Това ми е фаворит лафа за годината..., не за десетилетието.
Три бона за почивка АД....
Скандално.

# 107
Абе аз ли не съм в час нещо или ми се струва, че някои хора са изперкали от жегата? Мира, ти за идиоти ли ни взимаш нещо или си си такава по природа? Не пързалка, ами направо по голямата писта май ни пускат!

# 108
10  дни по 150лв апартамента за нас..........и още 10 по 60 за стая за майка ми............ и отделно още мноооооооого разходи.......
какви пързалки бе

# 109
*Мира*, нали майка ти сама щеше да си плаща?. )

# 110
нали общо говорим......
п.с с мои пари я подпомогнах......

# 111
Тук има много теми за мамини синчета, муньовци, инфантили, недорасли да се откъснат от полата на мама. Е, най-после някой да се сети да пусне тема и за мамините дъщерички. И то от 1л, ед. ч! Joy Joy Браво Мира, аферим авторке или както се поздравява в такъв случай  tooth tooth
П.П. Всяка "заслужила" мама може да бъде подпомогната финансово, за да отиде на почивка, ако не може да си го позволи. На това му викам синовна благодарност. Нищо против такива жестове и от страна на сина, и на дъщерята. Но....всичко да си има граници все пак..... Naughty

# 112
  • София
Тук има много теми за мамини синчета, муньовци, инфантили, недорасли да се откъснат от полата на мама. Е, най-после някой да се сети да пусне тема и за мамините дъщерички. И то от 1л, ед. ч! Joy Joy Браво Мира, аферим авторке или както се поздравява в такъв случай  tooth tooth
П.П. Всяка "заслужила" мама може да бъде подпомогната финансово, за да отиде на почивка, ако не може да си го позволи. На това му викам синовна благодарност. Нищо против такива жестове и от страна на сина, и на дъщерята. Но....всичко да си има граници все пак..... Naughty

+1

# 113
защо си мислиш , че на мъжа ще се активизира сексуално точно на морето , след като иначе е малко пасивен ?

# 114
  • където ми харесва
Може да взима майка си за стимул на мъжа й.
Не знам, аз просто не го разбирам този зор да си съсипем и почивка, и отношения, и всичко.

# 115
Голяма драма...Нали не си забравила, че майка ти те е родила...и един  път е дошла с вас...чудо голямо...радвай се, жива и здрава е...кво толкова....няма да можете да се онодите ли...доколкото имам спомен от писанията ти е цяло чудо, че имате второ дете, живо и здраво да е...може и да бъркам, ако е така извини ме....И плати на майка си разходите...не забравяй, това е майка ти....

# 116
защо си мислиш , че на мъжа ще се активизира сексуално точно на морето , след като иначе е малко пасивен ?

Те май никога не остават без децата, може би се надява, ако майка й гледа бебето, двамата ще имат повече време за себе си.
А май мъжът й не иска точно това.

# 117
3 бона и никакво ебане, АД!  Cry

Те май никога не остават без децата, може би се надява, ако майка й гледа бебето, двамата ще имат повече време за себе си.

Това от една страна; от друга страна ако мъжът продължава да се ослушва, винаги може да ползва майка си за оправдание и самозаблуда, удобно е.

# 118
Абе аз ли не съм в час нещо или ми се струва, че някои хора са изперкали от жегата? Мира, ти за идиоти ли ни взимаш нещо или си си такава по природа? Не пързалка, ами направо по голямата писта май ни пускат!

Тя, нашата Мира, си е такава. Някои му казват интелект и чувство за хумор на това нейното...  Rolling Eyes
Аз друго му казвам, ама хайде, ще преглътна диагнозата, че да не се "убиди" женицата... Пък и в пресата няма да стои добре...    Flutter
А ако случайно има и грам истина в цялата описана ситуация, нито мога да съчувствам на мъжа ѝ, че я е взел и трае такава, нито на майка ѝ, че я е възпитала, но ми жал за децата ѝ, особено за голямото. Чудя се, щъркелът ли го е донесъл, или са го намерили в зелето, че собствената му майка не го брои за член от семейството, нито за човек, за чието щастие и желания я е грижа. Аман от майки-кукувици, които раждат деца наляво и надясно, а после очакват някой друг да им ги гледа.
Цяло лято това дете ще е без родителите си, а тя седнала да се тръшка за майка си.
Мира, продължавай с масльонката, че нещо взе да дращи...

# 119

Цяло лято това дете ще е без родителите си, а тя седнала да се тръшка за майка си.

Същата мисъл и мен ме споходи. Не я знам тази Мира каква е и коя е, но много са ми "странни" приоритетите й. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт