На море с............мама

• 29 279
  • 269
  •   1
Отговори
# 165
А откога море=секс newsm78
Има мноооого семейни двойки,които не праят секс на всяка почивка,било то и море Peace
Какво толкова,че 10-15 дни не се обичате като си имате дом,в който да се отдадете на тези си нужди

# 166
Откакто ти сама постави така темата, че отиваш и искаш главно това да правиш. Sunglasses

# 167
10-15 дни няма да правите секс?
И това наричаш нормално?

Laughing

# 168
Тая "заслужила" майчица е отгледала сама децата си и сега ще иска да й върнат услугата, като им се лепне до гъзовете до края на дните си. Очаквам и други теми от Мира*по повод на тая МАЙКА. Предполагам, че авторката ще отнесе негативите, едва ли  братът е такава куха лейка...Интересна фигура и е Мириният съпруг, ще видим как ще се развият нещата.... Wink

# 169
  • Kопенхаген
Няма такива почивки 10-15  дни вече, и защо да се отива на почивка с мисълта, че ще се прави там безпаметен секс?
Или както повечето мислещи тук: ,,По важно ми е да ми го вкарва през вечер, а майната му на удоволствието по важно е да ми е верен, щото не му отказвам никога,,

Е как такива тигрици не ги спря нито месечен цикъл, нито здравословно неразположение?

# 170
Ама разбира се. Той, цикълът продължава по половин месец. Пък и всички тигрици правим секс, само за да не ни изневеряват  Mr. Green

# 171
то кво станА?
на море с цикъл и мама.... Crazy Whistling

# 172
То за това толкова дълго многоточието в заглавието.
Току виж и нещо друго изскочило   Whistling

# 173
  • Kопенхаген
Jizzlobber , нещо на рима те избива  Grinning

Диамант, всеки сам си шета на мозъка  Grinning

# 174
Мила, то заглавието ти казва най- правилното ти решение.
На море с мама!
Аз ходя на почивка сама, зарязвам мъжо и деца и си почивам, но виж мама бих я взела.
Тази година ми се наложи да взема малкия с мен и познай, дали беше почивка. Понятието почивка и домочадие ми се изключва взаимно, направо мога да си остана в къщи.
Няма нищо по- хубаво от почивка сама или с приятелка.

# 175
Мира, а ако майка ти и съпругът ти са горе-долу на една възраст може пък да си намерят общи теми на разговор, и да стане весело  Laughing

# 176
Така, дотук разбрах следното: на Мира й се ебе и взема майка си да я отърве от бебето, та белким най-сетне я огрее. Мъжът й обаче се нерви, защото (както намекна Човечето) се е надявал Мира да е заета с бебето, за да не му се налага да огрява. В крайна сметка обаче си измисля ново оправдание - през деня ще рита, а вечерта ще е прекалено изморен от ритане, за да прави каквото и да било. Тарикат е, не може да му се отрече.

И аз това разбрах. Не знам другите що се хАбите да се обяснявате за майка й, когато иде реч за друго (вечно присъстващото в темите на Мира)...
Що не го скъсаш от секс преди и след морето, и не угодиш на всички други по време на морето, Мира?

# 177
Мира, а ако майка ти и съпругът ти са горе-долу на една възраст може пък да си намерят общи теми на разговор, и да стане весело  Laughing

Оппааа... Знаех си аз, че ще се стигне до идеята за тройка.  Laughing

# 178
Редно е опитните другарки тук да посъветват Мира да си купи вибратор.

# 179
  • Mediterraneo
Все пак да не забравяме, че братчето с гаджето си също ще са там! Сигурно под "апартамент за нас" Мира визира  двете деца на мама с половинките им и бебето?! Ако пък мама се лепне на сина си, пиши го бегало гаджето му- със свекърва на море; вярвам за пръв и последен път  Stop

Последна редакция: ср, 18 юли 2012, 13:52 от Тарталета

Общи условия

Активация на акаунт