На море с............мама

• 29 268
  • 269
  •   1
Отговори
# 180
  • Kопенхаген
Айдееееее... отприщиха се фантазии, взеха да се пишат сценарии... Мира сигурно пишман стана, че въобще попита  Grinning

# 181
Въбратор-имам
Мама и мъжо може,но не и тройка.Мерси!
Идеята на темата беше друга,ама нейсе

# 182
Мира сигурно пишман стана, че въобще попита  Grinning

Да, бе, да! Пишман?! Неее... тя така си обича. Всичките й теми са от същия десен  Sunglasses

# 183
  • София
Въбратор-имам
Кажи, моля те, каква е идеята на темата, защото аз се затруднявам да разбера.

# 184
Въбратор-имам
Ами тя си е написала каква е идеята на темата - как да балансира между майка си и съпруга си, за да няма пренебрегнати. Даже мисля, че е много смислена тема. Но стана толкова перверзна, че мисля трябва да се намеси модератор и да я заключи. Нямат спирка някои хора и това си, отвращавам се. Close

# 185
Да де, идеята може да е съвсем прозаична - баланс между съпруга и майка й, ама самата Мира напълни темата с отвратителни перверзни фантазии, направо се чудя в каква посока й работи винаги мозъка, независимо за какво иде реч. Извинявай мила, но много незадоволено звучиш! И ако наистина тези безумия дето ги пишеш не са измислици, най-добронамерено ще те посъветвам да не даваш толкова лична информация за себе си, че и снимка на детенце беше постнала в подписа си по едно време.

# 186
  • Бургас
аз пък не мога да разбера, ако авторката наистина има такъв проблем, защо трябва да е обект на подигравки.

# 187
аз пък не мога да разбера, ако авторката наистина има такъв проблем, защо трябва да е обект на подигравки.

Защото не си я чела достатъчно дълго  Peace

---
Освежаването на интимния живот (нека не съм преверзна!) самата авторка го спомена първа  Naughty По изключение чета от самото начало и внимавам много, което рядко правя с Мирините теми Wink

# 188

Защото:

а) нарочен един път от форума за бенбян, си оставаш такъв за цялото си съществуване тук, ако и инак да си суросинкав;
б) така представена темата от самата авторка носи спомени от добрия стар ДиС;

# 189
  • София
Въбратор-имам
Ами тя си е написала каква е идеята на темата - как да балансира между майка си и съпруга си, за да няма пренебрегнати.
Е, ние как можем да и кажем как да балансира като не ги познаваме? Има хора обсебващи и сръдливи, които лесно могат да се почувстват пренебрегнати. Останалите се предполага, че имат нужда от глътка въздух или свои занимания, та не би следвало да има проблем. По интимната част е най- лесно човек да каже "Лека нощ" и да се оттегли. Възпитанието дава изход от повечето ситуации, в които участват възпитани хора.

# 190
Мъжът на Мира е по-близо да възраст до майка ( тя е с 8 години по-голяма от него ) ,
отколкото до Мира - 12 години разлика .

# 191
  • Бургас

И аз съм изумена - вярно, *Мира* има доста мръснишки речник и чувство за хумор, но направо я направихте на нищо в темата. В крайна сметка с тези "разсъждения" и вие не изглеждате особено адекватно.  Rolling Eyes  Confused

# 192
Балансът се постига, когато даваш на всеки достатъчно внимание и очертаеш границите още в началото. Може би да проведете и разговор в който да си кажеш как я виждаш почивката и тя съответно. Например, че "лека нощ" значи раздяла до утре, не до след 10мин и тн.
Смятам, че ако си говориш с майка си, а не с нас по темата ще е по-плодотворно, тук никой не ви познава, за да даде 3ен съвет.

ние много обичаме компанията на майка ми, спокойно ни е, лятото редовно сме на море с нея, дори в момента ни е на гости и ежедневно плаж и въртележки, но тя е подходящият човек, за други майки как да кажа ...

# 193
Мъжът на Мира е по-близо да възраст до майка ( тя е с 8 години по-голяма от него ) ,
отколкото до Мира - 12 години разлика .

Остава майка й да пусне тема "Връзка с по-млад мъж".  Whistling

На Мира й нищихме:
- връзката с колега;
- драмата около втората бременност;
- драмите около перфектната, срещната от мъжа й на една детска площадка дни преди термина на Мира;
- нежеланието му да прави секс с нея;
- приятелите;
- роднините;
Нормално е да бъде взета на подбив, макар лично аз да й симпатизирам.

# 194
аз й симпатизирам определено ,
просто се е омъжила рано , за мъж , с който е от малка , той не е особено сексуален ,
докато нейната сексуалност расте ,
мисля , че този въпрос ( със секса ) ще се разреши , когато тя се върне на работа .

Общи условия

Активация на акаунт