Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 35 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Инче ,страхотен аватар   bouquet
Уникален е ,изглеждаш невероятно   bouquet

Кат, може да комбинираш с двете десетминутки на би фит,които Биляна беше пуснала. Аз последната седмица ги комбинирам с блендъра, защото кардиото им вече взе да не ми стига. С тази комбинация, става много добре.  Peace
Момичета, много съм зле с упражненията за корем. Днес едва изкарах двата рунда от блендъра и . то модифицирани. Иначе се накичих с нов пиърсинг днес. Отдавна не го бях сменяла, губи смисъл като не си показва корема, човек,ама милата ми Варна ме чака август  Crazy
Похвали се по-подробно де  Mr. Green  Laughing
Къде го сложи тоя пиърсинг ,на корема ли?
И боли ли?
Много харесвам пиърсинг /не прекалено накичване ,разбира се/ ,аз самата имам
пиърсинг на езика /защото не се вижда/  Laughing
На корема съм мислила да слагам ,ама такова шубе съм  hahaha

Днес мисля да си почина  Peace
И да се оплача: Пак ме пипна тая грозна ,гадна слънчева алергия  Cry
Тъкмо си помислих ,че съм се отървала ,обаче не Crossing Arms
Явно до живот ,когато се събличаме по къс ръкав ще се мажа със слънцезащитни  Confused

# 241
Момичета, да си отчета сутришната тренировка: 16 минути, с работен интервал 50 сек, почивен 40 сек. Правих 2 упражнения, които редувах: high knees + това.
Не можах да си правя моето кардио, защото имам ужасна мускулна треска на бедрата, след вчера сутринта...

Имам въпрос, относно втората тренировка - извинявам се предварително за дългото обяснение:
Мислих, мислих как да я направя и измислих 2 варианта. Аз днес съм на работа в салона на майка ми, но точно до салона има един малък фитнес, в който може да "отскокна" да направя 20 минутки HIIT на кростренажора, преди да обядвам, да речем  Thinking Ако това не стане, другия ми вариант е да тренирам вечерта, като се приберем - по-добър е варианта,от гл.т. на самата тенировка - вкъщи много по-добре мога да си се изтренирам, на спокойствие.. Това, което ме спира обаче е, че аз вечерям към 18:00 и ще хапна в салона, защото се прибираме чак към 20:00. Съответно трябва да тренирам към 2 часа след вечеря и 2 часа преди лягане, което нещо хич не ми харесва  Naughty Да не говорим, че след трнеировка огладнявам, а в случая ще се наложи да си легна гладна...нищо, това мога да го преживея..Но по-съществения проблем е, че аз съм изключителен привърженик на сутрешното кардио и да тренирам вечер ми се вижда изключително безсмислено и неефективно...вие тренирали ли сте така? Имали ли сте някакъв ефект? Пречи ли ви на нормалното заспиване?

# 242
Kath , през седмицата тренирам след работа и съвсем не е безсмислено и неефективно Simple SmileКое те кара да мислиш така?Тренировката я правя между 18:00-19:00ч. и след това не ми пречи да заспя.Но ти ще я правиш след 20ч, така че прецени.До колкото си спомням имаше проблеми със съня.Ако е така по-добре недей.

Аз 2 дни направих пауза с тренировките, защото имах сериозен проблем с безсънието ConfusedЗа 3 дни ми се събраха едва 12 часа сън и вече направо треперех от недоспиване.Снощи обаче успях да поспя и довечера грабвам железата и си влизам в ритъм  Simple Smile
Да споделя, че започанх да прибавям по 2 лъжици чиа / http://www.zdrave.bg/?c=n&id=5736 /към закуската си сутрин, която обикновено е кисело мляко с овесени ядки.Моя приятелка ми сподели,че от както яде чия усеща прилив на енерия и е много доволна.
Хубав ден,момичета!

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 09:18 от MALVINA

# 243
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ей сега тази 4ия ще я търся, щото ми трябва екстра енергия. В4ера след тренировката направо събрах границите на кръвното и се тръшнах. Незнам какво ми стана. Малко стафиди и много вода оправиха нещата. Днес ми е много натоварено на работа и затова след работа планирам само лЮбимото кардио на Кат и после упражнения за корем, докато не ги увладея, няма да им дам да ми се опрат.

Мави аз се продуп4их преди 5 години, за рожденния си ден, след като родих каката. Ами болеше да, даже ми се смя този дето ме дуп4и как съм охкала, не ме било срам, през раждане съм минала, а да ми дуп4и пъпа без упойка ме боляло  Crazy Та, ще пусна сним4ица като се прибера. Обицата е големи4ка разкленени цветя са, но на плажа ще стои добре, като аксесоар, хеле пък и като по4ернея  Crazy Ина4е си нося обикновено топ4е с камъ4е  Peace

Кат, аз бих тренирала веднага след прибирането в къщи, после бих хапнала едно кисело мляко и лягане.  Peace

# 244
ето малко повече за чиата, ако проявявате интерес:

http://dietichnisemena.alle.bg/%D1%87%D0%B8%D0%B0-%D1%85%D0%B8%D … 0%B8%D0%BA%D0%B0/

# 245
Ей сега тази 4ия ще я търся, щото ми трябва екстра енергия. В4ера след тренировката направо събрах границите на кръвното и се тръшнах. Незнам какво ми стана. Малко стафиди и много вода оправиха нещата. Днес ми е много натоварено на работа и затова след работа планирам само лЮбимото кардио на Кат и после упражнения за корем, докато не ги увладея, няма да им дам да ми се опрат.

Мави аз се продуп4их преди 5 години, за рожденния си ден, след като родих каката. Ами болеше да, даже ми се смя този дето ме дуп4и как съм охкала, не ме било срам, през раждане съм минала, а да ми дуп4и пъпа без упойка ме боляло  Crazy Та, ще пусна сним4ица като се прибера. Обицата е големи4ка разкленени цветя са, но на плажа ще стои добре, като аксесоар, хеле пък и като по4ернея  Crazy Ина4е си нося обикновено топ4е с камъ4е  Peace

Кат, аз бих тренирала веднага след прибирането в къщи, после бих хапнала едно кисело мляко и лягане.  Peace
Да покажеш снимки  Hug
Батко си купува чиа и разни такива  Hug
Някаква китайска гъба /то е някакво кафе с нея/. Laughing
Яде овесени трици с кисело мляко  Peace
Луд е на тема здравословно ядене и спорт  Crazy

# 246
  • Варна
И аз съм яла чия, и китайската гъба, и спирулина, и какво ли не, но с годините реших, че е най-добре да се придържаме към сезонни и регионални продукти. В нашият умерен пояс хората не са свикнали да ядат тези, иначе наистина ценни храни, така че с тях не трябва да прекаляваме. Ако задълбоча, бих казала, че генетично не сме достатъчно подходящи за да усвоим напълно полезността им... но едва ли вредят де Peace Чията ако се понакисне малко в течност има желиращ ефект и може да се направи вместо стандартното кисело мляко с овесени ядки, кремче от кисело мляко с чия и половин банан Simple Smile

# 247
Радост Неземна ,тъкмо хвърлих око на блога ти  Mr. Green
Вече съм ти фенка.... Heart Eyes

# 248
Здравейте мацки - радвам се, че ви харесва аватара ми - мерси за хубавите думи Simple Smile
Днес - Fast and furious + Dynamic Yoga Simple Smile

# 249
  • Варна
Аз този блог съвсем го изоставих, но благодаря Simple Smile

# 250
  • София
Здравейте момичета, днес правих един комплекс от фитнесблендера с новите ми ластици Simple Smile
доволна съм, после поразмятах малко пудовката. Купих си така нареченото "злото колелце", пробвах се вчера да се търкалям с него, направооооо много е трудно. Ще го мъча, за сега съм от колене де, но пак си е трудно. Някой търкалял ли го е това колелце?

# 251
  • Пловдив
Аз не спирам да си тренирам с Трейси Simple Smile

# 252
Тренировка 4 - Beachbody Turbo jam 20 minute workout.   jumpuu
Започвам да свиквам с кардиото  Mr. Green

# 253
Момичета, да си отчета сутришната тренировка: 16 минути, с работен интервал 50 сек, почивен 40 сек. Правих 2 упражнения, които редувах: high knees + това.
Не можах да си правя моето кардио, защото имам ужасна мускулна треска на бедрата, след вчера сутринта...

Имам въпрос, относно втората тренировка - извинявам се предварително за дългото обяснение:
Мислих, мислих как да я направя и измислих 2 варианта. Аз днес съм на работа в салона на майка ми, но точно до салона има един малък фитнес, в който може да "отскокна" да направя 20 минутки HIIT на кростренажора, преди да обядвам, да речем  Thinking Ако това не стане, другия ми вариант е да тренирам вечерта, като се приберем - по-добър е варианта,от гл.т. на самата тенировка - вкъщи много по-добре мога да си се изтренирам, на спокойствие.. Това, което ме спира обаче е, че аз вечерям към 18:00 и ще хапна в салона, защото се прибираме чак към 20:00. Съответно трябва да тренирам към 2 часа след вечеря и 2 часа преди лягане, което нещо хич не ми харесва  Naughty Да не говорим, че след трнеировка огладнявам, а в случая ще се наложи да си легна гладна...нищо, това мога да го преживея..Но по-съществения проблем е, че аз съм изключителен привърженик на сутрешното кардио и да тренирам вечер ми се вижда изключително безсмислено и неефективно...вие тренирали ли сте така? Имали ли сте някакъв ефект? Пречи ли ви на нормалното заспиване?

Кат, мога да ти дам следния съвет:
Щом си от хората, които обичат да тренират сутрин, просто намери начин да си направиш тренировката по-рано сутринта. Това има 2 огромни предимства - тренировката ти ще е максимално ефективна, защото ще отговаря на твоя ритъм, а освен това през деня ще можеш да си работиш спокойно и без напрежение,като знаеш,че вече си тренирала. Можеш да си легнеш по-рано след това.

Много в важно за ефекта от тренировките, човек да тренира в този часови диапазон през деня, който най-много му приляга на начина на живот и му харесва.

Аз лично тренирам само вечер. Понякога и към 21:00-22:00 часа. След това взимам душ и заспивам, не ми пречи. Но аз и чисто физически съм най-активна вечерта Simple Smile

# 254
bilyana333 , днес се водя от твоя избор и си свалих ChaLean Extreme - Burn It Off  и сега го приключих - хареса ми ,свежо е Simple Smile Благодаря за споделеното   bouquet
Направих и 20 минутки на Боб една от кратките му силови.
Сутринта бях на тенис и съм доволна от днес.
Сега да си мисля вечеря вече  Hug

Общи условия

Активация на акаунт