Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 613
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Лутаща се
MALVINA, ако не те затруднявам дай някой линк. Че всички хийт, които правя аз ми натоварват доста краката. После усещам напрежение точно в тези мускули, където не трябва. Ето сега си усещам прасците натоварени, а при мен и те са възголемички  Confused

# 556
И аз да се отчета днес - силовата на Шон Simple Smile
Утре нямам търпение да пробвам табата - да видим дали ще умра Simple Smile

# 557
И аз се отчитам с http://www.youtube.com/watch?v=_Xm3GEDVmbM  /която бобченка я е правила/Замених клековете с планвове. След тази тренировка направих още  4 мин табата с планове и V push ups.Определено и на  мен Ми харесаха планковете за корема.След тренировката така хубаво ми се бяха изписали мускулите на корема Party
И сега установих ,че ако правиш табата с 1 упражнение и наистина се стремиш да направиш колкото може повече повторение в тия 20сек,тогава наистина накрая това което виждаш перд лицето си е пода GrinningНо когато е с 2 или повече упражнения и не се насилиш на макс, тогава може и повече от 4 минути да я правиш.А всъщност не е ли това идеята на табата- за 4мин .да се смачкаш от напрежение.Дори казват,че ако след тренировката се чувстваш ок, тогава значи не си я направил правилно.Когато я правих първия път , тогава наистина след това бях размазана и имах нужда да полегна за 15-20 мин.Сърцето ми биеше на макс половин час след това.А днес не бях така ThinkingНещо не ми става ясно по въпроса с табата...

# 558
Здравейте!Какво ви е мненито за упражненията на Елън Барет?Харесват ми и въпреки,че изглеждат лесни при мен се лее доста пот,особено сега в жегата.Нека по вещите в спорта изкажат мнение т.е. ще има ли полза от тях-естествено  ще ги редувам с други Wink, а и съм начинаещ ентусиаст Laughing

# 559
  • Варна
~Миа~  доволна ли си от тае-бото? Аз го правя от 1 седмица, точно с Били, определено ми допада, но все пак искам да знам при теб горе долу ефекта бързо ли се появи?

# 560
  • 1st floor
Днес се отчитам с двете части на Crunch free Xtreme Abs на Джаки.  bowuu

# 561
Тази сутрин не можах да тренирам. Забравих телефона си нагласен за по-късен час и нямах време. След работа се отчитам съъъъъс коремни преси - общо около 800 май излязоха. 3х50 повдигане на горната част на тялото, като краката ми са вдигнати и сгънати в коленете, под 90 градуса. Вторите 3х50 - в  седнало положение, коленете свити по към тялото, не стъпвам на земята и въртя горната част и докосвам с ръце в ляво и после в дясно. Третите - 2х50 - легнала настрани и повдигане на горната част; за страничната преса. След това правих повдигане на краката, държах се за леглото с ръцете - 5х50. Последните бяха пак 3х50, краката на леглото, повдигаме горната част на тялото в ляво, средата, дясно и обратно.
След коремните правих 2х50 повдигане на пръсти за прасците с по 3кг в ръцете (=6кг).
И накрая си разказах играта с кардиото, което Кат предложи - http://www.youtube.com/watch?v=nDvMxuT6EVg&feature=player_embedded Grinning
Изпих си протеинчето и мисля да си пусна Двама мъже и половина и да заспивам.  Laughing

# 562
Минавам да се отчета!Джаки горна част и 8 минутното кардио от блендера.
Утре само кардио,ама кога ли ще стане  Wink ,чета ви с огромен интерес  Wink

# 563
Тази сутрин две по 10 минути от тае бо експрес на Били Бланкс.  bouquet

# 564
Днес съм решила кардиото да го правя преди вечеря - за проба, но тази сутрин имах енергия и реших най-накрая да изпробвам това... ами супер е за дни, в които нямаш нищо по план, но имаш енергия или пък когато съвсем нямаш време... мисля другия път да използвам същите упражнения, но да ги правя по повече пъти. Тия клякания със скок ме надъхаха, хич не ми се отдават... но няма да е за дълго!  Sunglasses

За довечера и заплюх това, после ще казвам как ми се е отразило.  Mr. Green

# 565
И такааа да се отчета и аз:
табата - jumping jacks, клякане +скачане (въртене), водене (който е правил Turbo Fire трябва да го знае), high knees, бърпи, in and out - 4 ski abs - 4, high law (пак от Turbo Fire), скачане
Еми какво да кажа - много е яко натоварващо накрая даже не можах да направя скачането...но като свърших само малко време така ми трябваше, за да се освестя...та се чудя дали правилно съм го направила за това утре ще пробвам само 4 упражнения да видя как ще е Simple Smile
направих също табата - планкове - 4 рунда нисък и 4 висок - добро е
и Chalean Extreme - Recharge Simple Smile
Ама кой знае може по късно днес да ми скимне да направя пак табата, че нещо много се запалих Grinning

# 566
Привет Simple Smile
Тая сутрин едва се надигнах... и голямо чудене падна да правя ли кардио,да не правя  Tired
Събрах сили и изкарах Shaun T -  Insanity plyometric cardio circuit .
Позамислила съм се дали мога да изкарам цялата програма по дни ,ама 2 месеца с един треньор мисля ,че ще ми омръзне.Обичам да си ги редувам аз  Flutter
Аз също се включвам в следенето на см на бедра,ще ви отчитам как ми влияят на мен упражненията.   bouquet
И да отбележа,че съм много впечатлена от блога на Инес Субашка. Много надъхващи неща има там Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 10:57 от Ini`

# 567
  • Лутаща се
Отчет за днес, до момента:
Онази 12-минутка за начинаещи (започнах да я използвам за загряване) + това за корем + гирички. Завърших с това кардио, но го прекъснах на 14-тата минута, защото нямах повече сили.
Сега ще "закусвам" с млякото ми с чия и ленено семе. Този път ще добавя лично отгледани от мен кълнове от леща, та да видим какъв бъркоч ще се получи. Но вече свикнах да ям подобни нещица  Mr. Green

# 568
Нямаме вода, чудя се дали да пропусна днес , а след това да тренирам в неделя?

# 569
И аз да се доотчета Grinning с табата - бърпи и скачане - е това е добра комбинация - препоръчвам Simple Smile
Е днес се разбих от табата и вече съм супер запалена по този метод на трениране Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт