Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 491
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Брех, каква ветеранка съм станала  Joy  Joy Тука преди време само за Джилиян, Джаки и Боб се говореше, а сега има къде, къде по младички треньорки и треньори  Joy Шегувам се  Grinning

Радост Неземна ето това е http://www.youtube.com/watch?v=tHGZIgFRWYU
Момичетата го имат цялото 1час е.Можеш да помолиш някой да го качи или да си го намериш из нета.

# 676
Аз ви чета ,но не пиша всеки ден.
Честито на рожденничкана на Бобченка!
Вчера на правих  сутринта крос,след обяд тренировката убиец от фитнес блендъра -24 минутната, но пак до 14 издържах,после на Боб за корем 10 мин.
Днес пак от фитнес блендъра ,но има напредък. Успях да издържа до 20 минута.То не бе пъшкане , пуфтене .  hahaha Joy  За финал упражнения с гирички за ръцете.
Утре сутринта пак крос, след обяд ще го мисля....

О, купих си чиа и се надявам да ми подейства добре.

# 677
  • В Балкана
Честит празник на Бобченка!   bouquet
Малката да е здрава и весела!
Ще чакам да видя оригиналната торта.  Crazy

Кат, извинявай тогава, дарлинг.  Hug

Момичета, моля ли да ми препоръчате хубав стречинг!  Hug

# 678
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, от къде в България поръчвате чията, че си идвам след седмица, да се възползвам.

# 679
  • Лутаща се
Бобче, купих си я от БИО магазин.

# 680
Бобченка , да ви е честита рожденичката!Да е здрава и само да ви радва!  bouquet
И аз искам да видя оригиналната торта Simple Smile
Чиа има в Био магазините Peace
Аз днес правя почивка,че май пак прекалих.. Rolling Eyes

# 681
Бобченка, честита рожденичка. Жива и здрава да е и само щастие да ви носи!   bouquet

Аз се отчитам с новата тренировка на Зузана - ZWOW 29. 10 минути ама бяха егати 10те минути! Така не съм била потна след никоя друга тренировка, като изключим Инсанити.  Laughing Даже се чудя дали да не я включвам и в сутрешните си тренировки.  Grinning Heart Eyes Пак бях по-бърза от нея. Следващия път мисля да си напиша упражненията на един лист и да не я чакам. Защото превъртам напред, а така правя по-малко от 10 минути. Но тук тя като свърши аз си довърших 4тия рунд, а тя не. Тъй че сме квит. Grinning
Edit: И разтегнах с това видео - http://www.youtube.com/watch?v=fGcj-tAkkKs&list=PLE6EB02C8EC … eature=plpp_video

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 20:01 от MeRiTo`

# 682
Бобченка, да е жива и здрава рожденичката  Hug

Момичета, давате страхотни идеи за тренировки! Аз не обичам да повтарям видеата в рамките на една седмица, тъй че днес пак откраднах идеи от вашите тренировки и в крайна сметка се потих около час така:
- първо 24 минутното ХИИТ от блендера
- след него 10 Minute Ballerina Beauty, Long Legs, Tight Booty Workout (не е особено натоварващо, по-скоро приятно разтягане)
- това кардио два пъти - Quick Sweat Cardio Workout to Lose Weight & Burn Belly Fat Fast
- Hottie Pilates Butt Burner Workout
- завърших със стречинг

# 683
Аз никаква не я свърших днес   Cry дано утре съм по-сериозна

# 684
Бобченка, честита рожденичка. Жива и здрава да е и само щастие да ви носи!   bouquet

Аз се отчитам с новата тренировка на Зузана - ZWOW 29. 10 минути ама бяха егати 10те минути! Така не съм била потна след никоя друга тренировка, като изключим Инсанити.  Laughing Даже се чудя дали да не я включвам и в сутрешните си тренировки.  Grinning Heart Eyes Пак бях по-бърза от нея. Следващия път мисля да си напиша упражненията на един лист и да не я чакам. Защото превъртам напред, а така правя по-малко от 10 минути. Но тук тя като свърши аз си довърших 4тия рунд, а тя не. Тъй че сме квит. Grinning
Edit: И разтегнах с това видео - http://www.youtube.com/watch?v=fGcj-tAkkKs&list=PLE6EB02C8EC … eature=plpp_video

Бобченка да ти е жива и здрава момата ,много да се гордееш с нея
и много ,много усмивки и щастие да има на лицето и в сърцето  Heart Eyes

Мерито Пистолетите как ги правиш ,до долу ли?  Rolling Eyes
Защото аз все още не мога да ги правя
/е поне се научих как да слизам до долу  Blush преди и това не можех  Peace/
Ще се опитвам по-честичко да ги правя и да се науча  Peace

Добро утро  Laughing
Който иска да се включи ,заслужава си
http://apps.facebook.com/photo.php?fbid=10150960175306573&se … tif_t=photo_reply  Peace

# 685
Момичета миля за малко помощ. Искам да си направя файл с музика и да си го пускам когато тичам. Има ли някаква програма с която се прави това? Искам песните да си тръггват една след друга самички.

За протокола днес крос, след обяд ще правя  Хиит  тренировката от блендъра и  корем на Боб.

# 686
Добро утро! Тази сутрин пак правих табата, 26 рунда - бърпита + high knees.

Относно 4-те минути при изпълнението на табата - това е времето, което професионалните спортисти спазват. Целите са няколко - да не губят и грам мускулна маса; да подобрят издръжливостта си; да повишават предела на възможностите си иии..т.н. Не казвам, че 4 мин са недостатъчни като натоварване, просто нашите цели са други. Ние целим да изгорим максимален % подкожна мазнина, което става много трудно и в повечето случаи процеса започва чак след 20-тата минута от тренировката. Съответно на нас, с нашите цели, 4 мин са ни недостатъчни. Така мисля аз и просто чисто логически си разсъждавам.. Разбира се, не е добре при HIIT тренировката да надвишава 15-20 мин, това си е закон...иначе започваме активно да се претоварваме и да горим мускулна маса - но това всички го знаем, няма да се обяснявам  Mr. Green

Малвина
, всеки път се стремя да съм максимааааааааално бърза, но не броя повторенията.

# 687
Добро утро  Grinning
Рейнче,аз нямам предложения за стречинг.Виж някой от ветераните - тяна  Wink
Между другото,мойте силови тренировки са с Джаки,а кардиото го правя от инсанитито.
Днес отново инсанити,но се чудя дали да правя първо силовото.

# 688
Както знаете и аз още се убеждавам в ефектовността на кратките тренировки.
Довечера ще пробвам тази на Мерито. Благодаря  bouquet
НО от това,което четох за Табата тренировките и професионалисттите,които я правят по 4 мин са изгорили голям процент мазнини. Тъй че явно и така става. НО пък ако са професионалисти едва ли се задоволяват само с тези тренировки . Още повече ,че доколкото четох не се правят всеки ден. Тъй че хубаво е ,че всяка от нас тренира различно,защото можем да споделяме какво работи и какво-не.
Аз поне съм се заела със задачата да ви кажа дали всекидневното трениране със Зузка Уау има ефект.  Joy Joy Joy

# 689

Мерито Пистолетите как ги правиш ,до долу ли?  Rolling Eyes
Защото аз все още не мога да ги правя
/е поне се научих как да слизам до долу  Blush преди и това не можех  Peace/
Ще се опитвам по-честичко да ги правя и да се науча  Peace

Не Shocked Не мога... До половината и съм пас  Laughing

Сега се отчитам с ZWOW 13 - ей ви табата тренировка. 4х4 Grinning + http://www.youtube.com/watch?v=K0TzEcRxyEM&list=PL51BE48EDAC … eature=plpp_video
И отивам на работа! Приятен ден на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт