Тренировки в домашни условия: Тема 23

• 34 443
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • Stavanger,Norway/ Varna
Моми4ета, напоследък като ми е много отпаднало и скапано, ска4ам с въжето, много ме освежава, веднага ми просветва, пробвайте. Аз да ви кажа 4естно, запо4на да се страхувам да пропусна тренировка, за да не си разваля резултатите.  Малее, в дните, в които по4ивам не ме свърта и гледам да се разбия от 4истене, например, още пове4е както новата ми работа е толкова стати4на  Crazy

# 721
Аз се отчитам с Your Best Butt Kra. Изпоти ме, ама не ми хареса  Laughing Утре друго.
А тортата е страхотна!   bouquet

# 722
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мерси моми4ета, ду6ици такива. Явно не й виждате милионите кусури на тортата. Ей така става винаги като трябва да правя за децата торти, все нещо се обърква. Поне Йована си я хареса, това е най- важно.
От няколко дни се опитвам да придърпам мъжа ми с мен навън. Такова 4удесно баскетболно игрище с изкуствена трева за общо ползване, оградено от всякъде имаме то4но пред блока, решила съм да му спретна такива ХИИТ тренировки на мъжа ми, ама все си намира оправдания  Tired

# 723
Момичета много съм щастлива и горда!Току що отварям експлорера и на заглавната ми страница на Yahoo виждам нашето златно момиче Станка на почетната стълбица  smile3501
Браво на това момиче, което донесе първия медал за България!Няма нужда да е тъжна, заради среброто.Това е подвиг!
Извинете развълнувана съм  Party

По темата пак обръч само.Офицялно почивен ден.

# 724
  • Лутаща се
Тази вечер, след разходката на кучето се усетих позагряла и реших да се възползвам. Та направих http://www.youtube.com/watch?v=oUychjqfO8I&feature=relmfu, довърших с табата с планкове и 10 минути обръч.
Но май повече планкове няма да правя, колкото и да са идеални за стягане на колема. Не знам, може би аз ги правя грешно, но адски ми натовариха кръста и сега ме боли мястото на операцията  newsm78 (4-ти и 5-ти лумбални прешлени)
Не че преди малко не "с*ах на метеното" де, дето има една такава приказка...........усетих глад и по нощите изядох две големи праскови.  Confused

# 725
Аз отчитам обръч и малко йога от апликейшъна на телефона ми...
Момичета аз като ходя на фитнес по-често отколкото тренирам в домашни условия ще си ме приютите ли  при вас или съм за друга тема?  Embarassed
Ще ми се да не да не ви чета само....

# 726
Edira, и ти ще влезеш в домашните тренировки рано или късно  Grinning Peace

Аз се отчитам с Били Бланкс - Tae bo Get Ripped 8 min, но със загрявката и разтягането общо е 17мин.

# 727
Момичета, вижте къде тичах тази сутрин:

- 20 мин крос + 6 мин и 40 HIIT, с интервали 30/10.

# 728
Kath, там определено е много готино за тренировки. По-миналата година работих в Приморско в един хотел. Ама тогава не ми беше  до тренировки Grinning

# 729
  • В Балкана
Благодаря, tqna!   bouquet
Запазих си линка. В понеделник ще го направя.
Видях, че и Мерито е сложила линк към някакво разтягане, което прави. Та и нейното запаметих.  Grinning

Тази сутрин правих Руми - упражнения за паласки и целулит.

# 730
  • Варна
Ама вече като реша да почивам няма да отварям темата... то ми става гузно като ви изчета вие как се смачквате, а аз седя на дивана и мързелувам. Rolling Eyes
И все пак сутринта нищо няма да правя; довечера сме на редовните стълби.
Почвам вечер да усещам една много особена умора, чак ми се гади, а не мога да спя... страх ме е да не претренирам (не съм почивала от около 2 седмици с по 2 тренировки на ден), страх ме е и да не си загубя постигнатото... Не че много съм постигнала де... или пък да се скъсвам от трениране... незнам! Реших днес сутринта да излъскам къщата и да ходя на шопинг в мола Mr. Green

# 731
Kath ,какво яко изглежда ,супер е Simple Smile

Аз тая сутрин се отчитам с Шон -  Insanity - Plyometric Cardio Circuit Не ми се ставаше пак в 7 часа в събота,ама отивам да видя баба на село и трябваше да се отчета .Сега отивам малко там сред природата,релакс, до утре   Mr. Green
Radost Nezemna - не мисля,че ще си загубиш постигнатото ,то ако наистина претренираш,ефективността може да ти спада. Според мен тренировките трябва да те тонизират ,а не да изпиват силите ти.  Hug

Хайде момичета.Хубави почивки дни   bouquet

# 732
Аз се отчитам с табата - спринт(може и планински катерач да се казва ама аз така го знам) + бърпи - малиии тоя спринт не знам какво ми направи на краката ама на последните рундове не можех просто...и също така направих йогата на Боб ама не цялата - личи си, че не съм я правила от доста време....но ще свикна - другия път по-добре Simple Smile
И да кажа, че новата тема е готова само чакам да цъкнем 50-тата страничка Simple Smile

# 733
Момичета, вижте къде тичах тази сутрин:

- 20 мин крос + 6 мин и 40 HIIT, с интервали 30/10.
Ако до нас има такова място за бягане ,никога няма да ми мине мерака за бягане  Peace
Прекрасно е  Peace

# 734
Добър ден и от мен! Simple Smile
И на мен ми е ужасно тегаво, когато правя почивка, особено пък 2 дни последователно.И хем първата почивка си беше по график, а за втората имах здравословна причина  и въпреки това ми беше адски гузно.
И по този повод тази сутрин, само след 1 кафе направих следното:
http://www.fitnessblender.com/v/exercise-detail/5x5x5-Pulse-Work … -Body-Workout/al/
Мислех, че няма да ми се опъне тази тренировка, обаче не беше точно така.На моменти я правех пряко сили.Препоръчвам я за ръце.Аз я правих с 3кг гири.
След нея направих 24мин .ХИИТ -убиец.След него 4мин.табата с онова упражнение за дупе, което Инчето скоро писа че е правила./не знам как се казва/Съчетано с упражнение за корем-от седеж,краката свити в коленете и повдигнати.И от тази позиция усукване на тялото в двете посоки.По едно време имах чувстото,че ми се е запалило дупето така ми пареха мускулите от първото упражнение Joy
След това си направих 10-на минути стречинг.
И накрая и аз да се поФаля,че имам минус 2см от бедрата.В средната си част вече са 54см, а най-горе почти към сгъвката са 57см.А бяха 56/57см и 59/60см.И това при положение ,че съм в МЦ когато обикновено съм надута. PartyНа кантара нямам минус, но по-важни са мерките,нали ?! Wink
Инче, разбирам те Simple Smile След една такава табата, със същите тези спринтове или както там се казват, 2 дни имах чувстото че муслулите ми горят.

Общи условия

Активация на акаунт