Съпруги на военнослужещи - 5

• 75 526
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Здравейте и от мен,радвам се да се присъединя към вас.Моят приятел от скоро е военнослужест ,искам да попитам след като нямаме брак дали бихме могли да се възползваме от карта,защото някъде във форума видях,изисква се копие от градински брак при настаняването

За зимните курорти можете, за летните честно казано не знам, не съм ходила с мъжа. Ние тази година преди да се оженим ходихме на Пампорово, а аз не успях да си намеря адресната карта. Като се настанявахме никой дори не ни попита за нея и направо ни настаниха, но има вероятност да ви я поискат.

# 136
Има, има = с бележка от общината, че живеят заедно, не е нужно постоянния адрес по л.карта да е един и същ...

Явно може и при еднакъв настоящ адрес - още по-добре Peace

# 137
Не очаквам децата да стоят до полите на родителите си, но това не означава, че могат да се държат безобразно и да пречат на останалите почиващи.
Снощи, при все наличието на поредната група чужденци (испанци) във фойето при компютрите беше абсолютна свинщина. В 23ч. 6-7г. играеха на компютрите, а около 7-8деца на възраст м-у 10-15г. бяха насядали на диванчетата. Бутилки с безалкохолни, семки и люспи по цялата земя, разляти чаши по масите.
На това ако му се казва възпитание....
В ресторанта всеки божи ден 2деца тичат като коне и обикалят масите. Пречат и на хората, които си носят храната до масите и на сервитьорите. Последните няколко пъти правиха забележка, ефект никакъв.
А в ресторанта има поне още 5-6деца, когато и ние сме там. Е как пък нито едно не си стана от масата и не тичаше, викаше и т.н.

# 138
Благодаря ви  Simple Smile

# 139
  • Варна
Макар че темата на разговора се върти около летните почивки,си позволявам да се вмъкна с въпрос за зимните бази. Януари ще ходим в Боровец,доколкото разбрах пак в база на военните. Някой ходил ли е там,да каже отзиви? Благодаря предварително!

Във ВПД-то или хотел Олимп  newsm78

А сега де.... newsm78 Нямах представа,че там има повече от една база. Като се чуем ще го питам и ще уточня  Simple Smile

Ние ходихме в Олимп миналата година февруари. Не съм много очарована. От 5-те дни, в които бяхме там, 2 дни беше затворен басейна и другите процедури /вече не помня какво имаше, май джакузи и масажи/. Обслужването е ужасно - в стаята ни от 4 крушки 3 не светеха и до края на престоя ни никой не ги смени, въпреки че мъжът ми всеки ден по 2 пъти напомняше на рецепция. Храната беше малко като количество в сравнение с други ВПД-та, където сме ходили, например за десерт даваха 1/3 банан Crazy. Ние бяхме в нереновирана стая и не беше хубава, не че очаквам някакъв лукс, но банята си беше много мизерна.

Иначе пък е близо до пистите и за каращите ски е много добре. Ние с ММ не караме ски /то аз бях и 7-ми месец бременна тогава де, не много подходящ момент за ски Laughing/ и съответно имахме достатъчно време да открием кусури на хотела.

# 140
  • Пловдив
Макар че темата на разговора се върти около летните почивки,си позволявам да се вмъкна с въпрос за зимните бази. Януари ще ходим в Боровец,доколкото разбрах пак в база на военните. Някой ходил ли е там,да каже отзиви? Благодаря предварително!

Във ВПД-то или хотел Олимп  newsm78

А сега де.... newsm78 Нямах представа,че там има повече от една база. Като се чуем ще го питам и ще уточня  Simple Smile

Ние ходихме в Олимп миналата година февруари. Не съм много очарована. От 5-те дни, в които бяхме там, 2 дни беше затворен басейна и другите процедури /вече не помня какво имаше, май джакузи и масажи/. Обслужването е ужасно - в стаята ни от 4 крушки 3 не светеха и до края на престоя ни никой не ги смени, въпреки че мъжът ми всеки ден по 2 пъти напомняше на рецепция. Храната беше малко като количество в сравнение с други ВПД-та, където сме ходили, например за десерт даваха 1/3 банан Crazy. Ние бяхме в нереновирана стая и не беше хубава, не че очаквам някакъв лукс, но банята си беше много мизерна.

Иначе пък е близо до пистите и за каращите ски е много добре. Ние с ММ не караме ски /то аз бях и 7-ми месец бременна тогава де, не много подходящ момент за ски Laughing/ и съответно имахме достатъчно време да открием кусури на хотела.

Между другото и ние сме били в Олимп и първоначално ни сложиха в нереновирана стая, но ние си доплатихме. Обаче на новата стая и беше паднал корниза, та и от там се преместихме  Laughing. И в третата стая най-накрая беше нормална и всичко беше на 6.

# 141
Три години подред ходим в "Олимп" , плащаме за реновирана стая и всичко е перфектно-тереса с хубав изглед, банята винаги е била чиста , басейна си работи , може би защото ходим в края на януари и всички неуредици са отстранени  Grinning

# 142
Здравейте момичета Hug. Нямам време да чета много назад и реших да питам - как е в Пампорово, има ли климатици, интернет, как е храната и т.н.? Също така ме интересува как е басейна - чисти ли се редовно и тези СПА процедури, които са обявени в сайта - към картата ли са или се плащат отделно и какво точно включват? Кое е по-добре 9 стая лукс или апартамент? Благодаря предварително за отговора.

# 143
  • Варна
Три години подред ходим в "Олимп" , плащаме за реновирана стая и всичко е перфектно-тереса с хубав изглед, банята винаги е била чиста , басейна си работи , може би защото ходим в края на януари и всички неуредици са отстранени  Grinning

Ние ходихме средата на февруари, явно дотогава се появяват нови неуредици Laughing. А реновирана и ние искахме, но когато резервирахме /около 3 месеца предварително/ вече нямаше такава възможност.

# 144
Здравейте момичета, пиша ви от Пампорово. Базата е добра, нова е. Климатици в стаите няма, но то си и няма нужда. През нощта е много хладно. Денем е перфектно и няма нужда от климатик. Храната не е на блок маса, а ти сервират салата, предястие и десерт. Предостатъчна е като количество, освен това са предвидени и безалкохолни за всяко хранене. Обявените спа процедури са: сауна, парна баня, тангентор. плащат се по 5 лв. всяка. Има пакет от 10 лв. за всички. Басейнът е безплатен. Има също тенис на маса и фитнес, който в момента е в ремонт. Ние сме много доволни от обслужването. Пристигнахме само за уикенда, в петък вечер персоналът ни чакаше до 22 часа, за да можем да се навечеряме, както е по програма. Питайте ако нещо друго ви интересува.

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 12:10 от desidani

# 145
Здравейте и от мен. )
Завърнахме се от морето, можехме да изкараме още 10дни. )
Сега се замисляме за зимата коя база да посетим, макар че се надяваме да отворят и Рибарица, че ни е най-близо.
Ако не, вероятно ще е на Пампорово.

# 146
  • Някъде в Европа...
Здравейте момичета, пиша ви от Пампорово. Базата е добра, нова е. Климатици в стаите няма, но то си и няма нужда. През нощта е мнофо хладно. Денем е перфектно. Храната не е на блок маса, а ти сервират салата, предястие и десерт. Предостатъчна е като количество. Обявените спа процедури са: сауна, парна баня, тангентор. плащат се по 5 лв. всяка. Има пакет от 10 лв. за всички. Басейнът е безплатен. Има също тенис на маса и фитнес, който в момента е в ремонт. Ниде сме много доволни от обслужването. Пристигнахме само за уикенда, в петък вечер персоналът ни чакаше до 22 часа, за да можем да се навечеряме, както е по програма. питайте ако нещо друго ви интересува.

Помня, че като ходих ноември беше ужасно топло в хотела. Отоплението е централно. От никъде не можахме да го намалим и стояхме на отворени прозорци. Наистина беше ужасно топло  Simple Smile

# 147
Здравейте!И ние на 10 се върнахме от Несебър.Всичко беше страхотно даже и нет имахме тъй като бяхме точно зад барчето.

# 148
Здравейте и от мен. )
Завърнахме се от морето, можехме да изкараме още 10дни. )
Сега се замисляме за зимата коя база да посетим, макар че се надяваме да отворят и Рибарица, че ни е най-близо.
Ако не, вероятно ще е на Пампорово.

Аз като по-нахална си чакам и снимчици Blush на обстановката

# 149
http://s94.photobucket.com/albums/l84/eforina/Facebook/

ПРИВЕТ НА ВСИЧКИ!

Ето малко снимки от Картела - 2011 и 2012 година! Страхотно е там!

Общи условия

Активация на акаунт