Съпруги на военнослужещи - 5

• 76 006
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
E зa какво са му тези 15 като това е болничен?Не знам с какъв чин е мъжът ти Мирама , но дори и да е войник загубата е около 70 лв.,а при офицери двойно и повече.

Не казвам, че му трябват, а че по принцип пак има разлика в закона за цивилни и за военнослужещи. )
Иначе не е войник, та разликата няма да е малка в заплатата след това.
А и ще видим колко и дали ще ползва изобщо.

# 361

Не съм Mirama, но в Пампорово, хотел Хармония е страхотно. Близо до една от малките писти. Хотелчето е топличко, приятно, стаите са много хубави. Много ми се ходи и тази година там, но май ще ми се размине сноуборда, че чакаме бебче.
[/quote]

Благодаря за мнението.И аз предполагах, 4е е приятно там, но исках да чуя лично мнение , от хора които са го посещавали. от Рибарица и Боровец сме доволни явно и Пампорово няма да остане по на зад като база (хотел). Леко раждане  Simple Smile

# 362
  • Пловдив
Благодаря за мнението.И аз предполагах, 4е е приятно там, но исках да чуя лично мнение , от хора които са го посещавали. от Рибарица и Боровец сме доволни явно и Пампорово няма да остане по на зад като база (хотел). Леко раждане  Simple Smile

Благодаря, забравих да кажа, че и яденето ми допадна, а съм злояда Simple Smile

# 363
А някой да е бил през лятото на Созопол? Интересуваме храната как е и още ли е двусменен режима на хранене. Другото едва ли се променило.

# 364
По ЗОВС са 7 календарни дни за раждане на дете - чл. 201

Мерси много, знаех си че са така. ))))
Е, за "нормалните" са 15календарни дни. ))))
Позволете ми да се намърдам, и да кажа и аз  Grinning Онези 15 за "нормалните" си бяха чиста проба болнични.В нашият случай аз съм военната,а мъжът ми е от "нормалните" Joy Joy
Предстои ми заминаване в хотел Хармония! Сефте ще е и ми е интересно как се качва дете под 2 години на лифт? newsm78 Чудя се дали ще стигна до Снежанка или ще я гледам от далеч Grinning Wink

# 365
Ние нашето дете миналата година на Боровец го качихме на кабинковия лифт.Беше на 1.5 г. и нямаше проблем,като се качвахме спеше на връщане гледаше и му беше интересно.

Проблема беше ,че като се качихме не можахме да слезем около 3ч.,защото излезе някакъв страхотен вятър и затвориха лифта.Стояхме в едно кафе и лудницата беше пълна.

# 366
  • София
А някой да е бил през лятото на Созопол? Интересуваме храната как е и още ли е двусменен режима на хранене. Другото едва ли се променило.

На две смени е храненето, но никой не проверява кой от коя смяна е. Храната....не съм в особен възторг от нея-спагети и пържени картофи почти всеки ден, готвено, супа...скара веднъж. Десерта-под всякаква критика-само един вид плод-диня или грозде, или гадни нишестени кремчета.

# 367
За море препоръчвам х-л Флагман.
Храната 3поредни години е страхотна и доста по-различна от това, което чета за другите бази по морето.

# 368
Ей , на тоя Созопол не му оправиха храната!!!
И аз съм за Флагман от ВПД-та, и затова залагаме на него от 2009, но ми омръзна като курорт. Обиколихме всичко наоколо и ми се искаше да сменим, ама щом са такива коментарите...

# 369
Ей , на тоя Созопол не му оправиха храната!!!
И аз съм за Флагман от ВПД-та, и затова залагаме на него от 2009, но ми омръзна като курорт. Обиколихме всичко наоколо и ми се искаше да сменим, ама щом са такива коментарите...

Shocked А ние планувахме тази година морето да е на Созопол  Sad Само храната ли е кофти ,базата как е, казвали са ми че е задоволително добре !?

# 370
  • софия
На Созопол сме били два пъти- последна смяна във вила Сирена. Излишно е да коментирам, че вилата е супер- просторна и много удобна.Та храната беше под всякаква критика наистина. За съжаление когато ходим чрез военните все се примирявам- викам си за толкова пари- толкова и получваш. Но пък за същите пари, напр. на Флагман, фрегата получаваш съвсем различна храна.
Преди 3 год. бяхме в осн. сграда- двойна стая.Нищо особено наистина.

# 371
  • Розовата долина
Миналата година бяхме на Созопол в апартамент.Състоеше се от две спали,хол с мека мебел,две тераси и баня и тоалетна.Условията бяха прилични,не е някакъв лукс,но беше задоволително.Но храната(при все,че аз не съм с големи притенции)беше под всякаква критика.Била съм и на Флагман,и на Фрегата-е няма нищо общо.Ако трябва да избирам между Флагман и Созопол съм за Флагман(но то общо взето рядко може да се избират карти при нас-та винаги е каквото има) Laughing

# 372
Аз за тази година още се чудя дали ще ходим на море, но и да ходим....ще е пак Флагман. ) Тъкмо този път вече с 2деца ще може да искаме апартамент. )
А за картите, от поделението изобщо не може да се вземе, мъжа ми тази година ходи до София, а предните 2 се свързахме по телефона и така резервирахме карта.

# 373
А за да се вземе карта директно от София от Агенцията, трябва ли да се изчака да се раздадат картите по поделенията, защото и ние не можем да вземем от поделението?

# 374
А за да се вземе карта директно от София от Агенцията, трябва ли да се изчака да се раздадат картите по поделенията, защото и ние не можем да вземем от поделението?

Гледам, че си от Плевен. ) Мъжа ти в кое поделение е?

А за карта от Агенцията, може да се вземе, след като ги пуснат за свободна продажба.
Съответно обявяват се дните и вече кой, както може, така се свързва - по телефон, имейл, или директно отива в София.
Като за София си има списък с чакащи, повечето хора отиват още от предния ден след обед, за да са по-напред в списъка.

Общи условия

Активация на акаунт