Съпруги на военнослужещи - 5

• 75 486
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде там и аз незнам
Момичета, всички детски градини към МО ли ще почиват през август? В Ст.З няма да работи, но не знам това решение "отгоре" ли е, или на местно ниво. Thinking
Мисля че всички ще бъдат затворени и е спуснато от горе:)

# 76
  • Стара Загора
Izobchto ne e otgore a po predlojenie na direktorkata(zaStara Zagora), koeto e smechno.

# 77
iniici, да, има си ресторант в самата база, но извън този, в който се хранят почиващите в базата.

# 78
Здравейте!
Вчера се прибрахме от Маяк.Починахме си много добре.Базата беше добре-чиста,храна имаше достатъчно и разнообразна.
Стълбите обаче са си препъни камък за малки деца - носехме се на ръце,нямаше как.

# 79
Аз вече съм в предстартово броене. )))) Остават само 3дни до заминаването. )))

# 80
Преди няколки дни се върнахме от Сарафово. Ето ги и моите коментари:
Храната горе-долу я бива. Стаята ни беше малка и без климатик - направо ад си беше на обяд и вечер до към 23 ч. Хигиената - под всякаква критика (с едни мръсен парцал чистят цялото блокче) #Cussing out. Банята и тя не особено чиста.  Плажът пълен с бодили и не може да се ходи по него, но пък безплатни шезлонги  и чадъри. Алейките навън обаче са страхотно място за тичащите деца  Simple Smile.
С толкова много минуси и съвсем малко плюсове, не бих отишла пак там.

# 81
Я да попитам аз....отново Blush на картата ми за флагман пише стая-корпус-2ред л. какво е това бунгалата ли?Бил ли е някой там?Какви са условията там-и тераса май нямало... Thinking

# 82
TRIKSI, да, бунгалата са. По-широки са от стаи парк, тераса някой имат, други не.

# 83
TRIKSI, да, бунгалата са. По-широки са от стаи парк, тераса някой имат, други не.

Mirama,отново мерси.Дано е чистичко Simple Smile

# 84
TRIKSI, е, колко да е чистичко. )
Влизат и забърсват с един мокър парцал и толкова. ))) Ако имаш късмет да има метла наоколо, че поне да си метеш пясъка из стаята, ще е добре. )
Чаршафи, на 5-6ти ден сменят, заедно с кърпите. )

Вие от кога сте? Ние заминаваме сега на 31ви.

# 85
TRIKSI, е, колко да е чистичко. )
Влизат и забърсват с един мокър парцал и толкова. ))) Ако имаш късмет да има метла наоколо, че поне да си метеш пясъка из стаята, ще е добре. )
Чаршафи, на 5-6ти ден сменят, заедно с кърпите. )

Вие от кога сте? Ние заминаваме сега на 31ви.

Чак от 25 август.Късно взехме картата и е само за 5 дена.Предполагам и там са реномирани стаите.Значи няма смяна за нас и почистване Laughing 2+1 ни е бунгалото   Simple Smile Мирама от къде сте.Наши приятели заминават и те на 31 но не знам къде са.По-скоро на мъжо колега.

# 86
TRIKSI, имате доста време значи. )
От Плевен сме.

# 87
  • Sofia
Някой наясно ли е при какви условия се настаняват палатките в къмпинг Чайка? (цени, условия за къпане (обща баня ли ползват?), как ползват вода и ток, само военни ли могат да се настаняват?
За цени нямам представа, но банята е обща, тоалетна също. Тока предполагам, че се плаща някак си. Къмпинга с палатки е за цивилни граждани може да е имало и военни разбира се, ние бяхме в бунгалата. На мен лични много ми хареса на Обзор.

# 88
  • София
Здравейте, едно въпросче за Флагман от посетилите го тази година.
Имате ли представа стаите в корпуса с изглед към парка дали имат климатик?
Преди няколко години нямаха, това са стаите с изложение запад и следобед ставаше доста непоносимо.
То най вероятно за смяната от 30 август няма да ни трябва, но все пак Simple Smile
Благодаря за отговорите предварително!

# 89
Здравейте, едно въпросче за Флагман от посетилите го тази година.
Имате ли представа стаите в корпуса с изглед към парка дали имат климатик?
Преди няколко години нямаха, това са стаите с изложение запад и следобед ставаше доста непоносимо.
То най вероятно за смяната от 30 август няма да ни трябва, но все пак Simple Smile
Благодаря за отговорите предварително!

Здравей ние сме смяна от 25 август,и сме стая корпус 2 ред/каквото и да значи/и казаха че уж имало киматик.

Общи условия

Активация на акаунт