Съпруги на военнослужещи - 5

• 75 486
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
TRIKSI, 2редови легла са това. )

# 91
TRIKSI, 2редови легла са това. )

Благодаря отново Blush

# 92
  • Варна
Здравейте, да попитам: някой от вашите съпрузи ползвал ли е хотел "Шипка" в София при командироване там? Има ли определени контакти, на които трябва да се обади, или се обажда на телефона в рецепция и казва, че е военен и ползва намалението за военни?

# 93
AIR, ясно. ) Все около рецепцията ще има. )

Да,така е. Нашият апартамент беше почти над компютрите, но не ставаше ,разпадаше се връзката и сина трябваше да слиза долу ,а когато има 4-5 души с лаптоп много бавно било и там.

# 94
Здравейте, едно въпросче за Флагман от посетилите го тази година.
Имате ли представа стаите в корпуса с изглед към парка дали имат климатик?
Преди няколко години нямаха, това са стаите с изложение запад и следобед ставаше доста непоносимо.
То най вероятно за смяната от 30 август няма да ни трябва, но все пак Simple Smile
Благодаря за отговорите предварително!

Да, видях че  имат-когато се качвах в колата на паркинга ги забелязах. Но аз мисля , че няма стаи без климатик във Флагман.

# 95
  • Стара Загора
Преди няколки дни се върнахме от Сарафово. Ето ги и моите коментари:
Храната горе-долу я бива. Стаята ни беше малка и без климатик - направо ад си беше на обяд и вечер до към 23 ч. Хигиената - под всякаква критика (с едни мръсен парцал чистят цялото блокче) #Cussing out. Банята и тя не особено чиста.  Плажът пълен с бодили и не може да се ходи по него, но пък безплатни шезлонги  и чадъри. Алейките навън обаче са страхотно място за тичащите деца  Simple Smile.
С толкова много минуси и съвсем малко плюсове, не бих отишла пак там.
Направо ме отчаи  Rolling EyesС какво изложение са стаите, че и ние ще сме без климатик?

# 96
Мацки,я кажете пред Сарафово и Хисар вие кое бихте избрали.
Предлагат това на мъжът ми за след мисията.Той сега е в Афганистан и уж към средата на септември ще се връща.
Гледам пишете не много хубави отзиви на Сарафово,но пък си е на море........макар и края на септември евентуално...........
Казали са му,че в Сарафово не е разрешено за малки деца което много ме съмнява.
Вие да сте чували нещо подобно?!  newsm78

# 97
alex88, по-скоро са имали предвид Хисар.
Аз бих избрала Хисаря обаче по това време на годината. Разкошно е.

# 98
  • Пловдив
Здравейте момичета, не знаех че има така тема иначе отдавна да бях се включила  Peace
От 5 години живея на семейни начала с военнослужещ от Пловдив, имаме малко детенце на 2 години.
Мога да споделя впечатления от две бази - Адмирал в св. Константин и Елена, и тази на Рибарица.

1. На Рибарица храната е доста оскъдна, не е на блок маса, а на порции, които са малки и вечно бяхме недохранени. Басейна не работеше. Условията са горе долу добри, природата е чудесна, Троян е наблизо и може да се посети, в Рибарица има басейни ....

2. В Адмирал бяхме в апартамент, на последния етаж, с климатик. Беше хубаво, с изключение на многото стълби за изкачване  Praynig Храната беше чудесна! Винаги имаше по няколко ястия, салати и десерти, студени напитки и т.н. Много съм доволна от нея. Качих 5 кг за 10 дни  #2gunfire
Плажът също е добър, но предпочитахме басейна на другата база. За курорта също имам добри впечатления, по разлят е, типичен курорт от северното ни Черноморие (не е като малките китни курортчета от южното), но също има своя чар, тъй като не е застроен.

Ако имате въпроси, питайте. ще се радвам да следя темата и да се включвам.

Ако някоя от вас е ходила на базите в св. Константин и Елена и Несебър, може ли да сподели коя е по-добра според нея?

# 99
Те като бази са почти еднакви, други са факторите по които да избереш.Аз и тази година съм много доволна от Флагман-освен чудесното топло време,спокойно море и здрави деца докрая на смяната(това са ми най-важните изисквания за почивка), мога пак да кажа , че храната на Флагман е най-добра.Вкусна , разнообразна и при това, че съм с безкрайно капризни деца , винаги има поне 2 неща, които ядат. Освен това чисти съдове,прибори и достатъчно салфетки по всяко време и любезен персонал.Сега плодовете бяха основно нектарини,ябълки,джанки,банани и малко пъпеш, тук можеше повече разнообразие, но пак биваше.Относно чистотата-винаги съм била недоволна от ВПД-та, но тази година бяхме в апартамент и дали защото е по-широко и по-запазен(последно реновирани са апартаментите), не беше мръсно. Жените , които чистеха бяха много любезни и се стараеха. Другото ,което досега не ми се беше случвало, всеки ден оставяха топче тоалетна хартия.Е, за цялата смяна терасата и ваната не бяха чистени...
И разбира се близостта на хотела до морето е много важна-това за Несебър е голям минус.А разбрах ,че по време на нашата смяна -11-20,07 в Несебър е ходил  инспекторат заради лоша храна.
Иначе като курорт Несебър винаги ми е бил фаворит и даже не знам как стана така,че от 2005 сме все на север, но както казах факторите са други за избор на почивка.

# 100
Здравейте! Днес се върнахме от Несебър. Общи впечатления са добри. Персонала усмихнат, отзивчив, любезен. Стаята ни беше малка, с две единични легла и като сложехме кошарата почти не оставаше място. Поне имаше климатик и денем можеше да се диша вътре. Относно чистотата, всеки ден прибърсвха с един парцал. Чаршафите смениха веднъж за 10 дена. Храна - много и разнообразна, по мое мнение вкусна. С различни десерти. За съжаление малката не я хареса много много. Имаше няколко манджи, които да стават за нея, през другото време беше основно купешки пюрета. Резултата - върна се отслабнала. Но за възрастни и деца над 2 - 2,5 години храната е идеална. Басейна беше супер. Водата топла, чиста. Иначе комплекса е супер. Има площадка с люлки и катерушки, много място за разходки. За семейства с малки деца е идеална. Мисля, че догодина ще повторим  Peace

# 101
escapee, доста отдавна трябва да сте ходили на Рибарица, защото от 3г- е затворена. )

За Адмирал вероятно също бъркаш, от него до плажа има не повече от 10стъпала. Тези с многото са Фрегата и Маяк.

Ние днес пристигнахме във Флагман. Бяхме към 12ч в хотела, оправихме си документите, после в 15ч започнаха да дават ключовете.
В бунгало сме тази година, 2004. Ами кофти са си. Нямат тераса, което е най-големия недостатък. От пред има едно малко птространство, на което 2стаи трябва да си изнасят сушилниците и едва се минава ако има 2сложени.
Вътре беше минавано с някакъв мокър, мръсен, миришещ ужасно парцал, после бърсах всичко освен пода с мокри кърпички. Още не се е проветрило, а стои цял ден отворено.
В гардероба няма рафтове, това също е ужас. Просто няма как да си подредиш дрехите както трябва, ще мислим утре варианти.
Хладилници има, големи са, не като във Фрегата.
Храната си е ок, като за първа вечеря. Сипват достатъчно и нищо не свършва, както миналата година във Фрегата. Сменили са и леко часовете за хранене.
Басейна още днес не беше особено чист, представям си по-нататък какво ще стане. Но може би защото морето е доста бурно и са фул басейните.;
Това от мен за сега. ))))

# 102
  • Някъде в Европа...
escapee, доста отдавна трябва да сте ходили на Рибарица, защото от 3г- е затворена. )

За Адмирал вероятно също бъркаш, от него до плажа има не повече от 10стъпала. Тези с многото са Фрегата и Маяк.

Мисля, че момичето говори за многото стъпала до 5 етаж, не до хотела  Wink

Хубава почивка!

# 103

Ние днес пристигнахме във Флагман. Бяхме към 12ч в хотела, оправихме си документите, после в 15ч започнаха да дават ключовете.
В бунгало сме тази година, 2004. Ами кофти са си. Нямат тераса, което е най-големия недостатък. От пред има едно малко птространство, на което 2стаи трябва да си изнасят сушилниците и едва се минава ако има 2сложени.
Вътре беше минавано с някакъв мокър, мръсен, миришещ ужасно парцал, после бърсах всичко освен пода с мокри кърпички. Още не се е проветрило, а стои цял ден отворено. В гардероба няма рафтове, това също е ужас. Просто няма как да си подредиш дрехите както трябва, ще мислим утре варианти.
Хладилници има, големи са, не като във Фрегата.
Храната си е ок, като за първа вечеря. Сипват достатъчно и нищо не свършва, както миналата година във Фрегата. Сменили са и леко часовете за хранене.
Басейна още днес не беше особено чист, представям си по-нататък какво ще стане. Но може би защото морето е доста бурно и са фул басейните.;
Това от мен за сега. ))))

Дано това с парцала и гардероба да е най лошото....важното да сте здрави и да изкарате добре.Ние ще сме в стая-корпус....и вие ли сте в такава...ако ти остане свободно време или след морето,би ли качила снимчици от бунгалото отвън и вътре поне да знам дали и аз да си взема кърпички... Blush Приятна почивка здраве и спокойно топо моренце Peace

# 104
 Ех, изпуснала съм новата тема...

Приятна почивка на всички, които тепърва им предстои.

Ние бяхме за 4 дни на Шкорпиловци, изкарахме страхотно!

Да се похваля, че вече си имам младши сержант и най- накрая си е в къщи.  Party

Предстои ни и покупка на жилище. Дано успеем да го купим този месец и да прекараме зимата в наше жилище.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт