Съпруги на военнослужещи - 5

• 75 502
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Трикси, снимки съм направила, по-късно ще ги сваля и ще покажа тук. Самите стаи са по-широки и са хубави, но си мирише на застоял въздух.
Банята ни още с идването беше запушена, ще викаме днес да я оправят.

# 106
Здравейте,момичета!
Извинявайте,че така нахълтвам в темата,но се опитвам да намеря телефон на къмпинг "Чайка" ,но безуспешно.Някоя от вас да знае как мога да се свържа с тях?Искаме да отидем на палатка там,но сме с две дечица и ще ми е по спокойно ако всичко е уредено предварително.

# 107
simpatiuh4e, честито ви ново жилище! Много хубави моменти ви пожелавам в него!  Hug

Аз съвсем сериозно започвам да се замислям дали да не взема моп-а с нас на море.   Crazy Виктор сега прохожда, но все още лази с пълна сила. И като знам колко пясък се внася в стаите и  как рядко се почиства, май няма да ми е излишен.  Mr. Green

# 108
055632572 - къмпинг Чайка
]

# 109
green eyes , благодаря, но не сме го купили още- Предстои ни  Hug

# 110
055632572 - къмпинг Чайка
]

благодаря много,но като звъня на този номер ми дава един пищящ звук и ми отчита секунди без никой да ми е вдигнал  Rolling Eyes

# 111
  • София
Мацки,я кажете пред Сарафово и Хисар вие кое бихте избрали.
Предлагат това на мъжът ми за след мисията.Той сега е в Афганистан и уж към средата на септември ще се връща.
Гледам пишете не много хубави отзиви на Сарафово,но пък си е на море........макар и края на септември евентуално...........
Казали са му,че в Сарафово не е разрешено за малки деца което много ме съмнява.
Вие да сте чували нещо подобно?!  newsm78
Мисля, че и на двете места няма проблем за деца. Доколкото знам на Поморие и Банкя не разрешават с деца.
На Сафафово не съм ходила, на Хисаря бяхме през 2007 след мисията на съпурга ми. Абсолютно не ни хареса. Безплатната почивка се изразяваше в стая и мизерна храна тип болнична. Въпреки направлението, което носихме от личен лекар за процедури на съпруга ми, такива му бяха отказани с предлог - вие от мисиите сте здрави. Заплащах за басеин всеки ден, въпреки че пред мен всички лелки - бивши и настоящи мед. работници не плащаха такса.
От трима колеги след мисия, ние бяхме единствените които останахме до петата нощувка (заради детето), а останалите си тръгнаха съответно след една и три нощувки.

# 112
Преди два дни се върнахме от Фрегата, ако някой има въпроси- питайте. Ние останахме доста доволни, като изключим наличието на многото стълби, но пък те поддържат в добра форма  newsm68 newsm68

# 113
Здравейте отново и от мен. ))))

При нас е доста интересно. ) На 2-3ти ден ни нападнаха мравки в стаята. Изтребихме ги все пак, но се борихме известно време. )
Преди 2нощи, тъкмо угасихме лампите да лягаме и нещо изведнъж започна да тропа и драска с нокти от към гардероба. )))) Решихме, че някакво животно се е вмъкнало вътре, но не беше. Изглежда се е завряло м-у стените на гипсокартона.
Тази сутрин към 6ч. пак почна да трополи. )

Храната си е ок, но изведнъж стана трудно намирането на места. Когато и да отидеш, все пълно, все едни опашки.
Дразни ме, че 2-3ма човека заемат големите маси, а ние сме компания 7човека и все няма голяма маса, защото са се настанили такива.

Другият проблем са вечно играещите деца на компютрите. Когато и да отидеш във фойето, нон стоп се играе на някакъв кеч, коли и др. подобни. И това от деца на по 5-6г, че понякога и бащите се включват да "помагат". Човек една поща не може да си провери, но пък за родителите кеф, никакъв ангажимент нямат към децата естествено.
Та ако очаквате че може да се доберете до компютър, просто забравете.

# 114

При нас е доста интересно. ) На 2-3ти ден ни нападнаха мравки в стаята. Изтребихме ги все пак, но се борихме известно време. )
Преди 2нощи, тъкмо угасихме лампите да лягаме и нещо изведнъж започна да тропа и драска с нокти от към гардероба. )))) Решихме, че някакво животно се е вмъкнало вътре, но не беше. Изглежда се е завряло м-у стените на гипсокартона.
Тази сутрин към 6ч. пак почна да трополи. )

Храната си е ок, но изведнъж стана трудно намирането на места. Когато и да отидеш, все пълно, все едни опашки.
Дразни ме, че 2-3ма човека заемат големите маси, а ние сме компания 7човека и все няма голяма маса, защото са се настанили такива.

Другият проблем са вечно играещите деца на компютрите. Когато и да отидеш във фойето, нон стоп се играе на някакъв кеч, коли и др. подобни. И това от деца на по 5-6г, че понякога и бащите се включват да "помагат". Човек една поща не може да си провери, но пък за родителите кеф, никакъв ангажимент нямат към децата естествено.

Да не би някой от съседите да си е довел домашен любимец.... Confused

# 115
Трикси, със сигурност няма домашни любимци

# 116
  • софия
Mirama , аз винаги с удоволствие пускам детето на компютъра- и ние с баща му трябва да вземем глътка въздух. Виждам, че имате момиченце- момченцата все си мисля, че ти изпиват силичките. Въпрос на виждане.
Ние се върнахме от Хисаря- мъжа ми е в Калероя, ние по цял ден с детето бяхме на басейна при него- много ни хареса- СПА- то е добро-ползвах парна баня и масажи. За първи път сме в този град... Heart Eyes

# 117
  • Някъде в Европа...

хехехе, та нали за това е почивката  - всеки да си прави каквото иска = децата им е кеф да играят, родителите "да се оттърват" за малко  Wink Wink Wink Mr. Green

# 118
То лошо няма децата да си правят каквото искат, но това не означава, че трябва да пречат на другите почиващи.
Както и да е, аз също имам дете, така че се съобразявам с това. Но много хора смятат, че като отидат на почивка и родителските им ангажименти приключват.

# 119
  • софия
Mirama не мога да се съглася с изказването Ви, но както и да е.
Хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт