Как да внеса цвят в черната рокля?

• 10 124
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Би могла да съчетаеш обувките с чантата, въпреки различните цветове и платформата (хубаво е, че са от една материя), като заложиш на бижута с перли в цвета на чантата - има такива, много нежно стоят. Можеш да сложиш и червило с този цвят - не мога да преценя точно цвета, но ми се струва, че е златист, нали?
Така ще се оформи роклята с обувките и чантата с бижутата, като цветовете на двете линии по принцип пасват.  Peace

# 16
Yulichka,
представата в моята глава започна да се изяснява и съвпада с твоята.
Роклята + обувките, перлени обеци и евентуално пръстен + чантата, така или иначе я поръчах вече.
Вече на място ще преценя дали ще е уместно да направя нещо и с косата (като това, което коментирахме по-горе) или ще е прекалено много.
Много благодаря за съветите, мадами!

# 17
в такъв случай на косата може да не слагаш цвете, а леко да я прибереш на една страна с фиба/шнола с няколко перли

# 18
  • Бургас
в такъв случай на косата може да не слагаш цвете, а леко да я прибереш на една страна с фиба/шнола с няколко перли

Да, чудесна идея!  Flutter

# 19

Точно това имах предвид - семпло прибиране с перли, за да допълнят съвсем цялата комбинация.  Hug
-  нещо от рода, НО с перли.

# 20
Не тези обувки .Трябват затворени и не със светла подметка. Без колие ,но с обеци и пръстен. Като допълнение може не много голяма брошка ,поставена от ляво,там където деколтето върви низходящо.Бижутата трябва да бъдат три според изискванията на естетиката .така,че пръстен ,брошка,обеци Или гривна ,пръстен ,колие .Но в твоя случай роклята не позволява колие.
Ако все пак държиш да има препратка към декорацията в някои магазини за бижута продават много хубави цветя под форма на брошки Би могла да избереш брошка с такъв цвят ,но не наситен ,а много дискретен ,защото декорацията ще бъде много ярка ,както личи от снимките.
Ако обичаш сребро то също би стояло много красиво на тази рокля.Но от състаряваното сребро ,не от много излъсканото.
ХУБАВ ПРАЗНИК!

# 21
  • Бургас
Бижутата трябва да бъдат три според изискванията на естетиката .
това пък къде го пише  Thinking и къде според теб би могла да боднеш брошката на такова асиметрично деколте. Шалчето също би прикрило ефекта на деколтето, а и да не говорим колко би внасяло дискомфорт в жега и танци, вероятно бих мислила само за него и как да го разкарам от врата си възможно по-скоро.

Ако има шнола в косата обеците би трябвало да са максимално семпли и миниатюрни.

# 22
Имам възможно най-семплия вариант - обеци от по една перличка и пръстен с една перла отгоре, мисля да ги съчетая с нещо такова в косата:

Като в представата ми прическата изглежда горе-долу така + бретона ми, който е прав и плътен:

# 23
Не тези обувки .Трябват затворени и не със светла подметка.
Благодаря за съветите!
Защо мислиш, че трябват затворени обувки?

# 24
  • Germany
Аз смело бих сложила 3-4 сатенени цветя на рамото, с цветовете на сватбата, съчетават се добре и ще отворят роклята. Във всеки магазин за платове има такива сатени и можеш да си изработиш сама цветята, ако не откриеш нищо подходящо. След сватбата ги махаш и имаш нова рокля  Peace

# 25
Защото роклята е перфектна , а случаят е много тържествен ! Според правилата на естетиката и етикецията на бизнес срещи и тържествени случаи не се ходи с отворени обувки .А за дамите е неприемливо да бъдат с рисуван маникюр или много червен лак . Опитай със затворени обувки и ще видиш,че на тази рокля ще стоят прекрасно .Биха могли да бъдат с остър ,но не много удължен връх Или тип балерина ,но задължително с висок ток Трябва да са много изчистени като роклята Единствения им разкош би могла да бъде някаква закачка .Дори и само върху едната обувка.Видях нещо такова скоро в едно списание на летището Жалко ,че не го взех ! Не е задължително да бъдат черни . Така както и чантата. Но при всички случаи не в ярки цветове. Гостите не трябва да бъдат по-ярки от младоженката.
Някой тук споменава шал. Би могло да има ,но такъв от органза и то само за подписа или църковната церемония .После би пречил.Но не върху раменете,а върху лактите.Роклята трябва да се вижда. Шалът ,ако решите за него ,обувките и чантата биха могли да бъдат в един цвят. Например от онова много тъмно мастилено синьо. Роклята изисква и много стилна прическа Един добър фризьор би бил чудесно! НЕ ВИ УМОРИХ ,НАЛИ ! ПАК ЖЕЛАЯ ХУБАВ ПРАЗНИК !

# 26
  • Бургас
Шалът ,ако решите за него ,обувките и чантата биха могли да бъдат в един цвят. Например от онова много тъмно мастилено синьо. НЕ ВИ УМОРИХ ,НАЛИ ! ПАК ЖЕЛАЯ ХУБАВ ПРАЗНИК !

Авторката иска да освежи роклята, мастилено тъмно синьо не само че би утежнило усещането за визията, а и не подхожда на черното в случая - платът не позволява този цвят. Шалът абсолютно не става заради деколтето, дори и на лактите не е удачен за двете церемонии - роклята е с дълъг ръкав, че и от лъскав плат. А че има по-подходящи обувки - ясно, но жената има прилични, които се връзват с роклята, освен това не са съвсем отворени. На мен не ми допада подметката, но общо взето стават и ако авторката не разполага с големи възможнбости, няма смисъл да се набутва за нещо по-подходящо.
Иначе за останалото съм съгласна.  Peace   Simple Smile

# 27
  • София
Аз лично при тази визия бих си поиграла с цветовете, които черното "обича"!
Черното "обича" бялото и червеното! Hug
Черното бих съчетала с клъч и високи обувки, не платформи, обаче, които да контрастират на роклята и да правят "закачката" във визията. Т.е. на черната рокля бих сложила бели обувки-бял клъч или тъмно червени обувки-тъмно червен клъч. Или в комбинация червено, черно бяло също.
Зависи, какво се намери като моделчета и с какво се харесваш ти. Peace
Ако заложиш на бялото обаче- перлите са задължителни.

Ето с такъв клъч примерно:

Ето го обратният вариант, не намирам черно-червено, само обратното, но за илюстрация става:

# 28
Тъй като вече имаш обувки и чанта, която си поръчала, предлагам едно тънко коланче, в цвета на чантата. Прическата, която си избрала е супер и пак може от едната страна да е вдигната, за да се получи малка закачка.
На мен лично вариант с перли за тази рокля и тези обувки и чанта не ми се струва, че ще се получи добре.
http://prikachi.com/images/645/5035645X.jpg Blush   http://prikachi.com/images/5/5037005Q.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_fjG4hcD5Bek/S8MQGASEemI/AAAAAAAACog/mW … 1H0/s1600/1.3.jpg

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 20:00 от antonija

# 29
  • София
И аз да добавя... гривна обеци или брошка много ще отворят роклята, която между другото е направо страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт