Как да внеса цвят в черната рокля?

• 10 125
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Такаа...

ето ги отворените, велурени са, със нишки в златно (междудругото са супер удобни, което не мога да кажа за онези със светлата платформа  Rolling Eyes)

А това са затворените, те са лачени, с ластици нагоре:

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 19:26 от Perfetto___

# 31
Аз не разбирам защо тоалетът ти трябва да кореспондира с декорацията. newsm78 Ти да не си част от нея? И изобщо, ако една булка иска подобно нещо, поне да не беше избирала този ужасен оранжев цвят, който едно, че отива на много малко хора, второ, че се съчетава супер трудно. Може и да звучи малко грубо, но за мен подобно искане към кумата е доста нагло и незачитащо личността й. Ако бях на твое място, щях да си се облека и " съчетая " така, както на мен ми е кеф. Това оранжево много ми напомня на пътните конуси, а със сигурност не бих искала да се чувствам като такъв в ролята на кума.

# 32
  • Бургас
Златната нишка ще пасне с цвета на чантата, която си поръча, доколкото успях да видя. Лаченото отпада категорично според мен, а и моделът е такъв, че не подхожда на роклята.  Peace
Има чорапи и чорапогащи, които са точно за сандали или отворени обувки - оставят само пръстите отворени (прикрепват се за основата на пръстите със силиконова лента), за да стоят адекватно на отворена обувка и да се вижда педикюрът. В телесен цвят такива чорапи ще са удачни за тоалета. Ако подбереш подходящ цвят за лак на ноктите, би могла чудесно да го съчетаеш с аксесоарите и бижутата.

# 33
  • София
Първо -приятно и незабравимо изкарване на сватбата Peace

Много ти благодаря!
Аз също не харесвам избраните цветове, но говорих с булката и тя подметна, че мога да си избера аксесоари в съответните цветове. В доста затруднено положение се оказах и затова се обръщам към вас.
Може би най-оптималният вариант, за да не стане прекалено тежка комбинацията ще е акцент в обувките и чантата..

ти не си аксесоар на сватбата, че да си в цветовете на украсата. Що за идея. Та ти си главно действащо лице. Извинявам се, ако звуча зле, но е така. Без кумове сватбапросто няма.

И между другото кумовете не са част и от гостите и трябва също да са забележителни. може не колкото булката, но доста повече от масата гости.

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 11:19 от Vanya_I

# 34
  • Варна
тъкмо реших да пиша, що за тъпотия е това съчетание тоалетът на кумата с декорацията на сватбата, но виждам, че Ваня и Танч са ме изпреварили. Hug
Роклята ти е много хубава и подходяща за сватба.  И хич не си прави труда да мислиш за някакви оранжеви глупости.
Весело изкарване!

# 35
Много ви благодаря, дами!
Лично съм на същото мнение, съчетанието на цветовете би било добро, ако декорацията беше вишнева или шампанско или нещо от рода.. Както и да е, мисля че това, което избистрихме досега е повече от перфектно и ще допринесе за доброто настроение, което си имам дори и по анцуг!

Хубава седмица на всички!ж  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт