Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Как се изчислява терминът на бременността?
Какви са симптомите на гестационен диабет?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изследванията за ТАТ и МАТ?
Изследванията за ТАТ (тромбофилия) и МАТ (мутации в гените на коагулацията) се извършват, за да се провери наличието на наследствени нарушения в системата за съсирване на кръвта. Тези нарушения могат да доведат до проблеми по време на бременност, като повишен риск от тромбози и проблеми с развитието на плода.
-
Как се изчислява терминът на бременността?
-
Какви са симптомите на гестационен диабет?
-
Какви са симптомите на варицелата и има ли увеличение на случаите тази година?
-
Как се изчислява терминът на бременността и какви са препоръките за хранене по време на бременност?

Страхотно оформление!
Иначе го питах за ЖК, но той каза че е много рано, чак към 10 седмица да съм се записала
, на мен ми се струва късно, все пак съм с болки и кървене и би било добре да пусна някакви изследвания и да ме следи един АГ, а не всеки път да ходя на платени прегледи.
. Днес чух една стара песен и не можах 10 минути да спра да рева.. за всичко обвинявам хормоните 
Дано не продължи много,че не знам как ще се справям.
Да ви кажа много добре ми действа орехите с меда и лимона, четох, че орехите са отличен източник на магнезий и реших да си похапна доволно и не знам дали е от тях, но като че ли поуспокоих корема ми и се подсилих