АПРИЛчета'2009!

• 65 925
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София

Дяволитата муцунка на Мария ми го направи още по - прекрасен, лично на мен. Heart Eyes
рони, би ли споделила (може и не тук) подробности за проведената езда.. Blush

sisely, много мило включване, наистина. Мислех си тези дни за вас. Покажи бебка, да и се порадваме.
За Преси не се тревожи. И Ени е от грацилните, само едни крака и очи в нея... но да видиш как бие брат си... Shocked Mr. Green ooooh!, а децибелите и гласови пък съвсем будят страхопочитание... Twisted Evil Ще се адаптира чудесно, дано попаднете наистина на персонал! Hug

Имуностимуланти не давам и аз. Хапват и двамата мед, редовно и всекидневно. Плодове, колкото и каквито има сезонни също предлагам, Вели хич не е по тая част, на него ако му сложиш в киселото  мляко ще яде и киселици.. но така самостоятелно хапва само банани. Rolling Eyes

По "селската"  Mr. Green тема, която се подхвана... никой не агитирам Mr. Green, просто споделям какъв бе моят избор, и колко се радвам, за който. Peace
Че не е за всеки, съм съгласна... но то в същия смисъл може да се твърди, че не всеки може да живее в лудницата. Живяла съм дъъълги години и така, но преди да се появят децата.
Както се казва - опитала съм и двата начина и съм избрала хубавия! Mr. Green
Цивилизацията Laughing ни е на 15 мин, точно толкова, колкото от краен квартал, до центъра. Селцето е пълно с млади хора и деца, изобщо не е безлюдно и неоживено. Съвсем отшелническият вариант, също ми е познат, може би при баба ми и дядо ми е такъв животът... както го описвате. Сигурно и аз не бих издържала дълго, така. Rolling Eyes

Devik, обаждай се по - често! Hug

На всички слънчев, весел и усмихнат ден, и още по - хубави почивни дни, желая! Nature Sunny

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 11:28 от ღолчеღ

# 106
  • Бургас
Бен, какво каза зъболекарят за зъбките? На снимките не изглежда проблемна захапката, но щом ти се тревожиш, явно има защо.  Hug

Мария е чудна  Hug Далинка също е фен на понитата и глухарчетата  Simple Smile а на бънджито и на топката във водата може да се качи само без мое знание, че съм голяма бъзла  Mr. Green
Проблема ни е с първите зъбки, двата горни и долни- долните покриват горните от самото начало. От скоро започна да си мести цялата долна челюст напред и силно се притесних. рони, благодаря че попита  Hug Зъболекарят, каза че трябва стриктно да се следи като се сменят, иначе няма проблем със захапката.  Praynig

Днес Далинка се оплака че един батко(2-3клас), с който си играеха докато я гушкал я натискал по дудито, той отрече, но аз му се скарах, защото тя имаше болезнена физиономия. Пазете си децата!

Последна редакция: пт, 24 авг 2012, 16:28 от ben78

# 107
Рони, Мария е прекрасна! Heart Eyes Снимките с "духарчетата" (Анелия така нарича глухарчетата  Laughing) са много сладки, "мокрите" също, а на велосипеда (много е хубав!) какво голямо момиченце изглежда... сигурно е оптическа измама от фотоапарата.  Mr. Green Между другото, триколката на Анито се счупи, а не й купихме тази година велосипедче с помощни и сега като излезем батко й да кара и е биг драма всеки път. Мислех догодина да й купя, обаче май няма да е чак тогава.
sisely, радвам се че намина.  Hug Стискам палци да попадне на добри госпожи Преси, а за това, че е дребничка, както са писали вече момичетата по-горе, не се тревожи.  action032 Нацелувай малкото буболече и кака й разбира се. Heart Eyes Heart Eyes
Рая, гуш. Hug Вие сте експериментатори, няма да се учудя ако след някой друг месец смените отново дестинацията. Mr. Green Шегата настрана, съжалявам да разбера, че не се чувствате добре и там, но все пак сте всички заедно, ще намерите решение. Hug Нямах такива впечатления за Австрия, или това е защото живеете в по-отдалечен и усамотен район... Rolling Eyes Надали някъде, където и да е, ще е същото като в България, може би понякога човек просто трябва да си даде време и да свикне с новото място. Hug
DevikHug
ben78, дано и занапред нямате проблеми със захапката. fingerscrossed
Случката е много притеснителна. Tired Според мен не трябва да спираш само до забележка на момчето. Ти разпита ли Дали отново? Познаваш ли родителите? Confused
Poem, приятно плуване на Сами! Grinning Sunglasses

Аз днес имах много специална среща с една 10-дневна госпожица & семейство  Heart Eyes и направо ми се размекнаха кокалите от кеф. Crazy Има и фотоматериал, но ще изчакам сватята да се включи с него.

# 108
Аз днес имах много специална среща с една 10-дневна госпожица & семейство  Heart Eyes и направо ми се размекнаха кокалите от кеф. Crazy Има и фотоматериал, но ще изчакам сватята да се включи с него.
сватята ти е яко в джаза и по-добре ти ги пусни  Mr. Green Crazy Но покажи и снимките, където сте двете  Wink Heart Eyes Mr. Green Още се опитвам да оправя апартамента, а бяхме и за 2 дена на село.Снощи за първи път бяхме само трите вечерта и не мога да кажа, че мина безаварийно, но поне като легнах да приспя Андреа сама се похвалих, че е нахранена и измита и съм я сложила да спи навреме Crazy Mr. Green
Гушкам ви всички и се надявам днес/утре да ви пиша по-подробно  Heart Eyes

# 109
  • Лудогорието
Здравейте всички!
От Фейс-а някои от вас знаят, че бяхме на почивка известно време.  Simple Smile Днес вече си влизам у дома и сядам спокойно пред компа, защото Ванката остана на вилата при братовчедите си. Аз от утре ще замествам шефката си за една седмица и в неделя влизаме в болница, за да оправим веднъж за винаги нашия проблем!  Praynig
Не ми е особено до писане-операцията ще е на 03.09, така че стискайте палци!  Peace
Гледам, че имаме попълнения-някои априлчета са станали каки-ЧЕСТИТО!
Ще се отбивам по-нататък  Hug

# 110
Рая, гуш. Hug Вие сте експериментатори, няма да се учудя ако след някой друг месец смените отново дестинацията. Mr. Green Шегата настрана, съжалявам да разбера, че не се чувствате добре и там, но все пак сте всички заедно, ще намерите решение. Hug Нямах такива впечатления за Австрия, или това е защото живеете в по-отдалечен и усамотен район... Rolling Eyes Надали някъде, където и да е, ще е същото като в България, може би понякога човек просто трябва да си даде време и да свикне с новото място. Hug
със сигурност вече след второто ни местене в друга държава и аз не бих се учудила ако се преместим пак Mr. GreenНе съм искала да се оплаквам, по-скоро да подкрепя Поем, че не е единствена.Ако живеехме сега на подобно място в България, пак бих написала същото.Решим ли да останем тук, винаги можем да се преместим в града.Всяко място си има и плюсове и минуси, просто споделям впечатления, защото и моите представи за Австрия бяха малко по-различни GrinningЕстествено, че по- хубаво от вкъщи няма, но да си призная и тук е добре, мноооооогоо по-добре от Катар GrinningВсе пак поне не деградираме Mr. Green
sisely, Аничка, радвам се, че се включихте с пресни трепети около малките куклички!Вярвам, че скоро всичко ще дойде на мястото си и спокойния ритъм съвсем ще се завърне! Hug
Бен, радвам се, че всичко е наред със зъбките на Далинка.Наистина това, което разказа за случката с баткото е доста притеснително.Направо се изумих! Confused
Devik, надявам се да си струва жертвата.Желая ти да намериш най- добрия вариант! HugНие засега сме си вкъщи, не ходим нито на градина, нито на някакви други занимания.Скучно й е на Ния, но какво да се прави, засега ще е така, после ще видим...
Рони, каква голяма и красива госпожица е Мария, страхотно дете!И е много смела!Ния обожава кончета, магарета и тем подобни животни, които се яздят, но като се качи...почва рев, паника и ужас! Simple Smile
Маймунка, стискаме палци на 3-ти вече да забравите завинаги за всякакви проблеми! Hug Hug Hug

# 111
Маймунка, стискам палци. Praynig Hug Снимките от почивката ви са чудни, Ванко е пораснал много и е страхотен капитан! Heart Eyes
РаяHug
Ето малко снимки. Flutter

Хубава нова седмица на всички!

# 112
Деска, чудни снимки! (И зимните много ми харесаха  Wink) Много големи симпатии храните вие с Лекси помежду си. И много ти отива едно мъниче в ръцете.  Heart Eyes (Анито обаче малко подозрително те наблюдава).
Маймунка, успех другата седмица!
Бен, следе препоръките на зъболекаря. Дано да не се налага да прибягвате до прибиране на захапка, че е малък кошмар. (освен ако те са измислили по-нормални методи за подобно нещо). Ако зъболекарят е пропуснал да ти каже - Дали е добре да не дъвче дъвка (или поне навремето това ми забраняваха). ЗА другото написано - не ме изненадва, за съжаление. ВЕче има много изтървани дечица на по 4-5 годинки, за съжаление. Дано в градината да не попадат на подобни деца и момиченца, и момченца. Аз Мария няма сила, която да ме накара да я оставя да играе с друго слабо или по-добре познато дете навън без контрол и от възрастен. Това не е нашето детство, това не е обществото, в което ние сме били деца. А аз доверие имам в изключително малко хора, за съжаление или за радост (уроци на живота му казвам за по-кратко)
Олче, в Борисовата - с понито по алеите, с голявото конче, на конната база. Цените са прилични, но кръгчето е малко.
В Доспат сме, а имаме да морим същата тази бактерия. И новата микробиология е същата. Само че сега имаме само едно лекарство, към което няма резистентност Мария. ТА моля за стиснати палци да я уморим гадината, че ако стане усложнение, положението ще бъде мазало.  Confused

# 113
  • София
Дес, страхотни сте! Всички! Heart Eyes Дечицата са приказни, за твоите си знаеш Blush, но и Андреа расте голяма красавица. Heart Eyes
Много ти отива малко вързопче, наистина. Whistling А Ани колко голяяяма ми изглежда, като гледа лошо отстрании.. Crazy Mr. Green Heart Eyes

ронка, много, много гадно. Tired Дано и смяната на въздуха си каже думата. Стискам палци. fingerscrossed

И аз съм отпуска тази седмица, но не за почивка. Трябва да си гледам децата, че баба им е по доктори. Confused Стискайте и за нас палци, утре най - много.. Praynig
От петък си уловихме и "любимия" ми вирус с повръщането, и аз намазах, не много често, като интензитет, но супер мъчително и бавно минава, имам чувството.Толкова зле не се бях чувствала от началната ми бременност с Ени. ooooh! Децата... тъкмо ваканционно позагладиха косъма и сега пак само кокали стърчат. Sad Нямат апетит за нищо и само ги дебна, какво хапват и дали няма да го върнат.
В тоя ред на мисли, не пак, ами отново се простихме с идеята, да пътуваме някъде тази седмица. Деска, много ми се идваше към вас. Sad Но... вече наистина няма да си правя планове за нищо.

Целувки на всички, бъдете здрави, това е най - важното. Hug

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 14:41 от ღолчеღ

# 114
БЪрзо да спрете г-н драйфус, Олче. (косъмът ще го загладят, това е малкия дерт. Знаеш си, че трябва да имат поне 4-5 часа без драйф преди да даваш захранката, нали? И водиицата на малки глътки да бъде на през 5 минутки. Ако ги влече, разгазирай им един спрайт да си попийват от него - пак на малки глътчици).
НА бабче много  Hug и  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 115
Деси страхотни снимки  Hug бебка Лекси е невероятна сладурана Heart Eyes, снимките на Ани, Андреа и Саши са много хубави Heart Eyes
Олче Praynig Hug много стиснати палчета за бабче  Praynig и за малките сладури Ени и Вени да се оправяте и никакви вируси повече Hug ние тук имаме една вода с електролити, дето като я даваш уж помага за спирането на повръщането Rolling Eyes

Офф и аз ще изляза от 31ви ваканция до 14ти септ, нямам търпение вече Heart Eyes Mr. Green

# 116
  • София
Много стиснати палци за бабче и от мен, Олче.  Hug  Flowers Four Leaf Clover Оздравяваай и ти бързо с дечицата. Важното е да спре връщането, пък после им идва як апетит, така че наистина не се притеснявай за това.  Hug (Сигурно си знаеш, но и аз да кажа, че Натриев цитрат и Хидратин алфа помагат за възстановяване на баланса на минерали, соли и т.н., дето се губят при драйфус) Дано бързо го преборите и да се насладите и на почивката.

Рони, и на вас стискам много палци да  имате хубави дни в Доспат (в града ли сте или някъде по язовира? - много ми е красиво там...) и малката принцеса да пребори гадината в нослето.  fingerscrossed Hug На страхотните ви снимки се нагледах с удоволствие  Heart Eyes Наистина голямо и смело момиче Simple Smile, а и ти, че я пускаш. Аз си признавам, че дори баткото като се качва на бънджито, гледам да се разсейвам наоколо и го оставям с татко му. Нещо гледката не е като за мен- явно съм със слабо сърце  Grinning А Гергана засега не съм си и помислила да се включва в подобни забавления...

Деси, и ти си пуснала разкошни снимки. Два броя Анита с бате Саши -  пу-пу  Heart Eyes Heart Eyes
А снимките ти с малката красавица са разтапящи.  Hug

Маймунка, стискаме палци и за вас за 3.09. Много кураж на теб и да се свършва с операциите вече  Hug

Сисели, успешен старт на Преси в градината и наистина не се притеснявай толкова за адаптацията й. Дай Боже да имате късмет във всяко едно отношение. Мое лично мнение е, че малките деца (в градинска възраст) не отдават такова значение на различията по между си, не го приемат с присмех или като повод за закачки (не говоря само за по-дребен ръст, по-кротък характер, но и примерно носенето на очила или нещо друго, което те прави "различен"). В училищна възраст нещата вече стоят по друг начин. Поне това са моите впечатления покрай Емо и неговия проблем с очите...
Пожелавам ти, бързо влизане в ритъм с режима на бебка. Като ви чета трепетите с Аничка, вече и аз си мечтая за момента, когато ще гушкам беба. Времето си минава и въпреки че имам още набелязани задачи за отхвърляне понякога ми се иска вече да е дошъл, да знам, че всичко е минало наред и вече я държа в ръцете си Blush

Мимето, хубава ваканция ти желая - две седмици отпуска при вас май си е някакъв лукс  Simple Smile

Поем, разкажи как беше плуването? Сами с какви впечтления остана?

Бен, радвам се, че Дали няма проблем със захапката. Дано не се и появява нищо по-натам. А за другата случка, направо настръхнах... Да нямате такива повече и се пазете.  Hug

Принцеске, стискам палци да откривате все повече хубави неща в претоя си по Австриийско и ако се установите за по-дълго пък да намерите и подходящи занимания за Ния с други дечица.  Hug Ти беше споменавала, че може и да се върнете за градина в Б-я, но предполагам зависи от работата на съпруга ти. Пожелавам ти да се наредят нещата по начина, по който вие искате.

И още мислех да пиша, но ще го оставя за по-натам.  Blush Хубав ден на всички   bouquet

# 117
Момичета, знаете ли чревните изследвания за колко време излизат резултатите? От неделя дебна Вики, но не свършва работата, а се притеснявам дали до 5 ще станат резултатите Rolling Eyes

Деси, Ани, прекрасни деца!

# 118
Вери, да не те подведа, но мисля че отнемаха два три дена...поне когато правиха на Самчи толкова им отне.
Олче и от мен имаш стиснати палци за бабче и за вас, да преборите вируса  Hug
Рони и вие бързо да преборите гадинката и да нямате никакви притеснения ...само с хубавини да се похвалиш от почивката  Hug
Маймунка, стиснати палчета имате от нас, да минава тази операция и никакви докторя дапне виждате вече! Гушки на най-смелия  Ванко  Hug и на теб  Hug
Бен, радвам се, че прегледа при зъболекаря е бил с положителен резултат. А за случката ви...направо останах безмълвна  ooooh! Дано нямате повече такива случки никога.
Сисели, вярвам, че когато попадне в градината Преси съвсем ще се промени. Сами ми е пример за именно такава промяна. Той беше супер срамежлив и неагресивен,Дребничък, отстъпчив и не знаещ как да се бие...но в градината се промени. И сега не е агресивен и не се бие, но знае как да се отстоява и ...някак е станал доста по уверен и непозволяващ на другите да му се качват на главата/ в това число и на мен такива не ми се позволяват  Mr. Green/.
 Хихи, Принцеске, няма да забравя как се усмихваше и казваше, че и ти искаш да се местиш като нас, а ето, че ни задмина с мръсна газ  Joy  Където и да сте, каквото и да правите се надявам и вярвам, че ще намерите начин да се почувствате добре. Много ви гушкам с Нийка ! Има вероятност да попътуваме насам натам през Австрия...може да си спретнем една срещичка пътьом  Mr. Green
 Джема, аз също чакам с нетърпение да покажеш нагушано бебче  Mr. Green Мога да си представя и твоето нетърпение  Hug Самчи беше възторженот тренировките по плуване и мнооогооо уморен  Mr. Green за което съм най-доволна  Blush Радвам се, че така положително прие всичко, защото като гредах не е най-забавното нещо на света. Не си играят, а си го морят. Тренировките са в басейн с най-плитка част 150-160 някъде и го карат да се държи за една дъска и да плува по дължината на коридорите с крачета. Опита се да изпие по неволя първия път басейна- неуспешно, а резултата беше като след диня  Joy За сега съботите и неделите ще ходи, а когато баща му се върне ще се опитам да зачестим   ...че е така хубаво да имаш уморено дете вечер в къщи  Blush
 Желая хубав ден на всички  Hug
 Днес малко прекалих  Embarassed

# 119
  • София
Вери, и аз имам спомен за три раб. дни, най-добре виж в конкретната лаборатория. Пробвай с повечко плодове да я провокираш да свърши работата. Преди време така дебнех и аз и то правихме по др. поводи трикратно изследване през 2 дни и ми бяха казали, че ако вечерта късно свърши работата, може контейнерчето да се съхрани на вратата на хладилника и да се занесе на сутринта в лаборатотията.  Embarassed Но най-добре си питай на място.

Поем, браво на Сами, че така чудесно се справя и то със сериозно трениране. Аз все си мислех, че на тази възраст вкарват и някакъв игрови елемент, а при вас си е съвсем целенасочено плуване. Simple Smile Пу-пу, все да си му харесва и така приятно да се измаря, за радост на мама. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт