Дяволитата муцунка на Мария ми го направи още по - прекрасен, лично на мен.

рони, би ли споделила (може и не тук) подробности за проведената езда..

sisely, много мило включване, наистина. Мислех си тези дни за вас. Покажи бебка, да и се порадваме.
За Преси не се тревожи. И Ени е от грацилните, само едни крака и очи в нея... но да видиш как бие брат си...
, а децибелите и гласови пък съвсем будят страхопочитание... 
Имуностимуланти не давам и аз. Хапват и двамата мед, редовно и всекидневно. Плодове, колкото и каквито има сезонни също предлагам, Вели хич не е по тая част, на него ако му сложиш в киселото мляко ще яде и киселици.. но така самостоятелно хапва само банани.
По "селската"

Че не е за всеки, съм съгласна... но то в същия смисъл може да се твърди, че не всеки може да живее в лудницата. Живяла съм дъъълги години и така, но преди да се появят децата.
Както се казва - опитала съм и двата начина и съм избрала хубавия!
Цивилизацията
Devik, обаждай се по - често!

На всички слънчев, весел и усмихнат ден, и още по - хубави почивни дни, желая!
а на бънджито и на топката във водата може да се качи само без мое знание, че съм голяма бъзла 
Нацелувай малкото буболече и кака й разбира се. 
Според мен не трябва да спираш само до забележка на момчето. Ти разпита ли Дали отново? Познаваш ли родителите?

Има и фотоматериал, но ще изчакам сватята да се включи с него.

А Ани колко голяяяма ми изглежда, като гледа лошо отстрании..
Нямат апетит за нищо и само ги дебна, какво хапват и дали няма да го върнат.
Където и да сте, каквото и да правите се надявам и вярвам, че ще намерите начин да се почувствате добре. Много ви гушкам с Нийка ! Има вероятност да попътуваме насам натам през Австрия...може да си спретнем една срещичка пътьом