И аз ще чакам да пишеш по-късно 
Олче, радвам се за добрите новини...дано само такива получавате вече

Дано се справим почивните дни, тичаме пак до аптеката, пък ще видим...
Лека работа на работещите (аз в неделя трябва да ходя).

, нищо че за два дена успяха да ми изцедят силиците.
, нашите не са много по техниката. 

. 

и малко повече
за теб за тези дни.
), а от няколко дни успяваме за по няколко часа и да закриваме едното оче, пу-пу...
Мдааа, доста често имат конфликти, които обикновено не могат да разрешат сами и аз се явявам като арбитър. Помня, че сме говорили за това и преди - че хем се дракат постоянно децата, хем се търсят и не могат да стоят сами (защото аз ги разделям в отделни стаи когато ескалират нещата). Твоите деца са чудесни и от километри си личи колко се обичат.
Аз, честно казано, понякога съм се замисляла какво би било, ако не се карат и винаги е ред и тишина, егаси скуката би било. 
Гуш и за коремчето ти, време не остана... 

) Дидето се размаза от кеф по водните паркове с татко и се оказаха на един акъл, не излизаха от водата, а аз разхождах бебе Еми около тях
Приемам всякакви идеи как да стане това без да травмирам детето, че моя мъж се е заинатил да я научи 
, но много приятни
. Особено много ми хареса кадърът с рап-походка на Гери. Баба й много ми заприлича на нея. 
Благодаря ти, че помниш всичко важно за другите.

Това трая няколко месеца. При всички положения знам, че ритуалите са най-важни, без значение за какво става въпрос. Така се чувстват сигурни и за тях и нас е приятно и става с лекота, но това сигурно всички си го знаете. 
Всеки следобяд/вечер са едни безкрайни уговорки, заплахи и обещания за награди.
) и за лесното тогава, сега ми е трудно
и на двете ни де.
Тя минава с номера, че я е страх в тъмното и оставям и лампа пусната 

За всички ви с коремчето.