АПРИЛчета'2009!

• 65 939
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Маймунка, Стискам палци всичко да е на 6 и повече по никакви поводи да не се налага да се срещате с лекари  Hug И аз ще чакам да пишеш по-късно  Hug
Олче, радвам се за добрите новини...дано само такива получавате вече  Hug

# 136
  • Sofia, Bulgaria
Влизам само за да помоля за енти път една личност да не ми се рови в снимките! Поне като не можеш да се спреш не влизай чрез регистрациите за  да не те виждам и да не се дразня.Толкова ли е сложно?Това е моето лично пространство и не ми е приятно.Използваш непрекъснато своята или чужди регистрации.Е СТИГА ВЕЧЕ! Заради теб пароли ли да слагам? Махнах се от тук,махнах се от фейса ,не ти ли е достатъчно? Как да кажа вече ,че не ми е приятно не знам.
Благодаря на тези ,който отразиха имения и рождения ден на Айси и ни поздравиха! Благодаря ви!
Извинявам се на тези който дразня,че пак се наложи да пиша тук,но .........това е положението.Някой "хора" от дума не разбират!

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 21:06 от Емили А.

# 137
  • Бургас
maimunka, стискаме палци.  Hug Hug И на Дали операцията там й я правиха. Дано всичко вече е наред.  Hug Hug
Олче, само такива новини да получавате.  Hug
Днес беше безоблачно при моята 'ученичка', дано и занапред е така.  Hug

# 138
  • Лудогорието
Благодаря ви за подкрепата!  Hug
 Ванката е спокоен за сега, нощта мина добре. Докторката каза, че всичко е наред за сега, останалото зависи от организма му  Praynig Не знам каква свекърва ще стана, ама от сега залагам голямата цедка, че вече му е златна ...  Laughing

# 139
  • София
maimunka07, много се радвам, дано ви е за последно, наистина. Praynig

ben78, и вие все така безоблачно и безболестно да продължавате.

Днес занесохме "съкровищата" Laughing, за изследвания, дано станат до понеделник готови резултатите.

Редактирам се, понеже никой не е писал след мен:
На всички желая приятни и ползотворни почивни дни. Използвайте ги рационално да събирате здраве и добро настроение.
Тази тема успя да стане неприятно място дори за мен, затова няма да пиша известно време, да не се чудите. Hug

Последна редакция: ср, 05 сеп 2012, 17:46 от ღолчеღ

# 140
Здравейте мами.
Честит национален празник.
Честит ден на съединението. Много щастливи мигове със семействата ви пожелавам.
Олче, Маймунка, браво за хубавите новини. Все така да е занапред и всичко лошо да е зад гърба ви.
Аз съм отпуска от днес и чак на 17 септ. съм на работа. Така другата седмица ще се порадвам на децата още малко преди едното да тръгне на градина, а другото на училище. Ще пускаме изследвания, ще пазаруваме.
Целувки от мен и мнооого слънчево настроение.

# 141
  • Лудогорието
Честит празник   bouquet
Ние сме добре за сега(пу-пу). Май ще ни изпишат в събота. Редуваме гледане през прозореца, игра с коли, оцветяване на картинки и филмчета на лаптопа  Crazy Силно се надявам този път наистина да сме за последно тук  Praynig

# 142
Честит празник!

Маймунка, дано и занапред да е добре Ванко.
Олче, радвам се за майка ти.

Вики вчера беше за първи път на градина, всичко беше нормално, в някаква сборна група са, че тяхната е в ремонт.

# 143
  • Бургас
Честит рожден ден, Ивка!!!  Heart Eyes
Желая на теб и на всички твои мъже само късмет и здраве  Hug
Хубав ден от нас!

Резултат от тридневното ни ясло ходене: разстроено стомахче от вчера и зачервено гърло от днес, опитва се и да вдигне Т, гледам я, че й е лошо и само седи/лежи и не иска да яде... щиглеца ми със щиглец  Hug Дано се справим почивните дни, тичаме пак до аптеката, пък ще видим...
Приятни почивни дни и почивки на всички  Hug Лека работа на работещите (аз в неделя трябва да ходя).
маимунка, браво на вас  Hug
вери найс, да ви е безпроблемно и напред.  Hug
От понеделник ще сме си в нашата ДГ, новата, сборната група я местят там, но като гледам ремонта им е още до никъде.  Peace
Четох едно списъче с изисквания от ДГ и пише, че искат 3 комплекта пълни дрехи за преобличане... много ми е странно защо искат 3?

# 144
  • София
Здравейте и от мен.   Hug
Позагубих се тази седмица, но с връщането на децата настана малка лудница в домашната ни организация. Най се радвам, че си дойдоха живи, здрави и усмихнати Simple Smile, нищо че за два дена успяха да ми изцедят силиците.
Има малко снимчици тук : http://jiju.snimka.bg/children/2012.647924.28343521 - добре че ги подсетих по някое време, че носят и фото  Grinning, нашите не са много по техниката.  Blush
Много се радвам на снимките, които пуснахте тук. Всички са много сладки  Heart Eyes Heart Eyes
Олче, твоята "феерия в бяло" и батко Беззъбчо са ми големи сладури  Hug.
Честно казано като гледам понякога снимки на твоите дечица и на Десините Саши и Ани се чудя аз ли, и къде и как обърках нещо с моите деца. Да не се засегне някой, сравнявам с вас, защото са горе-долу с еднаква разлика и поредност момче, момиче и са все така усмихнати и гушнати, пу-пу. Моите не че не се обичат, но вече имат и доста конфликтни ситуации. Дразнят се взаимно и някак всеки се бори за територия и внимание като че ли. А толкова им се умилявам като са в дружеския период. Все си повтарям, че е някаква фаза и ще я минат, но понякога и се чудя как ще се завъртят нещата покрай появата на номер три.

Аничка, ти си героиня. Разказа ти за "бързото" ти раждане направо ме накара да настръхна, през какво си минала само... От тук насетне само хубави моменти да имате и много радост да ти носят дечицата и любимия. И вашите снимки са разкошни. Анито ми е много симпатична с тази дълга коса  Heart Eyes

Маймунка, браво на Ванко за мъжкото държане и след това, надявам се, последно за вас изпитание.  Дано ви изпишат както очакваш.Hug

Бен,
дано Дали се стабилизира тези дни и няма нищо сериозно, да можеш спокойна да идеш на работа.
Вери найс, и Вики да се чувства добре на градината.  Hug

Олче
, лек старт и на Ени в понеделник. Много се радвам за хубавите новини за майчето ти.

Рони, и при Мария да е лек старта в градината. Надявам се да имате добри новини и вие от чичо доктор.  Hug и малко повече  Hug Hug Hug Hug за теб за тези дни.

Аз си чаках с нетърпение вчера прегледа на бебочка, но ми звъннаха сутринта от клиниката, че док е болен и чак в понеделник ще си видя момата и малко се натъжих от този факт, но ще чакам няма как. Днес влязох в осмия месец и почвам да стискам и да се моля усилено да дочакаме поне 7.10., после ще мисля и за повече, но засега толкова - стъпка по стъпка...

Благодаря на всички, които ще изчетат дългия ми ферман... личи се, че пиша по нощите с разбъркани хормони  Mr. Green Моля не ми обръщайте сериозно внимание...
Мъжете ми са на плаване тия дни, ние се гледаме по женски, а тази вечер госпожицата е на гости при баба и дядо, уж мама да се наспи и почине, но мама наваксва с компютъра  Simple Smile
Иначе тихичко да се похваля, че очилата вече се носят по цял ден (след няколко счупвания и закупен 3ти чифт Close), а от няколко дни успяваме за по няколко часа и да закриваме едното оче, пу-пу...

П.П. Бен, не знам къде си го чела това изискване за резервните дрешки, но ако не е специално на вашата градина според мен няма нужда да го спазваш. При нас винаги са искали само един комплект резервни дрехи. Най-много да сложиш блузка и с къс, и с дълъг ръкав примерно или ако решиш два чифта бельо, но при отдавна махнат памперс мисля, че и това не е нужно. Води си се по детенцето, ако нямат госпожите ви някакви специални изисквания.

# 145
Добро утро! Hug
Прелитам набързо, за да те успокоя, Jiema, че усмихнатите и гушкащите се дечица (по моЙте фотоси) са идеалната действителност, но съвсем не изцяло реалната. Сега се замислих даже, че и другите моменти би било интересно да се документират. Whistling Мдааа, доста често имат конфликти, които обикновено не могат да разрешат сами и аз се явявам като арбитър. Помня, че сме говорили за това и преди - че хем се дракат постоянно децата, хем се търсят и не могат да стоят сами (защото аз ги разделям в отделни стаи когато ескалират нещата). Твоите деца са чудесни и от километри си личи колко се обичат.  Heart Eyes Аз, честно казано, понякога съм се замисляла какво би било, ако не се карат и винаги е ред и тишина, егаси скуката би било. Laughing Mr. Green Та така, според мен всичко си е в реда на нещата, а ти си една много чувствителна мама, сега даже малко повечко. Hug
Радвам се, че Гери вече носи очилата. Flutter fingerscrossed Гуш и за коремчето ти, време не остана... Heart Eyes

Маймунка, стискам палци да сте за последен път там. Прегръдки геройчето Ванко. Hug
ben78, дано се оправи бързичко Дали. И в нашия списък за ДГ пише 3 комплекта (ако детето се измокри, изпоти и т.н. да има за преобличане, а моите деца като гледам вкъщи колко често ги преобличам по споменатите причини - определено имат нужда от повече от 1 резервен чифт понякога), в I група винаги съм носила 2 комплекта, после вече - по един.
Олче, радвам се за хубавите новини при майчето ти. Praynig Hug

# 146
  • София
Desirée, благодаря ти  Hug. Много си мила както винаги.

# 147
Ехо привет мацки   bouquet
Аз се поизгубих, но не ви изпускам от поглед Wink
Гушки и цунки на всички Априлски Муцунки и техните сладки братчета и сестричета Hug
Ние бяхме на почивка за 5 дни, с двете муцунки Диди и Еми, ей хора аз направо съм възхитена от децата, не очаквах да са ми толкова кротки(пу-пу да не чуе  Rage) Дидето се размаза от кеф по водните паркове с татко и се оказаха на един акъл, не излизаха от водата, а аз разхождах бебе Еми около тях Mr. Green е и тя поплува, но малко и с мярка, че майка и не и разреши повече Mr. Green
Сега на дневен ред е да отучим бебе Еми да яде нощно време, паркирала съм тате при нея и дано скоро се отучи(така ни препоръча докторар била вече достатъчно голяма и това ядене към 3 и било излишно)
Другото което искаме да направим е да научим Дидето да заспива сама в леглото, но там ще е зор голям не иска и това си е казва аз лягам с мама и точка Crossing Arms Приемам всякакви идеи как да стане това без да травмирам детето, че моя мъж се е заинатил да я научи Whistling
И накрая да ви благодаря за отделеното внимание и да ви предложа малко снимков материал от почивката  Mr. Green
http://mishevae.snimka.bg/family/2012-family-vacation-wisconsin- … s.699957.28353774

# 148
 Jiema, традиционно малко снимки Grinning, но много приятни Heart Eyes. Особено много ми хареса кадърът с рап-походка на Гери. Баба й много ми заприлича на нея.  Simple Smile
На теб и желая приятно и неусетно минаване на времето до 4-ти октомври, а после поне до скорпиончестата зодия.  Wink Благодаря ти, че помниш всичко важно за другите.   bouquet
Мимето, страхотно място за почивка сте си намерили. Дечицата са пораснали много, особено бебе Еми! На вашият татко желая успех с намеренията.  Mr. Green
Маймунка, надявам се скоро да пишеш от родна земя! Дано този път всичките мъки за вас с Ванко да са били за последно.  Hug
 Бен, на нашата родителска среща казаха за два чифта - един за преобличане, ако евентуално се намаже с храна (били ставали суетни вече на тема външен вид и едни кат за след сънчаво изпотяване). Но нищо не може да бъде задължително. Дано вече сте овладели неразположението на Дали!
Деска, ти как я караш с очните? За другото - не ти вярвам. Твоите дечица са като теб- най-най-добричките.  Grinning
На всички, тръгнали на градина - щастливо и не прекъсвано от болести желая да бъде. Аз миналата седмица се чух с директорката и както предполагах - все още са в сборни групи децата. Не мога да ни причиня двойно адаптиране, че през носа ще ни излезе на всички и затова си чакаме 17-ти септември.  Иначе Мария на теория е готова - знае, че ще имат една госпожа и половина на кръст, знае, че ще трябва да си се храни сама, че ще трябва сда си разчита на себе си доста, да си се предпазва сама от по-буйните деца (тя си го прави успешно това чудо), че ще трябва да си преговаря с децата, когато иска нещо или да си отстоява взетото да остане още мъничко в ръцете й, а не да пуска само при поглед.
Разходихме се до Хисаря през не празничните ни дни. Поцамбурка се детето в басейна, позаредихме малко батериите.
За компенсация пускам снимки от Доспат и околностите.  Laughing
http://glorimaria.snimka.bg/children/2012.670889.28280939
И малко хисарски (почти малко де)- http://glorimaria.snimka.bg/children/2012.670889.28354074

Последна редакция: нд, 09 сеп 2012, 08:49 от рони

# 149
  • Бургас
Да, прави сте, може би и в яслата са имали подобни изисквания, но тя нали почти не ходи и така и не съм го видяла този списък. Сега за ДГ го видях в тяхната страничка във ФБ и затова ми направи впечатление. Някакси се оказа че има доста дрешки за сезона (давани ни от каки) така че не е проблем, проблема ни е вкъщи като трябва да се облича, големи претенции  Mr. Green  Не е така, когато изборът е по-ограничен.  Peace
Страхотни снимки! Браво за почивките и за забавленията на дечицата. Личи колко са се забавлявали всички, което е най-важното.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Миме, при нас също в момента стои проблема за заспиването самостоятелно. Това преди не беше така, за съжаление. Даже бях много доволна миналата зима, когато си се преместихме с нея самостоятелно, че си имахме ритуал за лягане и след това тя си заспиваше сама.  Simple Smile Това трая няколко месеца. При всички положения знам, че ритуалите са най-важни, без значение за какво става въпрос. Така се чувстват сигурни и за тях и нас е приятно и става с лекота, но това сигурно всички си го знаете.  Wink
Забравих да ви се похваля че Далинка си има ново, голямо легло и сега със заспиването в него в детската стая ни е проблема  Crazy Всеки следобяд/вечер са едни безкрайни уговорки, заплахи и обещания за награди.  Mr. Green Докато бяхме при майка ми на гости за две седмици, свикна още повече да е плътно до мен и да заспиваме заедно на едно легло (тогава реших, че по-лесно ще приеме промяната  Blush ) и за лесното тогава, сега ми е трудно  Crazy и на двете ни де.
Въвеждам нов ритуал в момента, ще видим колко ще сработи. Гушкаме се, говорим си, четем приказки... до безкрай  Mr. Green и се опитвам да се измъкна от стаята  Blush Тя минава с номера, че я е страх в тъмното и оставям и лампа пусната  Rolling Eyes Ще споделя като/ако имаме успех.  Peace

Далинка пак ще е глезанка няколко дни при гледачките. За съжаление стомахчето още не й е в ред.  Crossing Arms
Приятна почивка днес и успешна седмица на всички от утре.  Hug
Jiema,  Hug  За всички ви с коремчето.

Общи условия

Активация на акаунт