АПРИЛчета'2009!

• 65 943
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Привеееет!  wavey

Аз си мислех, че тази тема ще е цял ферман, ама добре, че страховете ми не се оправдаха, та успях да я прочета.
Толкова са ви порастнали дечицата....много миличко ми стана.   bouquet
Всички снимки, които успях да видя са страхотни!
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване!  Hug

Браво на Ванко! Той си е един малък мъж!
ben78, по-рано аз слагах за яслата повече дрехи, защото Прес беше още малък и за собствено успокоение, че е застрахован, ако се измокри, опиша или изпоти, ще има достатъчно дрехи. Е, никога не е използван втория комплект. И в един момент просто спрях да го слагам, само по 1 и толкоз. Така че - ориентирай се по детето. (както вече са те посъветвали)  Peace

Рони, какво става с адашкината бактерия? Ей, голяма любов, голямо чудо към нея! Айде стига вече.  Wink  Hug

# 151
  • Бургас
Днес сме от ревящите, даже не искаше да ме пусне, така се беше вкопчила... все пак спря да се тръшка след няколко минути, дано се залиса през деня... уж е посвикнала, но явно сега месеца с майка ми и мен и подейства и не ще да ходи на детска и това е... Да ги разпределят по-скоро на групи, че сега е една сборна в нейната детска, миналата седмица бяха в друга детска заради ремонта... как да посвикне...  Peace
Дано по-леко мине адаптацията на всички ученици.  Hug

# 152
  • Лудогорието
Съжалявам, че ще внеса мрачни нотки-нашата операция не се увенча с успех. Излязохме още по-зле отколкото влязохме...  Cry Следващата интервенция ще е евентуално след година, за да може да се възстанови мястото. Това е...

# 153
  • София
Маймунка... нямам думи... Sad Hug Hug Hug
Горе главата... и ... друго мнение търсете! В друга болница!

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 10:43 от ღолчеღ

# 154
Маймунка, много съжалявам.  Cry
Д-р Буева?

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 08:01 от рони

# 155
  • София
Маймунка, и аз съжалявам. Много ви се събра.  Sad
Може би наистина и другаде да се консултирате. Пожелавам ви да намерите вярното решение и да не се травмирате повече с детенце....  Hug

# 156
Маймунка, силна гушка за малкото юначе  Hug и за теб  Hug!

# 157
Маймунка силно гуш за Ванката и теб Hug друго мнение, доктор, болница? Hug

# 158
  • Там където има любов
 Hug Hug Hug Маймунка
Дано се намери решение  Praynig Praynig

# 159
  • Бургас
Hug Hug Hug Маймунка
Дано се намери решение  Praynig Praynig

Дано!!!  Hug Hug Hug

# 160
Маймунка  Hug

# 161
  • Лудогорието
Работата е там, че нито един лекар не може да даде гаранция, че нещата ще се оправят. Това зависи от организма на Иван. Просто се надяваме на чудо... Praynig
Благодаря ви за  Hug Мисля, че го объркаха в Пирогов при първата операция.

# 162
  • София
 hug spoko fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Дано стане чудо тогава, маймунка. Много ми е жал за вас. Не е честно. Боли ли го Ванко, как е в момента? Cry
Толкова съм предубедена към тази "болница", че няма накъде. Но да не ти наливам сол в раната. Sad

Последна редакция: пт, 14 сеп 2012, 10:43 от ღолчеღ

# 163
Маймунка,страшно съжалявам и аз!Много да го нацелуваш малкия герой Hug

# 164
Маймунка, миличкото ти момченце.  Cry Дано ви споходи чудото, което е нужно. Praynig Прегръщам ви!

Общи условия

Активация на акаунт