и честито за новото возило! със здраве да си се возите в него - вие и усмихнатите бандитки
Много е хубаво написаното и е така. Аз напоследък често се вглеждам в поведението на Сами. Всъщност ....виждам себе си, дали за добро или за лошо....все едно се връщам години назад- и с положителните и с отрицателните страни. Не знам дали е въпрос на ген или просто попива от моето поведение. Знам, че с пример се възпитават децата, но имаше една тема преди време " кое наше качество се надяваме децата ни да нямат"....ами всичко което се надявах да не наследи/попие от мен го е попил
Те принципно са все хубави качества- положителни, но много неподходящи за адаптиране към живота в Бг и се надявах да го направя малко повече егоцентричен...ама то така явно характер не се прави
Примера си е пример .... ще го водим на по добро място, че да му е комфортно в кожата и възпитанието си Я да подхванна аз темата за коледните подаръци. До къде стигнахте момичета.Аз съм до никъде
Ама аз съм си виновна, когато нещо ми хареса- играчкесто го купувам на момента и когато дойдат празниците се оказва, че всичко сме купили
За момента е поръчана само китара на дядо Коледа- това ще е от баба му вероятно, но от нас....не знам, нищо не измислям. Споделете вашите идеи да изплагиатствам нещичко

Дано случите на добра насока, и на Човеци. Не на последно място. 
Дано хистологичният анализ да е добър!!!