Много се притеснявах за Ния да не съм й го предала.Сестра ми също е била като мен.А тогава нямаше памперси и беше голям кошмар.Особено за майка ми, с две напикващи се деца...не й е било лесно.
Но, наистина се изтраства с времето.А при вас ще е и по-рано, щом Габи на 6г. е спряла. 
Рони, преди забравих да напиша, но и от мен имаш стиснати палци!!!

maimunka07, радвам се, че всичко е наред!

Поем, и ние сме на тема "що?"- кратко, ясно и повтарящо се непрекъснато!!!
Жабче, безпроблемно и бързо оздравяване!!!

Някой знае ли нещо за лекарството Бронхо- Ваксом?Препоръчаха ми го превантивно за предпазване на бронхите и изобщо за превенция на заболявания на горните дихателни пътища.
Също и Ункалор, Езберитокс, които са имуностимулатори, май?
/Не знам дали ги написах правилно/?Ния е добре, не е плакала, нямали са проблеми с нея.Спала била, яла и т.н.Но учителката не беше многословна, както й очаквах.Ния видимо не беше много кисела.Но по думите й не беше пила вода изобщо.Естествено, беше гладна.Поискаха ми 45лв за консумативи/бои, блокчета за рисуване и т.н./, което на мен ми се стори доста, честно казано?!На вас искали ли са ви пари за нещо и колко?Помня, че в яслата по Коледа ни искаха по 30лв за играчки и подаръци за празника.Но нещо много рано ми се струва за това, или по Коледа пак?!

)

.
). Давала съм го на Анито когато са й го изписвали за кашлицата. Но тя ги пи с още една торба лекартсва, така че не мога да кажа колко помогнаха точно те.

Като гледам себе си ми е мн тегаво, че Самуил ми е наследил калпавите гени... От алергичен ринит стана алергична астма, апоследния път ме застреляха с хроничен Бронхит и хууубава качествена астма, като пристъпи ми причиняват не само алергените, ами вълненията нехубави
/държавата на изчезващите неща- има камери навсякъде от където би минал/ и ни сбъркаха плановете. Но нали всяко зло за добро...та добро ни направиха...забързаха други събития