АПРИЛчета'2009!

• 66 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
ани4ка, важното е, че сте си заедно, малко по-малко и с това ще се преборите, сигурна съм.  Hug

Жабче, хубаво е, че наминахте.  Hug

Дани Натева, Олче, Дезире, рони, стискам палци шушоните, малки и големи, вече да са по-добре  Heart Eyes

Далинка, след еднодневното вдигане на температура, беше все едно нищо после. Както и лекарката беше казала, има много вируси сега. Не я пусках на детска все пак, почивка явно й беше нужна.  Heart Eyes да ви кажа, тя ли не иска да се разделя с мен, аз ли с нея... но ходенето ни при децата е 1,2 или 3 дни. Толкоз. Даже каза че иска при бабата, което хич не го разбирам. Crazy Важното е, че явно тя е поомекнала малко и набляга повече на поощрения и награди сега, а не на викове и заплахи със страшни работи.  Crossing Arms

Жиема,  Hug Hug

# 256
  • София
Ванката разправя на ляво и на дясно, че ще става батко на момиченце-няма скрито покрито почти  Heart Eyes

Ние затова казахме на децата чак като напреднаха нещата и бяхме решили вече да казваме и на приятелите ни. Щерката, разбира се, ни изпревари (а бяхме обяснили, че е само наша тайна)- още същата вечер имахме гости и преди да успеем да седнем на масата и да си кажем, вече бяха осведомени: "А ние ще си имаме бебе! То е в корема на мама сега."  Mr. Green На следващата сутрин беше кръщенето й. Кръстницата беше посрещната на вратата още със същата реплика.  Laughing Големи са скици.

Джиема, аз си признавам, че много ми липсват посещенията в клиниката, колкото и налудничаво да звучи. Страхотен човек е д-р Сигридов, радвам се, че отново ходиш при него, това си е предпоставка за по-спокойна бременност. Simple Smile

Напълно те разбирам. Simple Smile И на мен този човек ми вдъхва страхотна увереност и сигурност. Вече минах и последния си преглед при него. Сега ми е пожелал всичко да е наред и аз си чакам да му звънна след събитието и да се похваля, че всичко наистина е ОК.  Praynig

Имам си малко притеснения как ще са нещата вкъщи без мен.  Не че няма да се справят, но Гергана е доста чувствителна напоследък по всякакви теми. Направих един разговор с психоложка тези дни и като описах ситуацията домашна, ми каза в прав текст, че момичето ми проявява предварителна ревност, макар и не явна. Вчера сутринта ми каза, че не иска да ходя в болница. После се обяснявахме, че това е начина да си доведем после бебето вкъщи, да си го гушкаме и люляме в леглото и като че ли го прие. Но ще видим как ще е.

Рони
, твоята хубостница-умница пак е сътворила страхотни лафове. 7.08. се очертава хубава дата за вашата фамилия  Laughing И моята кокона иска на фризьор. (Но според мен основно защото това е "моя любим детски фризьор" и каката се излъга веднъж да ги почерпи с близалки - аз такова чудо не купувам.) Да са ни живи и здрави - ще се кипрят и вместо нас.  Hug А снимките хич не ми бяха еднотипни и ми се отразиха много добре  Heart Eyes И аз никак не ги снимам напоследък.... Blush

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 11:23 от Jiema

# 257
Аз пък да ви питам, има ли още някое наборче с памперс?
Вики си се напикава като за световно Close В градината всеки ден, там е с еднократни чаршафи, вкъщи с памперси. От градината е единственото дете, което се напикава  newsm78 Казаха ми вече сега като сложат олекотените завивки да нося памперси, въпреки, че там не слагали, ама мислели, че само веднъж-2 пъти ще се напикава.

На Габи си спомням, че махнахме нощния памперс на 2г., ама на 4г. пак сложихме през нощта, но на обяд стискаше и имаше малко пропуски.

Чудя се какво да измисля, май ще взема някакви памперс гащи, че да си ги обува сама в градината.

# 258
  • София
Много се радвам на бремелинките. Пишете повече, зареждате ме страхотно. Heart Eyes

Благодарности на всички, които питат за Вели. Heart Eyes
Не ми се споделя тук, защото не му е мястото, а и се тълкува не както ми се иска. Wink
Човекът си напредва. Говори. Все още не като връстниците си, но да се надяваме, че ще ги догони. И да отложим 1-ви клас, няма да е краят на света. Въпросът е да върви напред, бавно и славно. Увеличили сме му малко логопеда.. С Елината го занимаваме активно. Laughing Оставям ги да се поскарват, за да има стимул в яда си да говори, да спори и да стига до доводи някакви. Да свикне, че така се получават нещата. С говорене. Tired
Дес, не сме задействали РУ все още. Имаме дата 15.11 при лекаря (психиатър), при който сме го водили (веднъж!) миналато лято, колкото да НЕ издаде мед. диагноза. Изобщо, навсякъде, където сме го мъкнали, все казват с половин уста, че има говорно нарушение и изоставане. Някаква диагноза, обаче, ще ни е нужна, за да можем да подадем документи към инспектората. Ще пиша, като имаме яснота. Някаква. Rolling Eyes
Ти да нацелуваш рецитаторката дългокоса. Heart Eyes

За Елината няма какво много да споделя... Да не ме чуе  Twisted Evil, не усещам, че имам дете. Изцяло самостоятелна е, много разбрана, сравнително  Laughing здрава.. Пу пу. Напоследък е в някакъв мрънкАв период, но да го отдавам на липса на достатъчни и качествени дози сън.  Rolling Eyes Не съм ги снимала скоро, също. С телефона не ми е кеф, та.. и затова, отчасти. Ще чакам подарък от Добрия Старец.
Това ме подсеща - Коледно парти/сбирка/среща/кафе/кръчмЕ ще си спретнем ли? Blush

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 16:00 от ღолчеღ

# 259

Да почерпя за моя рожден ден днес  Mr. Green

Джема то не останало вече, желая ти леко раждане и много здраво, пухкавко, спокойно и ядящо бебче Hug
Маймунка 07 честити 2 чертички лека бременност ти желая! Hug
Жабче за 3то няма ли да мислите?
Аничка не се обвинявай ти си най-добрата майка на света за твоите деца!  Hug
Олче браво за напредъка при Вели Hug и целуфки на наборчето Ени Hug
Десирее и на рецитаторката Ани много цунки, ех че е паметна толкова дълга песничка да ни изпее Hug

# 260
Миме Embarassed, Честит рожден ден на патеричка! Да си жива и здрава и само хубави неща да ти се случват!  bouquet

Олче, дано да не ви бавят повече, за да може да си задействате нещата. Hug Стискам палци на 11-и.
Вашите грижи и постоянство няма как да доведат до други резултати освен тези, за които споделяш. Радвам се за напредъка на Вели, браво и на Ени за съдействието. Grinning Много гушки и за двамата. Hug И за теб! Hug

Jiema, Маймунка, големи сладури са малките клюкарчета Laughing Heart Eyes, много ме разнежихте със споделените историйки. Маймунка, пиши днес след прегледа.  Wink

Жабче, радвам се да те видя. Дано все така успешно твоите бандитки да преборват болежките. fingerscrossed И ние с децата както вас засилвахме имунитет през лятото, на село, и имам надежди, че това ще е от значение. Praynig
На мен лекарят последния път ми обясни за астматичните състояния на децата тук, в Русе (специално за тези, при които алергични компоненти са влагата и мухалът), че просто самият въздух при нас е по-влажен и "лош" за тях, заради Дунава.  Rolling Eyes

Рони, 7 август, а? Mr. Green Е, поне имате дата.  Joy
Въобще не са еднотипни снимките, много й се радвам на Мария. Heart Eyes Уникално добре се справя  се справя с рисуването. Шедьоври, шедьоври твори!
Дано съвсем скоро му се види края на препускането и нетърпението ви и да се радвате на новата си къщурка. Hug

Като заговорихте за танци, да споделя една прясна смешка на Анелия. Mr. Green
Снощи си легнахме да спим и тя казва:
- Мамо, имам нужна Laughing (в превод - нужДа) нещо да споделя.
аз: - Да споделиш? Какво означават думичките "да споделя", знаеш ли? 
тя: - Да, знам. Аз да ти разкажа и ти да запомниш.  Laughing
аз: - Добре, сподели.
тя: - Не ми харесва да ходя на латино-танците.
аз: - Защо?
тя: - Скучно ми е.
аз: - Защо? Нещо не ти харесва ли? Музиката? Танците?
тя: - Не, музиката ми харесва и танците ми харесват. Обаче няма колиии, камиони за играене.  Laughing ooooh! smile3544

# 261
  • София
Деска, ще я ям Буболинова. Heart Eyes Така да ми е позната тая любоФ, МПС-шка... Laughing

Онзи ден я питам - какво ще си носиш на детската - винаги мъкне 1 бр. любим добитък,мечетата засега взимат превес, даже го има елемента на окончателна  Laughing трампа с другари, мечолюбЦи. ooooh!
Отговаря ми се: Сега няма да носи Пухчо (мече, Икейско), че той е малък и студено му е! Crazy
- Някое по - голямо ли ще вземеш?
- Не, БЕ! На него му трябва червена кола!
- На Пухчо ли? Нали ще го качиш в нашата кола до детската? Няма да му е студено.
- Не беее, на Митко му трябва! Shocked
- Не можеш да носиш повече от една играчка на градина, губиш ги така!
- Добре БЕ, добре! Ще вземе един Пухчо и един колА! ooooh!
 Joy

# 262
Ако може само да го изиграя вестоносец.
Едно прясно бебешко нещо ще да е. Бояна вече се е родила и е с перфекти мерки - 3290/50. Жива и здрава да бъде, другото ще го получи чрез обичта на хубавото си семейство! Леко възстановяване, Жиемче!   bouquet
Много целувки на споделителките и на грижещите се за Митко.  Heart Eyes
Олче,  Hug. Всичко ще бъде наред с ВЕЛИканчо, защото има най-добрата мама на света!  Heart Eyes
Моля, стиснете по един палец за член на семеството ми.  Confused

Последна редакция: чт, 25 окт 2012, 15:01 от рони

# 263
Да е жива и здрава малката Бояна!Много щастие на цялото семейство!Честито, Jiema!  bouquet  bouquet  bouquet
Миме, честит рожден ден и от мен!  bouquetДа си жива и здрава!Много да те радват и обичат любимите хора!
Олче, много се радвам за напредъка на Вели! HugИ ти звучиш по-спокойна, по- обнадеждена! Hug
Вери найс, много кофти това с напишкването ConfusedНе знам какво да те посъветвам.Да не би да не могат да реагират на време госпожите в детската?В яслата Ния също се напишкваше често, и то защото след сън не могат толкова бързо да сложат всички деца на гърне и имаше фалове понякога.Или при вас по време на самото спане става работата?Аз също като малка редовно съм била напикана, така ми разказва майка ми.
Днес Ния е за първи ден на градина.Сутринта беше добре, не плака.Така ми се е свило, дано и като си я взема всичко да е наред и да е минал добре деня й.

# 264
рони, страхотна новина!
Джиема, честита ви втора дъщеричка! Да е жива и здрава, весело и безгрижно детство й пожелавам!

От няколко дни Вики е станала много любвеобилна. Вечер като я приспивам, сядам на земята до нейното легло и я държа за ръката, говорим си тихо, че Габи спи и отвреме на време тя ме гушва и ми казва неща от рода на "ти си най-добрата майка", "много те обичам", "миличката ми душичка" Heart Eyes чак се просълзявам в тъмното Two Hearts

Олче, забелязвам, че като цитираш Ени често има разбъркан словоред или грешки, предполагам, че знаеш, но да кажа и за другите, че трябва винаги да се поправят децата, за да се научат да говорят правилно, както и да не им се говори на бебешки. Имам приятели, родители на наборче, които постоянно му говорят на бебешки Confused Олче, дано не се обидих, но използвах твоя пост за повод Blush

Принцеске, Вики още докато легне и се напикава Confused Карах ги да я будят по-рано, но те казват, че 1 час след като е заспала тя вече е напикана. Sad Знам, че е генетично, заради Габи бях изчела де що има статии и теми по форумите. Аз съм била така, баща ми, свекърва ми, Габи и Вики сега.
Даже Габи я водих на ехограф на почти 6г., за да каже дали всичко й е наред с органите. Каза, че всичко е наред и трябва да го израсте и наистина на 6-я си РД си направи най-големия подарък-вече беше суха нощем.

# 265
Каква разкошна вест!!! Честита Бояна Джиемче  Hug Hug Hug Да ви е жива и здрава и много щастлива в прекрасното ви семейство! Толкова много ви се радвам!  Hug
Ронка,  Hug за вестоносеца и  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  Hug
Олче, Десс...и компания, като пресъздавате разговорите си с дребните отчитам една много голяма липса, която ми боде ушите в къщи , а именно въпросът "ЗАААЩООООО"..... Всеки път, когато откажа нещо, помоля нещо да се свърши...или може и просто нещо да разказвам, та всеки път съм репликирана със "защо"  ooooh! Започнала съм и ксогато разговарям и с др хора да казвам нещо и после да се обосновавам ".....защото....."  Crazy Вашите периоди "защо защо" преминаха ли вече?
 Хубав следобед на всички!

# 266
  • Някъде там...
Добре дошла на белия свят, Бояна! Честито, Жиема! да ви е жива и здрава!

Миме, хич и не мислим за трето. И сега едва оцелявам...

Поем, и ние сме в групата на защотковците. За всичко ми се изстрелва насреща едно защоооо или щооооо.

Рони
, стискам палци.  Hug

Яна е болна и сме си вкъщи. Голямо сополивене и кашляне. Дано не направи пристъп... Tired

# 267
  • София
Jiema, честита дъщеричка!
Да расте прекрасна, лъчезарна, усмихната, здрава и много щастлива. В последното не се съмнявам, имайки предвид страхотното семейство, в което е избрала да се появи. Heart Eyes

ронка, много ти се зарадвах на ролята на щрЪк, но да си призная - хич на молбата за палцестискане. Rolling Eyes
Колкото ми е останала положителна енергия, е за теб/твоя човек от семейството. Hug Моля се да не е нещо сериозно! Praynig

вери, не се обиждам, ни най - малко. Поправям я, но не на всяка цена и винаги. Whistling А ми е и толкова забавно, като бърка родове и мести думи, че да си призная честно.. не ми е дерт. Обикновено изсипва този поток, като бърза и е развълнувана или ядосана. Heart Eyes Тогава говори и в 3 л, иначе си ползва аз-а отдавна.

На Вики и вземи памперс гащи, много са практични, Елина така ходи месец на градина, удобно беше и за нея, и за персонала.

поемка, не сме от защо-тковата порода. Още. За сметка на това, като я опонираш с нещо, се отвръща с "Как така (не може).... еди какво си?!!"  Crazy

принцеска, пиши как е градинарката. Hug

Жабче, бързо да ти оздравява Яна и да не заразява Йоана. Praynig

Последна редакция: пт, 26 окт 2012, 09:21 от ღолчеღ

# 268
Честита да е Бояна! Жива, здрава и прекрасна сестричка да расте, обгрижвана с много обич! Бързо възстановяване на Джема! на хубава дата си родила Heart Eyes

Рони много положителни мисли за члена на семейството Praynig Hug
Вери аз може би съм от най-досадните мами, непрекъснато я поправям Дидето, много ме е страх, че живеейки далеч от БГ ще говори много лош БГ и затова постоянно я поправям и карам да повтаря след мен, и като се почне едно и защо така и защо иначе ooooh! лелеее край нямат защо-тата Joy

Благодаря на всички за честитките, голямото парти щее събота Mr. Green

# 269
  • Лудогорието
Аз докато се върна от прегледа и ето ти новина- малката Бояна се родила!  Grinning Да расте жива, здрава и много усмихната!
Какво да ви кажа-червейчето си дълбае там вътре.  Laughing Отговаря си на седмиците, изглежда добре. Пуснаха ми стандартните изследвания и сега ги чакам по нета. На 9-ти съм на БХС и следващ преглед-на 27.11.
Миме честит рожден ден и от мен на патеричка   bouquet
Рони стиснати палчета и от мен  Peace
Ванката днес има тържество-официално изпращат есента. Дават му вече да учи второ стихотворение. Отивам да го взема, да видим как е минало. Децата го дразнели, че не са му приятели и той го приема много лично-нацупен, сърдит  Rolling Eyes Много ми е добричък, вярва на всичко  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт