Толкова ви се радвам

На Далинка партито ще е утре в детската градина и в събота при баща й. В дестката градина ще е с торта Макуин, тя си пожела и костюм такъв (или на динозавър
) те все още не са осигурени и мисля, че ще мине без тях. Ще има свирки, шапки и маски + сокчета. Надявам се, че ще си изкара добре, всеки пък много се вълнува като празнуват на някое дете рождения ден. Мина й и първото тържество за мама, направиха го за пролетта, че все имаше много болни дечица. Да ви я похваля колко добре се справи. Каза си всичко и пя, танцува и се забавлява
Аз бях толкова развълнувана, че място не можех да си намеря. Баща й предложи у тях да направим партито с дечица на приятели и събота за там ще ни е подготовката.
Още не съм се разписала с моят подарък, но днес това ми е мисията

Трудна ми е с тези предпочитания за коли, динозаври, бакугани... Само да ми е здравичка.

На всички желая хубави празници

Днес ще го приемат и ще чистят на ново. Уж ЯМР миналата седмица показа по-добра картина, но има и ново туморче. Ще го отварят заради старото обаче.

Хич не ми е по джоба.

Заради Вели, до момента не ми е било особено тъжно, поради факта, обаче сега се замислям, поради чТо така.
И коледните тържества са им винаги "затворени", което ме спечелваше, като идея де, заради болестите..
, не съм я подсещала скоро, да видя дали е забравила тия си мераци.

и положението със свалянето на температурата стана съвсем безнадеждно. Нито свещичка ми даде да сложа (съседите как не извикаха полиция идея нямам), нито да й намажа ръцете и краката с белтък, оцет или каквото и да било. Просто ужас, а температурата й беше стигнала до прекрасните 39.8.