АПРИЛчета'2009!

• 65 903
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Честит рожден ден на Гери и на Жабчетата! Много да растат и хубавеят, много здравички да са  Heart Eyes
Толкова ви се радвам  Hug
На Далинка партито ще е утре в детската градина и в събота при баща й. В дестката градина ще е с торта Макуин, тя си пожела и костюм такъв (или на динозавър  Crazy ) те все още не са осигурени и мисля, че ще мине без тях. Ще има свирки, шапки и маски + сокчета. Надявам се, че ще си изкара добре, всеки пък много се вълнува като празнуват на някое дете рождения ден.
Мина й и първото тържество за мама, направиха го за пролетта, че все имаше много болни дечица. Да ви я похваля колко добре се справи. Каза си всичко и пя, танцува и се забавлява  Heart Eyes Аз бях толкова развълнувана, че място не можех да си намеря.
Баща й предложи у тях да направим партито с дечица на приятели и събота за там ще ни е подготовката.
Още не съм се разписала с моят подарък, но днес това ми е мисията  Wink
Трудна ми е с тези предпочитания за коли, динозаври, бакугани... Само да ми е здравичка.  Heart Eyes

На всички желая хубави празници  Hug Hug

# 631
Да са живи и здрави първоаприлските рожденници! Да имат прекрасно безгрижно детство!

# 632
Честит рожден ден на Тамир! Най-безгрижно да бъде всичко в детството му, а живота му да бъде песен! На майка му желая хубав празник, но и по-често да наминава! ☼  bouquet

Близначките явно си обменят вирусите и на 350 км. разстояние една от друга. След като стане, ще ходим на лекар, че нощес имаше и температури, и кашлици, и задръстен нос, но и коремчето каза че я боли. Това цялото нещо се прояви точно в рамките на последните 15 часа.
Аничка, дано са правилните лекарства, а те гарантирано ще ви спестят много повече парички.
Бен, не мисля, че трябва да се тревожиш за интересите на детето. Аз примерно си спомням, че само две девойки в нашата група не искаха нещо с Макуин или пък писта за коли от градинстия дядо Коледа. Едната беше Марчето с фотката, а другото момиченце някакъв нормален пъзел си спомням, че си беше пожелало. Аз лично съм от партията на Дали и одобрявам интереса й.  Wink
Аничка, не знам защо ми е такова усещането за детските лаптопи. Аз по същия начин не одобрявам и детските фотоапарати де. С тези мънички визиорчета много скоро интересът ще бъде прехвърлен отново към играчката на мама и тати.
Рони, как сте всички вкъщи, татко ти?

Tired Днес ще го приемат и ще чистят на ново. Уж ЯМР миналата седмица показа по-добра картина, но има и ново туморче. Ще го отварят заради старото обаче.

# 633
  • Бургас
Честит рожден ден на Тамир! Веселие и игри  Hug Hug

рони, да се оздравите по-бързичко. Стискам палци за татко ти.  Hug Hug

# 634
Честит рожден ден на Тамир!  bouquet Здраве, много усмивки и весели приключения му желая!
рони, дано днес се чувства по-добре мъничето. Много неща са я погнали, пращам й много, много оздравителни гушки. Какво е това чудо този сезон... Confused Анелия също доста скоростно се влоши, температура няма, но тази нощ и сутринта така кашля, че направооооо... много мъчително, преди да стане повърна храчки от много напъване (макар че това се надявам да е по-скоро добре, защото нали така или иначе не може да отхрачва и гадостите остават в дробчетата).
Пращам много положителни мисли към татко ти днес (а и не само днес). Praynig Hug
Бен, браво на Дали че ти е подарила такова сърцетупкане. Heart Eyes

# 635

Благодаря ви момичета по едно здравословно сокче от нас!
 Оздравяване на всички болни  Praynig Hug

# 636
  • Лудогорието
Привет!  Simple Smile
От днес съм у дома, отпуска-в петък ми пишат болничния. Ура!  Whistling
Направих си двучасова разходка и направо клекнах  Tired Търсих идеи за подаръци, че скоро ще започнат питанките... Понеже има много играчки, диването започна да се цели в големи неща-например батут  #Crazy Хич не ми е по джоба.
Честит рожден ден на Тамир! Да расте здрав и усмихнат! Сложна задача има той-3 езика още от градината. Ще се справи!  Hug
Аз изкарах кошмара събота и неделя-кашлица, сополи, главоболие, недоспиване-красота  Mr. Green Поне Иван е здрав (пу-пу)  Praynig
Рони , Desirée много оздравителни Hug за красавиците и не само.

# 637
  • София
ронка, стискам палци за татко ти. Много ви се събра, и на вас. Хайде дано е последно и без-последъчно това изпитание. Praynig Praynig Praynig
КрасотИя да оздравява бързо. И "колежка" и - АнЯта. Аман от вируси бих казала, писнА ми.

Честит да е рожденият ден на Тамир, да е винаги шегаджия и първенец, като е роден на тази хубава дата. newsm67
Още една мома познавам, родена на този ден, но за жалост, не се преборих с майка и да списва тук.. Те не са в България, понастоящем, също.

Интересни теми сте подхванали. По повод таблетите, още един глас от мен. Много по - добра алтернатива са, ако се цели по - дългосрочна занимавка. Wink Само дето евтинките са трошливи, намерили се в малки, сръчни пръсти. Confused Съчетани с възможността да се ползват онлайн и да се качват разнообразни игри/приложения, са също доста по - приложими и образователни. Много удобни за работа, във всякакво (тялово Laughing) положение. На Вели имам желание подаръкът да му е такъв, че не ми оставя айфона, но ще видим, ще имам ли възможност да си позволя лукса.
Детските лаптопи за мен са много дървени, много бебешки, сложни за работа с този непозволяващ актуализиране софтуер, затова никога не се радват на успех (задълго).Имаме такъв, от първите на нашия пазар е, само прах събира. Rolling Eyes
Изобщо за тези хай-тек джаджи и занимавки Laughing (естествено, прилагани в разумни граници), не мога да кажа лоша дума. Повечето задачки и домашни от логопедите са ни виртуално зададени за изпълнение. Wink Хем пословично не-ученолюбивият Laughing бИва подлъган да учи, хем му е приятно, че под формата на игра и с любимата машинка се прави.
АпропО, покрай него Елината не уча на нищо. Тя присъства по форкаст  Laughing неизменно и безапелационно на всеки опит да се очовечава, братът. Mr. Green
В ДГ наистина имат задължителна програма, доста неща знае, първите стихчета ги научи оттам, точно. Имат някакво ориентиране в природа и свят, в което учат точно тези неща, физически занимания, рисуване и апликиране, родна реч някаква, в която приказки им четат и пр.
Да не сметнете, че щастието ми е пълно, ще вметна само, че НИКАКВИ празници не се организират в нашата така селска среда. Ни за 8 март, ни за първа пролет, никакви. Crossing Arms Заради Вели, до момента не ми е било особено тъжно, поради факта, обаче сега се замислям, поради чТо така. Thinking И коледните тържества са им винаги "затворени", което ме спечелваше, като идея де, заради болестите..

За рождения ден не съм купувала нищо, нямам идея  за подарък, конкретно. Като я питам какво иска, е все едно и също - подарък - зелен, розов и жълт. Crazy Грам си няма на идея какво да съдържа. Тя също с кукли не играе, и никога не е играла. Карат се с брат и за коли и камиони.
Тортата е поръчана да е с гъбка Party, не съм я подсещала скоро, да видя дали е забравила тия си мераци.
На Дора и Диего и тя е голям фен, де що е дреха/обувки с Дора, пожелано е. ooooh!
От клоуни изпитват истински ужас, и двамата. Отскоро казва, че я е страх от.. роботи. Rolling Eyes
Дано е здрава, да занесем торта в ДГ(в нашата не е забранено), на деня си да почувства, че и е празник. Иначе уикенда, пак ако не сме налазени от бацили някакви сезонни, ще сбЕрем комшЕлъка. ЖЗ. Praynig

Този уикенд мина в изучаване на половите признаци, първични. ooooh! Бях ви споделяла, как питаше миналата година, на морето, защо този или онзи чичко имат отпред .. опашки. Laughing
Сега сме напред, нещата си получават истинските имена. Blush
Е: Мамоо, бате има отпред пиш*а, и тати има?
Аз:  Shocked Да, и тати, и бати, и всички мъже, и момчета.
Е: И малкият Марти, и Давид(колегиумът от детската), и бате Боби ли? - продължава да разпитва.
Аз: Да, нали ти казвам, всички момчета и мъже. Момичетата нямат.
Е: А г-жата в деЦката, тя има ли?
Аз: Е, как... Shocked  - Ама вече ме напушва.
Е: Ааа, тя имааа!!!
Аз: Е как бе Ени, тя да не е мъж!
Е: Дааа, има МУСТАЦИ!
 hahaha hahaha hahaha

Оставям ви, че след този болнични, имам работа и на ушите, а само се подмотвам. Embarassed
Стискам палци на всички, които си търсят здраве, или имат нужда от поне мъничко късмет. Дано нашият месец, любимият ми, е щастлив за всички. Heart Eyes

# 638
  • София
Лелей, изплашила съм ви вчера с моя чАршАф. Embarassed Никой не се е разписал, постфактум.

Честити 4 годинки, Митко и Дали! Растете щастливи, умни и усмихнати деца.

# 639
Благодаря, Олче!

Честит рожден ден и на Дали!
Нека децата ни бъдат безумно щастливи!
[/size][/color]

# 640
Честит рожден ден на Далинка и Митко! да са здрави и да иматнай- щастливото детство!

Партито в детската градина мина добре! Децата бяха щастливи .
От подаръците най -оценена беше една огромна кола с дистанционно  Rolling Eyes, чак учудена останах.
Заряза си ПСП- то и взе колата в ресторанта , където завършихме със семейна вечеря.
 Относно таблетите и всички подобни неща,айфони , ПСП са добра алтернатива осоено когато има нужда макото човече да се задържи на едно място  Peace
 МаймункаHug

# 641
Честит рожден ден на Далинка и на Митето! Живи и здрави да са малчуганката и малчуганът!
Олче, е как да не е мъж като има мостак?! Чудна жена си ми, значи.   hahaha
Маймунка, хубава се пази, че тези вируси въобще не са хубави за трудни булки. Те и за лесните не са хубави.
А за батута, и аз искам, но при мен е съвсем скъпа ситуацията, че и двор нямам. Иначе ако Комсед отново направят добри намаления ...  Whistling  Хвърви око към доставките от чужбинско. Може да те изненадат хората с някоя добра цена.
Някой скоро чувал ли е/виждал ли е Нани? Тази жена ама съвсем изчезна. Съв-сем.
Вчера беше кошмареен ден. Не си спомням да е имало подобно отпускане от повече от година при Мария. Като екстра свърши и  Sick и положението със свалянето на температурата стана съвсем безнадеждно. Нито свещичка ми даде да сложа (съседите как не извикаха полиция идея нямам), нито да й намажа ръцете и краката с белтък, оцет или каквото и да било. Просто ужас, а температурата й беше стигнала до прекрасните 39.8.  Tired

# 642
Рони, Embarassed съжалявам да чуя че имате такива преживявания.
 За начин на сваляне на Т от сорта на 38- 39 и повече намажи гръбначния стълб с парче лимон. Това помага да спадне Т , като го комбинираш с лекарство  Peace.

# 643
  • София
Честит рожден ден на Тамир на патерички ! Blush
Честито реждение днес и на Митко и Далинка!

Много да са здрави дечицата, усмихнати,безгрижни и добрички за радост на семействата си!
newsm59

Олче, ШаршаФа ти ни е много драг  Mr. Green, но за съжаление не ми остава време да се включа и аз подобаващо - тия дни съм с мрънкаво бебе и ваканционен батко, разчитащ на мама за забавления...
Благодаря много на всички, включили се по темата с шампоаните - ще поизпробвам някои от предложенията ви.

Болничките Ани и Мария бързичко да се оправят.  Hug Hug
Маймунка, пази се и ти, че не ти трябват болежки сега.
Рони, стиснати палци по всички фронтове.

# 644
Честит рожден ден на Тамир! на патерички, да е здрав, пръв в белите и игрите Mr. Green и да радва мама и тати с умни хитринки Heart Eyes
Честит рожден ден на Далина и Митето! Днешните рожденници да са здрави, все така палави и лъчезарни дечица и да радват всички!
Весел празник на всички мами и татковци на рожденниците!

За нас какво да ви кажа и бъдещата рожденничка и сестричката и са на АБ тамън до рождения и ден в неделя, Дидето с ангина а Еми да не остане по-назад с лека ушна инфекция и зачервено гърло(при което вдигаше Т 37,5С ) но забелязвам че това не им се отразява в белите и щуротиите Crazy
За рождения ден тортата ще е с My Little pony - friendship is magic на такава тематика съм взела и украса за в нас и играчка, така тя си поиска Wink също така получихме и от скъпото ни Абрикотинче Heart Eyes за рождения и ден подарък с понитата, за което много и благодаря  bouquet
Аз съм под треска имам изпит утре, и нищо не ми влиза в главата  Whistling същевременно си я блъскам и на мм какъв подарък да измисля, нали и той ми е рожденник на 10 април Mr. Green

и съвсем извън темата да ви питам, знаете ли кои дни беше хубаво детенце да се кръсти? обмисляме след велик ден да кръстим Еми, та се чудех кои дни беше май неделя и петък, но съм забравила Whistling
Хайде днес ви надух главите, с моите терзания Joy
Рони стиснати палчета и от мен, дано всичко да е наред след тази интервенция Hug

Желая ви хубав ден и приятна седмица  bouquet
Още една идея ми изкочи в главата, пишейки ви - какво ще кажете да си направим един албум с всички 4 годишни рожденници с тортичките? в нашата снимка,бг?

Общи условия

Активация на акаунт