АПРИЛчета'2009!

• 65 893
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Честит рожден ден на Тамир! Честит рожден ден на Далина и Митето! Бъдете здрави, щастливи и винаги усмихнати  Heart Eyes
Остана една седмица, а аз хич не се замислих и чак вчера се сетих, че през тази една седмица децата са ваканция и как точно ли точно ще изляза без тях за подаръците и да организирам рождения ден?  Thinking
Водиш ги вкъщи  Hug Тъкмо да се видя с повече деца,дали ще ме хване шубето  Joy
Да не сте се замислили за трето  Mr. Green
Едно е мислене, друго е правене  Mr. Green Whistling
Днес взехме лаптопа ето този. Нов е, а днес, в един детски магазин, го гледах за 42 лв  Crazy Хареса ми на първо включване, ще видим дали ще го одобри Големият шеф  Mr. Green 7 деца сме поканили, не знам колко ще дойдат, но мнооого емоция ми се събра тази седмица  Mr. Green Сега, докато пиша, не мога да си спомня последно какво ви писах  ooooh! Whistling Crazy Дали разказах за алерголога  newsm78 Mr. Green

# 646
  • Бургас
Честит рожден ден на Митко, нашето близначе по датичка и на Виктор! Да бъдат здравички и веселички  Heart Eyes Heart Eyes

Партито в детската градина мина подобаващо вълнуващо  Party И за да не пропусна и аз нещо, вечерта като се прибрахме духа пак свещичките  Mr. Green

Доволна е и от къщичката за кукли, другият ни вариант беше ПСП (без да съм гледала какви са цените и да търся). Цяла вечер игра с нея, с влакчето на релси и с магнитната дъска, че нали била ученичка  Heart Eyes . Живот и здраве ще чакаме партито в събота, че да се надивеят щураците на воля.  Hug

Пак група от болнички се е събрала.  Hug Hug за всички и скорошно оздравяване.  Heart Eyes

# 647
  • Лудогорието
Мимето това с албумчето не е лоша идея! Тъкмо ще си видим накуп диванетата  Heart Eyes Твоите хубавици да оздравяват бързо, че идват празници!  Hug
Аз от вчера си имам Ванката за другарче-поради ваканцията на учениците имало понижена посещаемост на градината и правят сборни групи. Много скъпо ми излиза  Simple Smile Като излезем на разходка все мрънка за подаръче някакво+десертчета разни=празен джоб... А идва рождения му ден, правим освежаване у дома и очаквано бебе за разкош....  Mr. Green
Честит рожден ден на патерички на вчерашните рожденици Митко и Дали! Да са живи и здрави и много да щуреят!  Laughing   bouquet  Hug
За тези високо технологични ПСП и подобни мисля да изчакам още няколко години  Rolling Eyes Мисля, че е още много малък за тези неща, пък и той не проявява интерес. Тук в провинцията не са на мода  Wink
рони  Hug за малката твърдоглавка  Grinning

# 648

Честит 4ти рожден ден на прекрасните Андреа, Михаела и нашата Даниела! Да сте здрави, щастливи, умни и добри дечица!
Партито е у дома, ще показвам снимки после, навяха ме спомени, от вечерта на 6ти в 9:30 ме почнаха контракциите, цяла нощ нищо и на 7ми април в 10:40 сутринта на бял свят се появи моето прекрасно мечтано момиченце, беше с прекрасно бяло личице и розови бузки Heart Eyes а сега е голяма и с претенции за прическа и рокля Joy кога минаха 4 години Whistling

# 649
Да са живи и здрави днешните рожденници Даниела, Андреа и Михаела!!! Весели и незабравими партита пожелавам на всички   Hug

# 650
Честит рожден ден на моята любима Ани! Жива и здрава да бъде! Много радост и късмет да я съпътстват в живота! Весело и безгрижно да бъде детството й!
Честит празник, Деси!
   bouquet Heart Eyes
Честит рожден ден и на Гришата, Емо, Лили и Вили!
Честити да са и вчерашните рожденички Анито-Андреа, Диди и Миша!   bouquet Heart Eyes
Най-най-хубави и вълшебни неща да им се случват им желая!
На всички майки само спокойствие и здрава нервЕна система!  Wink

Хубава и здpава седмица ви/си желая!   bouquet

# 651
  • София
Честит рожден ден и Laughing на моята любимка Ани! Да е здрава, весела, щастлива, усмихната и дива!
Ч.Р.Д и на баш наборчетата и - Гришо, Вили и Лили. newsm67
Ч.Р.Д и на вчерашните сладурки - Даниела, Михаела и Андреа! Tada
Много да радват и усмихват любимите си хора, да са безгрижни, късметливи, здрави, щастливи.

# 652
  • София
И от мен на патеричка:
Честит рожден ден  на Андреа, Даниела и Михаела! Да са много здрави и щастливи и по мъничко щурави !  Grinning

Честито да е днес и рождението на Анята! Да е здрава, весела, игрива! Много радост да носи на мама, тати и бати ! Деси,  bouquet

ЧРД и на Гришата, Емо, Лили и Вили! Весел празник на семействата им!

Чакам с нетърпение снимки и най-вече да се похвалите всички, че сте имали здрави рожденничета!  Hug

# 653
Честит рожден ден на всички априлчета - момиченца и момченца, които са имали вече рожден ден, а също и на днешните!!!   bouquet  bouquet  bouquet
[color=darkred]Бъдете живи и здрави радвайте родителите си !!!![  bigdance2 newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday

ех че хубава става темата като започнат рождните дни!
Ние ще празнуваме вкъщи в тесен семеен кръг с бабите и дядовците. Занесохме и торта в градината . В началото не искаше да носи,но после се съгласи, като видя че  другите деца носят.

# 654
Честит рожден ден на нашата съотборничка синхронничка Ени! Жива, здрава, обичана и кокетна да ресте за радост на мама, тати, Велката, бабче и деди!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нашата комсомолска организация ви желае хубав празник!   bouquet

# 655
  • София
Честит рожден на сладкото Ени и от нас!  Hug  newsm59
Да расте живо, здраво, щастливо и безгрижно дете! Много радост за цялото ви семейство желая, Олче, и весел празник днес.
   bouquet   ura

Joy Усмихна ми сутринта, Рони.

# 656
Йеееее, честит рожден ден на всички рожденници, да са живи и здрави и много да ги слушате  Laughing

Оставам с впечатление, че повечето вече са отегчени от клубчетата и ще празнуват у дома  Whistling
Давайте идеи за домашните почерпки, че ние още не сме събрали приятелите  Blush

# 657
  • София
Честит рожден на сладкото Ени и от нас!  Hug  newsm59
Да расте живо, здраво, щастливо и безгрижно дете! Много радост за цялото ви семейство желая, Олче, и весел празник днес.
   bouquet   ura

Joy Усмихна ми сутринта, Рони.

ронка, Jiema, благодаря.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 658
Честит рожден ден на сладката ти Пипилота, Олче! newsm51
Да е жива и здрава, все така дяволита, изобретателна, сладка и прекрасна! Много весел празник ви желая!

Много благодаря за всички страхотни пожелания вчера, трогнахте ме много! Heart Eyes
Вчера беше доста интересен ден вкъщи. Още сутринта рожденичката отказа да си облече специалния тоалет за празника, които й подари сватята (а той е просто прелестен, Ани, още веднъж благодаря, надявам се на следващия рожден ден). После, точно преди да излезем да вземем тортата и да й направят студийни снимки на Анята, тя се заля с вода цялата и трети път сменяхме тоалета. Ей така ни вървя по вода цял ден... Laughing Вечерта празнувахме вкъщи с роднините, а когато си тръгваха Анито каза: А сега вече стана време да дойдат гостите децааааааа.... Crazy  Беше отпаднало уж в един момент детското парти, но тя се надява и все това пита предишните дни и снощи, и сега сутринта. Замислям в събота да направим нещо, но положението не е съвсем розово със здравето на половината ни гостенчета, тя и Анито кашля още, та ще видим все пак. Най-радващите я подаръци бяха обещаният розов велосипед, бонбоненорозов чадър  с Уингс и мекичък и гушлив Мечо Пух играчка. Тортата беше разглобена още като я взехме, защото имаше много красива фигурка-играчка на Мечо Пух най-отгоре, за която рожденичката със сълзи в очите и най-драматичния глас каза, че или иска да й я дам, или няма да се снима, нито ще се усмихва на снимките.  Shocked ooooh! Та, дадох и я  Mr. Green, а тя после я загуби и вечерта тортата ни беше без "черешка" отгоре. Тази сутрин го намерихме Мечото, скрит зад един диван. По-късно - снимки. А сега пожелавам хубав ден на всички! Hug

# 659
Деси, при вас е весело.
Аз направих картонена торта за градината. Разпратили сме и поканите за децата за партито-има 3 момиченца от градината, които са й най-добри приятелки. Последните 1-2 седмици постоянно сменяше списъка с гостите, тези 3-те плюс Жорко Heart Eyes, аз й казах да избере 2, че сме ограничени с бюджета, тя избра 2 момиченца, обаче все ми говори за 3-тата, че и тя искала покана. А пък тя й е още от яслата приятелка, но ту се карат, ту се сдоборяват. Питам я сега-искаш ли да дойде и тя. Вики-искам, ама ти нали каза само 2 деца Blush душичката, не може да се лиши от никоя от приятелките си. Е, увеличехме бройката за детския клуб...

Общи условия

Активация на акаунт