Тъкмо да се видя с повече деца,дали ще ме хване шубето 

Днес взехме лаптопа ето този. Нов е, а днес, в един детски магазин, го гледах за 42 лв
Хареса ми на първо включване, ще видим дали ще го одобри Големият шеф
Дали разказах за алерголога

Тъкмо да се видя с повече деца,дали ще ме хване шубето 

Хареса ми на първо включване, ще видим дали ще го одобри Големият шеф
Дали разказах за алерголога

И за да не пропусна и аз нещо, вечерта като се прибрахме духа пак свещичките
. Живот и здраве ще чакаме партито в събота, че да се надивеят щураците на воля. 
за всички и скорошно оздравяване.
Твоите хубавици да оздравяват бързо, че идват празници! 
Като излезем на разходка все мрънка за подаръче някакво+десертчета разни=празен джоб... А идва рождения му ден, правим освежаване у дома и очаквано бебе за разкош....

за малката твърдоглавка

а сега е голяма и с претенции за прическа и рокля
кога минаха 4 години 

Усмихна ми сутринта, Рони.

Усмихна ми сутринта, Рони.

Беше отпаднало уж в един момент детското парти, но тя се надява и все това пита предишните дни и снощи, и сега сутринта. Замислям в събота да направим нещо, но положението не е съвсем розово със здравето на половината ни гостенчета, тя и Анито кашля още, та ще видим все пак. Най-радващите я подаръци бяха обещаният розов велосипед, бонбоненорозов чадър с Уингс и мекичък и гушлив Мечо Пух играчка. Тортата беше разглобена още като я взехме, защото имаше много красива фигурка-играчка на Мечо Пух най-отгоре, за която рожденичката със сълзи в очите и най-драматичния глас каза, че или иска да й я дам, или няма да се снима, нито ще се усмихва на снимките.
Та, дадох и я 
, аз й казах да избере 2, че сме ограничени с бюджета, тя избра 2 момиченца, обаче все ми говори за 3-тата, че и тя искала покана. А пък тя й е още от яслата приятелка, но ту се карат, ту се сдоборяват. Питам я сега-искаш ли да дойде и тя. Вики-искам, ама ти нали каза само 2 деца
душичката, не може да се лиши от никоя от приятелките си. Е, увеличехме бройката за детския клуб...