чудя се за подаръците за РД. Замислила съм се за детски лаптоп...или таблет истински, но по- малък. Не знам. Наясно съм, че още е малък, но занимателни игри и всякакви тъпотии имаме в промишлени количества. Искам да е нещо, с което да учи, а и да се забавлява. Нещо, което да му е полезно. Да не ми скочите сега как не е добре да го компютъризирам от сега
Но ще се радвам акж имащите такива чудеса споделят интереса на дИцата им към тях...и полезността им същ така За извънградинските занимания- учим когато и двамата сме на кеф и по-често, когато той е на кеф. Всъщност в градината добре се справят. Много неща знае. Последния път ме застреля с броеж на ангрийски
Сега сме на вълна танци. Иска да тренира Street dance
Всъщност е много добър в танците, когато не го гледа никой. Много искам да стане по-уверен в себе си. Утре ще ходим да се запишем.За РД реших да има празненство само в ДГ. Ще има клоун , градинско парти и балони. Мисля, че това е достатъчно. И без друго настоящите му приятели са основно там. Само да е здравичък !
Вкарва знанията на място и без да го очакваме.
И въпреки този прием и това, че резултатите им са добри, за мен училището не е добро. Виж, детската им градина все още е добро място.
От познатите ми деца, завъpшили частни училища, децата влизат повече от успешно в унивеpситети по тяхно желание. Но и pодителите им не инвестиpаха само в таксите за училище. Това по отношение на чуждо езиковото им обучение най-вече.
.
)