П.П.: Редактирах се, че имам разни съобръжения.

Радвай се, че все някак започва изреченията с непознати. Моят хубостник става друго дете, когато се наложи да контактува с хора
Тооолкова се разлигавя, че мога с лъжичка да ко събирам от земята. Започва да се усмихва, плези, прави муцуни /подходящи за 9- месечно дете/, крие се зад мен и ако случайно реши да удостои хората с някакъв отговор го казва така развлачено, че и да искам не мога да го преведа
Това е само в първите 5-10 минути...но хората които го срещат за 3мин /например/ изобщо не могат да разберат колко е устат по принцип /не че ми пука де
/. Всичко това го прави от някакво велико притеснение и хич и не го напъвам да е друг, защото и аз бях такава до към 3-ти клас
Пак е в стихията си
Но всичките ни проблеми идват от неизразходената енергия, която е неизчерпаема. По земята ходи само при липса на столове, дивани, камъни и разни други стръмнини. Все някъде се е качил , все от някъде пада, от инат дори не реве, защото явно не харесва култовата реплика "Нали ти казах , че от там ще паааднееш...". И тъй като вече е чул думата п**ка и съм обяснила, че тази не се казва, защото е много обидна и невъзпитана, когато е в лига си пее "мутка-жутка-кутка". Казвам , че не искам да си пее това/защото на улицата първата буква не винаги се чува , и с най- гръмогласния глас и невинен поглед казва "Ама аз не казвам п**ка!"
УжасТ!!! Похвалих се, вече мога да спя спокойно
Разхождам се колкото мога, домакинствам си, а жегата направо ме убива. Вечно съм потна
А вчера си разпрах много неприятно крака над петата и сега си понакуцвам лекинко... Ванката го командировах на вилата с баба му. Всички сме на нисък старт. Багажа е готов, само бебо се бави
Проверяват ме по няколко пъти на ден по телефона
Оня ден заведохме Иван на 3Д в Русе-викам на ММ "Дано от друсането по пътя тръгнат нещата да се случват", ама тц
Близнаците са невероятна зодия
, особено ще се отнася до мъжете. Близначките са съвсем друга бира. Преди около 7 години и половина прочетох този хороскоп и ми беше мега смешно. То взе, че се оказа реалност, а не смешка. 

С пожелания за безаварийно каране!
.
Преди няколко дни я питах дали иска да ходи в друга градина, тя каза "да". На въпроса ми "защо", отговори: "защото аз обичам Б., а той мен - не".
(Не знам как е възможно някой да не я обича. 
Имахме открит урок в градината, показаха децата какво са научили, беше много забавно, даже за родителите имаше задачки-закачки.
По пролетному спретнахме едно почистване, косене, ремонт и обновяване на площадката в ДГ, щото общината няма да се погрижи, но пък стана хубавко. 
Раждането беше лесно-за 3 часа го изтиках
И не ми нанесе никакви поражения малкото мишле на мама. Изписаха ни на 28.05 и вече се напасваме у дома. Баткото започна да се вдетинява

Да ни покажеш скоро и някоя снимчица на човечето с прекрасни мерки. 
Весел празник да имате днес.

Jiema, как помниш всички поводи без наличето на ФБ
, а те спяха по това време. И директорката послуша нейните молби, не моите. После дребната искаше да остава и тя там, да ляга и да спи, но този път удари на камък.
Аз нямам търпение да дойде 7-и юни, тогава излизат класиранията за у-щата, в които сме кандидатствали за 1 клас.