Мисля ви 

Отказвам се за тази вечер...
Ужасна работа!Дано скоро се разреши проблема, било с нова кола, било да намерят старата...Най- вече дано не се ядосват много, доколкото е възможно! 
А за загадката, направо ме срази!Според мен жената на снимката много прилича на теб, ако не си и ти самата.Дано не се изложа много!
Олче, Рони, благодаря за линковете! 
Жалко, че съм от тези, дето не могат да учавстват. 
Сладко и спокойно да си спинкат там. 

- дано няма повече такива случки.

Много се зарадвах на поста ти. Малко ми беше даже. 
И колко коса имаа, със сигурност повече от на Елина.
Сладури сте ми големи, всички.
Браво на Гери и баткото за напредъка в очното здраве
почнахме да ограничаваме ама са драми
ако ни изпишат очила как ли ще я накараме да ги носи идея си нямам простоо

Да знаеш колко умувах как така сте правили и прощъпулник, и ЧРД парти на детето като още има толкова време до декември

музикалния поздрав по-късно, когато се заимам с компютър
/ Много е хубав новият ти цвят
Баткото е много красив
а двете ти девайки са абсолютни разкошотии
/- хубаво 4 редово изречение 
Но май е избирателно
и все пак на следващото ни ходене при педиатър ще взема направление за УНГ, за да съм сигурна, че имам причина да се сърдя, когато си прави оглушки
и сега го тресе един страх и не може да се отпусне да плува...и почти започваме отначало . Много ми е жално за него, като виждам че искрено се страхува, но ... докато сме тук съм решила да не се предавам, а и да си го преживее докато е време.
Не ми се струва нормално всяко трето дете да има алергия, каква може да е причината. Аз когато бях дете такива неща нямаше...
Да повторим
Беше шаферка с още едно момиче и много се забавлява.Голямо чудене се чудихме с моя мъж коя от двете или и двете да не вземаме с нас, но не съжаляваме че бяхме всички заедно.Беше много хубаво
Снимки чакам с нетърпение, но първо фотографите да ги обработят.То не било като преди няколко години да ти метнат снимките на диск и айде.Сега всичко се фотошопва. Когато бяхме там9 във Варна беше сватбата) спахме в брат ми, в стаята на племенника.На леглото му има залепен стикер на звезда.Анито реши, че там ще спи. Аз реших, че е моментно, защото беше към 1 през нощта
Ще видим как ще потръгнат нещата, това ни е втори опи за отделяне в детската стая, но този път по нейно желание.Остава и сестра й да изместя там
Анито иначе на градината е добре, хвалят я, че е добре, послушно и културно дете, използва често и правилно "вълшебните думички". На народните танци също се справя добре, харесвало й и добре тропала
Поне си лежи спокойно не притеснява другите деца. Алергията й пак се обостри, тази нощ много кашля, но педи предупреди, че ще е така до падането на първия стабилен сняг.Миналата година това стана, когато бях в патология за задържане декември
брата на снаха ми имал зъб на 3 месеца, така че не се учудвам.В понеделник ми се засмя с глас за първи път
Мислех, че емоцията няма да е толкова силна, нали съм го преживяла, но е все толкова хубавооо
Доста говори и е много общителна и усмихната.Нали се роди по-едричка, като едномесечно кажи речи, а и си държи главата изправена много стабилно, върти я на ляво и на дясно, следи с поглед.Общо взето все едно си имам по-голямо бебе
.Как сте?

Да ти е жива и здрава дългокосата красавица и дано всички притеснения останат в миналото
Голямо
за теб и браво за каката и баткото, все така да има успехи с очите

Гуш на коремчето, как сте вие?
и за трите ви 
за всички, дано скоро пак се разпиша
)Прекрасна е Бояна!
А за пристъпът, искрено съжалявам. Миличкият малчо! 

(да не изброявам по име, че напоследък имам нужда от гинко билоба
)
Аз по принцип избягвам да се оплаквам. Ама мен пък ме нагази една кашлица и една алергия
Тук отново се присещам за гинко билобата....
Жабче, твоя милост как е?
Ама трябва, като запрашим по вашия край, да се запознаем на живо най-сетне....преди да сме заженили децата.
Че пишман стана вече. Евала на търпението да изпишеш фермана на наново. Признавам, че мен ме домързява да пиша по 2 пъти и като ми се случи така, го съкращавам много. Обаче пък напоследък добра работа ми върши бутончето Back на браузъра, после Copy-Paste и си спестявам повторно писане. 
В тая връзка - Деси, как се справяш?! 
Как кандиса да влезе отново във водата след потъването? Аз твърдо искам да запиша нашия хан на плуване, ама повечето уроци почват от 4 г, защото не искам да е същата ютия, като майка си и баща си. Смятам, че това е изключително полезно умение и като не можем ние да го научим, някой преподавател да свърши тая работа. И себе си бих записала дори, щото все ми върви на кораби, бури, давения....до кога ще ме отърва късмета, не знам.
Препоръчани теми