АПРИЛчета'2009!

• 65 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ей, ама невероятно мъртвило тук. Rolling Eyes
Да се отчета за протокола, че и Елина е из-варицелена. ooooh!
Две нощи не сме спали, много по - тежко я кара и от Велката. Поредният мит, че колкото по - късно я караш, толкова по - тежко. Нищо подобно. И брат ми се изшари, същия ден, в който и тя.. много по - леко върви при него.Да не ме чуе  Twisted Evil

Лек ден, и ако има именници, сред вас и близките ви, нека бъдат здрави. И утрешните да се чувстват поздравени, тъй като едва ли ще влизам, не ми се изписва темата сама. Wink

# 436
Честит рожден ден на Жабче!
Честит първи имен ден на мъничката Бузанка на Жиема!
Дано утре да бъде по-спокоен ден за всички пъпчасали.
Аз чакам утре да започне най-после пред
ишния градински живот на дребошонкова, че тези вече втори месец течащи чистения на учителски отпуски съвсем ми бъгясаха детето.

# 437
За много години  Hug Heart Eyes
И Андреа е с варицела и тази вечер ми разката фамилията.Кара тежка форма, навсякъде има пъпки - тяло, ръце, крака, гениталии, уши, клепачи, по косата, само в устата не съм гледала дали има, но нищо чудно  Tired Половин час не мога да я намажа. Боли я, щипи я, гъделичкам я  ooooh! Бутам я на място без пъпка тя пищи, че я боли  Crazy Алекса ревва, защото й се спи, Андреа ревва защото я боли/сърби/гъделичка я  #Cussing out  #Crazy Днес е едва 3-я ден  Crazy Иначе сме ок  Mr. Green Живот и здраве, Анито чак след 2 седмици ще я пусна и ще стане месец без градина  Crazy Все още съм на диета, заради алергията на Алекса, но изключих само млечните продукти, телешкото  и яйцата. Има подобрение, Слава Богу  Praynig
Честит имен ден на празнуващите  Hug

# 438
ღолчеღ , ани4ka , дано дечицата ви се оправят бързо!  Praynig
Прес на 2г. кара тази шарка и беше страхотно изринат. За добро или лошо тогава не знаеше как да се почеше, ама ми беше толкова жалничък, че му показах с длан (не с нокти) как да си облекчи малко положението...Да оздравявате бързо!

Жабче, честит рожден ден на патерички от мен! И честит имен ден на всички малки и големи, които са празнували вчера и които ще празнуват днес! Бъдете здрави и усмихнати!  newsm67

# 439
  • Лудогорието
Хайде за много годинииии  Hug Живи, здрави и много щастливи!
Леле, шарката пак се изявила  ooooh! Дано минава бързо и максимално безсърбежно  Grinning Ванката още не я е изкарал, да видим кога ще е.
Днес Иван има празник, както вече се досещате  Simple Smile Чувствайте се почерпени!   cook
Честит рожден ден на Жабче, на патеричка  Simple Smile И честит имен ден на детенце!   bouquet
Колкото до това колко пъти ни навести добрия старец-прекалено много за мен и прекалено малко за Иван. Отглеждаме си малко материалистче май  ooooh! Ако някое детенце от градината се появи с играчка, която той няма-естествено иска същата да му се закупи. И може да говори за нея с дни  Rolling Eyes Когато се опитам да му обясня, че не може да има всичко на този свят започва да се сърди  Sad
Преди Коледа му купихме два тома с по 100 приказки и вечер четем уж по една, но стават 4-5 накрая-иска още и още...  Simple Smile
Аз ставам все по-заоблена, опитват се да ми избиват киселини, от вътре се наслаждавам на чести ритници и те така  Mr. Green

# 440
За много години на всички!!! Честито на всички празнуващи именни и рожденни дни!!! Гришко днес отидена градина след дългата зимна вакнция. Отиде без рев и сълзи, само сутринта се разсърди, че не е казал чао на кака си. В градината и неговата група е контактна на варицела. И двамата с кака му е изкараха миналия март. Той е изкара по- леко от кака си. Тя имаше повече пъпки. Може лида има значение и кожата на детето? Тя е с по -светла, бяла. За всички болни дечица с варицела ще кажа - Бързо минаване на пъпките и бързо  оздравяване!

# 441
Здравейте  Hug
имамама мнението на повечето лекари,  как ще се изкара шарката, е свързано с имунитета. Дали наистина е така незнам.
Изкарахме поредна чудна нощ, но все пак мааалко по-лека от предната. Анито вдига близо 39 темп. и доста се притеснявам за кашлицата й, за това довечера пак на лекар. Оказа се, че аз не съм карала варицела  Mr. Green hahaha #Crazy Sick  Още 2-3 седмици ще съм на тръни  Mr. Green
Вчера напълних коритото с вода и сложих отвара от смрадлика, за няколко часа имаше ефект, по-добър от пудрата.
Аз съм с ужасна кашлица, защото пих студена вода  ooooh! Но при мен след пневмонията и кихането минава до 2 дена в кашлица  Crazy
Ще взема да се разписвам по-често да видим ще заразя ли някого  Mr. Green Heart Eyes

# 442
  • София
И нашата чудесия отминава. Пу пу, да не се хваля де. 1500- те пъпки завяхват, тази нощ е спала като пън, милата. На нищо не прилича, цялата в рани, отслабнала, вяла... не е моето дете това. Sad Измъчи се. Имаше пъпки и на ануса, не смееше да а*а, та се бях изпопритеснила страхотно и за това. Снощи, след 40 минутно увещаване в 00, показно от батко и ooooh!, молби, песни, съчинени от мен Embarassed на тоал. тематика  Crazy, свърши работата. Дано отминава вече, че... по - гадна болест не е карала.
Имамама, аз пък си мисля, че не толкова от тип кожа зависи, и ген, някак ми се струва, че по полов признак се дели на по - тежка и по - лека. Колеги около мен, масово се оплакват, че момичетата им са я карали ужасно, с усложнения и повече обриви. За синовете си - обратното. Аз също съм я карала много тежко, в 1 клас, брат ми сега на 36 години, доста прилично, с много по - малко пъпки. Вели се поизмъчи, но в сравнение със сестра му, зорът беше 1 нощ. Та не знам каква и дали изобщо има някаква зависимост... Да не му идва на никой до главата.
Аз не съм ги къпала и двамата, Вели не даваше да го пипне човек, Ени я понамазвах с Вирасут. Снощи и с Фенистил, който май за парите си е по - добър. Thinking

# 443
За много години, момичета! Здраве, спокойствие, любов и само добър късмет пожелавам на всички! Heart Eyes
С огромно закъснение  Embarassed, честити нови годишнини на всички, чиито РД тази година около празниците пропуснах да честитя.  bouquet Зло да ви забрави и да бъдете много, много щастливи! Hug
Олче, благодаря ти за милите думи! Толкова хубави неща си написала... и то за един толкова малък жест, наистина ме трогна. Heart Eyes
Надявам се да ошарените дечица вече да са по-добре, прегръдки за всички, имащи нужда. Hug

# 444
Дано вече всички изшаркани и техните майки да се чувстват по-добре!  Hug
Явно има някакъв бум варицелен.
Деси,  Hug. Само ти можеш да съвместяваш любезност и хиляди домашни ангажименти явно. Че и скромност.  Heart Eyes И Жиема (дано скоро да драсне и тя как са с домашната компания).  Heart Eyes
Маймунка, редовни ритници да получаваш, щом вече се се е разфутболясал младежът.  Wink
Тази седмица беше много по-нормална в детската градина. Нещо много страшно беше преди това поне в продължение на месец. Направо ме върна в яслата Мария. Комбинацията от щур и леко посбиващ чат-пат децата младеж и въртележката в сборни групи заради чистене на отпуски и още и аз не знам какво, доста беше променило настроенията у дребешката.
Сега една смешка (поне на мен си ми е смешна де   Wink):
Рецитира Мария-та една книжка и явно фотографската й памет се е развила доста. Стига до едно последно изречение от страничката (както трябва да е, когато реално си четем книжка) и ведно с наизустения текст казва "Мамо, сега вече е следващата страничка, нали?"  Laughing

# 445
  • Лудогорието
Вече шеста година живеем в тази къща, а съседите отсреща все са с рогата напред. Картината е следната-баща алкохолик, почина преди година, жена-меко казано лека, двама сина с агресивно поведение и тръгнали по стъпките на баща си. Всичките-скандалджии. Снощи за пореден път извикахме полиция, за да можем да си вкараме колата в гаража-спират нарочно тяхната кола така, че изобщо не можем да маневрираме. Преди два месеца подадохме жалба-бяха ни омазали колата с лютеница и бяха пъхали картофи в ауспуха след поредната порция пререкания вечерта.(тогава си ремонтирахме гаража и колата стоя отвън известно време).  Държа да отбележа, че има много места за паркиране около тяхната къща, но са избрали точно това. Подложени сме на постоянни подмятания и псувни. Как да се разбереш с прости хора!?  ooooh! Дори ни казаха, че го правят напук.  #Cussing out
Извинете, че си го излях така, но.... Омръзна ми!
Нещо съм тръгнала да се разболявам сякаш-общо неразположение. Моя мъж нещо ме зарази май.
Ванката започна да тренира танци за 8-ми март от сега в градината. За сега ходи с желание (пу-пу).  Heart Eyes

# 446
  • София
маймунка, навсякъде има гадове, от които произтичат всички ядове. Mr. Green
Не си го слагай толкова, не че тези неща не са ни определящи и важни... но има къде-къде по - сериозни проблеми.. Да не го разбира никой, никога колко е вярно това клише. Praynig
Погали тумбачето и се радвай на всеки миг. Благородно ти завиждам и много ти се радвам. Blush

Ние сме след-варицелно у дома, лл препоръча да ги оставим, да се стабилизират. Добре се справят, за момента, цяло чудо е, че къщата още си стои на мястото. Mr. Green
Елина ще посети логопедите на Вели ако не този петък, идната седмица. Започна на определени думи ужасно да заеква и съм се изпопритеснила страхотно. Sad

ани4ка, как е Анито? Бебата? Ти изшари ли се? Hug

рони, радвам се, че и е по - спокойно на душицата на Шейновската ни наборка любима. Heart Eyes

Дес, ГУШ за теб, ако имаш време наминавай по - често, за раздумка и разтуха. Както я "пишем" тая тема, ще си седи заглавието актуално вЕрно до Коледа... Laughing

Жиемка, къде се загуби и ти? Rolling Eyes

# 447
Привет аз съм сама тайфунките днес са на градина , такава тишина в къщи не е имало от 2 месеца  Mr. Green
Все още си търса работа обнадеждаващото при нас е че Мади откакто е на диета и лекарствата за алергия не е боледувала с изключение на един пристъп около нова година / придизвикан от отклоняване от диетата /. Нашта криза с обличането официално приключи преди седмица изведнъж реши че трябва да е красива принцеса като Никито.
Маймунка какво да ти кажа имам чувството че такива хора за съжаление има около всички ни и в нашия вход си имаме такъв екземплях  Tired Аз се дразня но гледам да го игнорирам все пак за мен най важното е моя микросвят  Peace
малко тайфунки последна фотосесия

# 448
Много пораснали Ники и Мади! И браво за успеха с диетата.
Деси, много набързо драсна ред и малко. И снимки трябва. И снимки!
Олче, дано и при Ени заекването да бъде както на наборката й от преди някое време. И бързо  да отшумява. Повечко почивка от тивито, никакво каране, никакво довършване на изречения или поправяне на думички дотогава.
Аз си имам малко чудения.
1. Ужасен ужасяващ страх от животни има девойката. Особено от кучета.
2. Спомените й са с по година назад във времето. Вече станаха доста спонтанните й връщания на лентата. Все неща, които само тя си спомня. Тази вечер беше поредното. За рождения ден искала торта със сметана, каквато сме правили за моя. Но и преди над 10 месеца, каквато сме си били направили за чрд на дядо й..
Поне вече е наясно какво иска за подарък за рождения й ден - каска.
Сега обаче й е голяма драма и как така като няма да има истинска торта (забраниха ги в градината) ще има истински рожден ден.
Пописах. Хайде, лека нощ.

# 449
Добро утро!

РониHeart Eyes. Дано не продължат дълго страховете на Мария. Бях пускала преди време нещо като таблица с подредени в хронологичен ред страхове, които съпътстват децата в различните възрасти. Помня, че преди 3 год. беше от раздяла, около 3-4 год. - от животни, после май беше от тъмното, после смъртта и т.н. Със Сашко сме на темата за смъртта, преди няколко седмици ревна вечерта и се разстрои ужасно, защото не искал да умира. Не мога да опиша чувствата, които изпитах докато ми говореше.
Уплашила ли се е от животно Мария?
Не знам дали помниш, но Сашко беше по същия начин преди около 3 години, т.е. на възрастта на дребните ни (беше уплашен от куче той). И беше биг драма (особено нощем, като включим и факта, че тогава ги отделихме с Анелия в отделна стая.... Rolling Eyes), тогава помня и твоите съвети много ни помогнаха. Hug
Към екстремни спортове ли сте се насочили, че детето иска каска? Laughing Heart Eyes
Дани, явно много отдавна не си показвала тайфунките, направо не ги познах! Страхотни са! Heart Eyes Heart Eyes
Олче, радвам се, че са по-добре децата.

Олче, дано и при Ени заекването да бъде както на наборката й от преди някое време.
Както и при моята Буболинова.  Simple Smile Дано отпаднат притесненията ти съвсем скоро. Hug
Аз се придържах тогава точно към нещата, изброени от Рони. Бях станала в един момент даже дзвЕр със Саши Embarassed, защото й се подиграваше постоянно и я имитираше. ooooh!
Маймунка, не се давай на болести. fingerscrossed На Ванко успех в танците! Grinning
Ужасно е това със съседите.  Tired
Имамама, не знам дали има значение цвета на кожата, от моя опит - по скоро не. Сашко е с много бяла кожа, а изкара шарката с 5 пъпки.

Малко от последните ни снимки. Рони, ама колко съм изпълнителна, а? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт