АПРИЛчета'2009!

• 65 976
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Весели празници на всички! Много здраве и топлота  Hug

На мен хич не ми е весело, затова и не пиша напоследък.

# 421
И аз влизам да ви пожелая весело посрещане на празниците!Нека да има пове4е усмихнати и най-ве4е здрави4ки!Много веселие,любов и щастие ви желая Hug
Жаб4е,Ол4е,Бен Hug

Преди да съм забравила:4естити рожденни дни на вси4ки от козирошката серия  bouquet
Наздраве мацки!Все по-хубави и по-млади да ставаме Wink

# 422
Честит рожден ден, Олче!  Heart Eyes Жива, здрава, позитивна, обичана и преборваща драконите бъди!   bouquet
Бен, бързо изплуване от матрицата!
Хубаво и приятно да си изкарате празниците, но най-вече да слушате децата, защото рядко им се събират толкова много почивни дни с мамите и татковците накуп!  Heart Eyes

# 423
  • София
Олче, честит рожден ден  bouquet
Бъди жива, здрава и много щастлива, най-обичаната мама и съпруга !  Heart Eyes

Момичета, много положителна енергия на всички имащи нужда от повече сили и усмивки.  Hug Hug

И никакви  болести вече!

# 424
Най-искрени благопожелания за здраве и сили;
за ползотворни дела;
за топлота и доброта – дарявани и получавани;
 за дни на радост с усмивки и веселие;
за мигове на сбъднати мечти.
Весела Коледа!
  bouquet Heart Eyes

# 425
  • София
Честит рожден ден, Рони  Hug
Бъди все така мила и добра  Heart Eyes Много здраве, щастие и любов за теб и хората около теб желая   
bouquet

Желая на всички вълшебна Коледна нощ  Heart Eyes
Нека има здраве, мир и топлота в домовете ви и нека всеки получи своето Коледно чудо!

Весели празници! Hug Hug

# 426
  • Лудогорието
Честита Коледа на всичкииии   bouquet  Hug
Е, малко със закъснение, но все пак Честит рожден ден на Рони  Tada
Ние снощи се върнахме от Карнобат. И ние да се запишем в коледните болести-вчера сутрин Ванката се оплака от болка в чурката и хоп-цистит. На кого да се метне диването, на мен разбира се. След нужната лекарствена терапия и прибягване до слагане на памперс, нещата вече си дойдоха на мястото  ooooh!
В градината сега са сборни групи и за два дни ще се наложи да стискаме зъби  Rolling Eyes Ясленската група щяла да остава до месец май  Close Коледното тържество беше само за децата, без да има такова за родители  Crossing Arms Учителките и без това не им се занимавало с толкова много деца от различни възрасти на едно място.  Confused Мислим да повдигнем отново въпроса, този път по-сериозно след Нова година-дано изместят ясленската група, но май няма да стане. Голямо разочарование.
Добрата новина за сега е, че втория БХС е перфектен-обади ми се генетик и ме успокои, че всичко е наред с малкия дивак в тумбака  Mr. Green

# 427
Жиема, Маймунка, благодаря.
Не е честно толкаво дреосъче като Ванко да страда пък.
За БХС особено след добрата ФМ беше ясно.
Честит имен ден на Ния!

# 428
Ехоо, явно всички сте се отдали на хубави празници щом ви няма тук Grinning
Хайде Честита Коледа и от мен!Желая на всички ви много здраве и безкрайни щастливи и споделени мигове с най- любимите хора! Hug
Рони, Олче, честит рожден ден със закъснение, извинявам се за късното включване Embarassed!Да сте живи и здрави!  bouquet  bouquet  bouquet
Рони, благодаря за честитката!Много мило, че си сетила за нас! Hug
Маймунка, чудесни новини!Дано и Ванката да е вече по-добре! Hug
И Ния да не остане по-назад случайно, и тя беше болничка по празниците. SadГолямо кашляне, голямо чудо, чак на връх Бъдни вечер звънях на лекарката ни.Сега е вече по-добре, но ще пие Вентолин няколко дена.
Това е от мен засега, желая на всички страхотно посрещане на Новата година! Hug

# 429
Честита нова година на всички априлчета и техните най-обичани!
Живи, здрави и много щастливи да бъдат всички в отбора в сегашната и предишната по-пишеща формация!

bouquet
(само за сведение, че и тази година шефът у нас ще си остане същия. Късметът това отреди на Мария  hahaha)

# 430
Весела и щастлива Нова година на всички ви !!!

# 431
  • Пловдив
Честита нова година! Нека Новата 2013 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите  и грижите!
Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни!
И да ни дари с голямо щастие и здраве!
С цялата си душа  ви желая светла и хубава година!

# 432
  • София
За много години, мили момичета и вече пораснали мъничета!  bigdance2 Wine Glass cook
Весела и Щастлива Коледа, също така.
Да сте здрави, весели, щастливи, да са пълни домовете ви с топлина, уют, добри хора и детски смях.
Да е мирна, богата, плодородна, успешна и много, много по - добра новата 2013-та!

Благодаря и на тези от вас, които ме поздравиха и тук за рд. Радвам се, че ви познавам.  bouquet

Хайде малко да съживим темичката. Толкова приятни мигове оставихме през старата година, нека всеки сподели кое е било за него най - успешно, незабравимо и ценно. Харесаха ли си подаръците малките човечета, колко пъти ги навести Добрият Старец? Mr. Green

За мен 2012 беше, като цяло успешна. Малко повече в професионален план, отколкото в личен, но силно се надявам Новата да ми донесе баланс между двете неща. Най - важното нещо за мен през изминалата година бяха добрите резултати на майка ми Heart Eyes, да ми е жива и здрава, и дано лошото и страховете вече са забравени. Praynig
Коледа посрещнахме със свито сърце. Вели изкара доста тежко варицелата, още е целият в рани. Rolling Eyes Сега очаквам и Ени... а и вуйчо и, който също не я е карал и не ми се мисли.. ooooh!
Дядо Коледа навести магаретата  Laughing сигурно 15 пъти. Тази сутрин и дядо Мраз. ooooh! Вече сме тотално заринати от играчки, и на двете къщи няма къде да се стъпи. Но децата са толкова щастливи... без тях този празник е само празен смисъл.
Отчетох се чаршафски, като в доброто старо време. Дано повлека крак. Wink

На Деси(ре) искам от сърце да благодаря за изненадата, която за поредна година ми спретна, като ме засрами (отново) страхотно. Embarassed Покрай шарки и срокове в работата тази година въобще нямах мерак за коледни жестове, а ти, дори с любимия човек, и в очакване на който, намери време... Heart Eyes Нямам думи! Пиша го публично тук, не че не си те знаем що за душица си Heart Eyes, но.. да се подесетя- ти си страхотен човек и приятел, БЛАГОДАРЯ от сърце, ще се реванширам. Heart Eyes

Целувам ви всички! lovekiss

# 433
Честита Нова Година на вас и вашите семейства! Да бъде по-успешна и по-щастлива от всички до сега!
  bouquet  bouquet  bouquet

zeratulka1, къде се изгуби?!   bouquet

# 434
Честита Нова Година!!! HugДа е по- добра, по- здрава, по- щастлива и по- късметлийска за всички ни!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт