АПРИЛчета'2009!

• 65 977
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Честит имен ден на Всички малки  и големи Анита в хубавата ни темичка. Носете името си с гордост и нека ви носи много късмет.

Мара Подробната, честита ви къща. Нека семейното щастие и уют бъдат навсякъде около вас.

Бррррррр, каква истинска студена има е навън. Само да стоиш някъде на топло и да гледаш през прозореца.

Варненки, разкажете как мина днешното ви коледно парти? Завиждам ви за организацията, а и снимки ще чакам да покажете.

# 406
Мара подробната, аз пък си мислех, че с друга новина ще ни изненадаш Wink preggo Embarassed Ако не сега, то скоро Party Честит ви нов дом! С много обич, уют и весел детски смях да го напълните.

рони, Плей до-то са много хубави комплекти, имаме няколко вида и всички са си много интересни. Рядко ги вадя обаче, че много се набиват малки топченца от пластелин в косматия ни килим Blush

Партито мина много добре. Тъй като май само аз и Поем пишем в темата вече, ще обобщя-децата си играха много добре, майките успяхме да си полафим горе-долу и останаха едни 5лв. от сметката, които си обещахме да изхарчим януари Joy

# 407
Честит имен ден на вчерашните празнуващи!
Аничка, Деси, честити да са ви празниците!
Вери, аз конкретно за топчестото плей до питах. Иначе и у дома Мария много си обича нейните няколко други разновидности и лунни пластелини, но този с бонбонките определено ще бъде вървежно.

# 408
  • София
Да ме прощават Анитата в темичката  Embarassed - на голяма патеричка, но от сърце желая:
Живи и здрави да сте, много щастливи и късметлийки   bouquet

Мара Подробната, честит нов дом! Да си го населявате с много любов.

Мимето, честит рожден ден на малката ти принцеса! Да расте здрава, усмихната и умна! Да са си най-добри приятелки в живота с Дидито!
Много се радвам, че всичко с очичките е наред.  Hug

Рони, много хубава зимна гледка си имате от прозореца Simple Smile И на мен Мария ми се вижда пораснала.  Hug

И благодаря за актуалното заглавие на темичката.

Хубав ден на всички  Hug

# 409

На 13 декември преди точно 1 година се роди малката ми принцеса Емили точно в 3:55 след обяд, от този миг нататък тя осмисля живота ми! Обичам те мило мое дете и ти желая всичко най-добро да те води през твоя житейски път! Мама винаги ще бъде до теб за да ти помага Heart Eyes

# 410
Миме*, да вие жива и здрава порасналата принцеса!    bouquet Heart Eyes
very nice, честит рожден ден и на теб! Желая ти всичко най-прекрасно!   bouquet
Мара Подробната, на вас четит нов дом! С много обич, уют и топлина да го напълните! Heart Eyes
Варненки, напълнихте ми очите, прекрасни, артистични Mr. Green  (и колко пораснали!) са дечицата, а и вие не им отстъпвате по красота. Flutter Страхотни сте в организацията! Hug
Рони, гледката от прозореца ви е приказна. А на Мария пред голямата елха с големите топки - още повече! Grinning Heart Eyes
Jiema, как сте всички вкъщи? Нейно Бебочество? Heart Eyes

П.П. Честит имен ден, Жабче!   bouquet

Последна редакция: пт, 14 дек 2012, 10:19 от Desirée

# 411
  • Лудогорието
Чести рожден ден на патеричка на малката Емили! Да радва всички около себе си   bouquet
Изтървала съм даже, че варненки са имали парти-е, как да се наканя да вляза  Embarassed
Минавам да направя отчет-съобщение:
1. Бебето в корема ми се оказа..... МОМЧЕ.... отново  stork-boy Вчера бях на ФМ, всичко му е наред-органите са наред и на място, кръвотока супер. Прозяваше се, слагаше си ръцете зад главата, дупеше се  Heart Eyes Та така  Grinning
2. Ванката беше на преглед и той-догодина септември ще шият две излишни дупчици и дано се оттървем този път.

# 412

Маймунка Hug честити сини гащи(отново) нали за нашите момичета трябват и момчета, браво и за Ванко по-добре, ще стискаме палци за операцията да е последна Hug

Последна редакция: сб, 15 дек 2012, 03:22 от Мимето*

# 413
Еййй, пак ми стана едно коледно такова...    bouquet
След малко изхвърчам по задачи, ама да вметна набързо едно Честито на maimunka07!   Hug Синият щъркел да ви донесе чудесно малко вързопче със здраво, пухенко бебенце вътре!

Мара, честит нов дом! Пожелавам ви да е пълен с щастливи мигове и безброй усмивки!   bouquet

Всички в черни дупки да излизат на светло и пожелавам да ви залее празничното настроение и да ви държи чаааак до следващата Коледа (тогава - с нова сила)!  Hug

Jiema, как е пълната къща? Все искам да те питам как се справяш с домакинството и грижите покрай всички малчугани.  newsm78 Предполагам, че човек се научава (фърляла съм по едно очо в темата за многодетните мами и бях изумена какви позитивни личности са и какво прекрасно настроение струеше от темата им!). Нашият малчуган вече почти е стигнал ограниченията на детското креватче (почти 109 см е при 120 см легло) и догодина определено ще трябва да правим детска стая. И бъзикам мъжа ми с колко легла ще е, а той се чуди и недоумява какво му говоря. Викам му "с 2 или с 3 легла?"  hahaha

Честито на всички именници и рожденици, които съм пропуснала - злото да ви забрави, дет' се вика!   bouquet

Нашият дядо Коледа не само си напазарува, ами почна и да праща по някой подарък предварително (с позволението на разни баби). И за капак - утре им е коледното тържество в градината, а нашият е с възпалено гърло и болки в ушетата. Sad

А....една изцепка от вчера да споделя, че мен много ме усмихна. Обяснявах неотдавна, че шофьорът на влака се казва машинист, пък шофьорът на трамвая се нарича ватман. Вчера тича при мен в другата стая и пита "Мамо, мамо, как се казва машинистът на хеликоптера?"  Joy

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 10:25 от no_name

# 414
Изобщо не съм за писане  Tired Заради Андреа полагам големи усилия да е леко коледно вкъши, но ....не ми се отдава много-много.няма да навлизам в подробности, само 1 нещо- Алекса най-вероятно е с алергия към белтъка на кравето мляко. Има доста симптоми, а и сестра й е с алергия...от събота съм на строга диета и ако след няколко седмици има подобрение, значи е това.За тестове е много малка.
maimunka07  Hug честити сини гащи  Heart Eyes Дано на Ванката му е наистина последната операция.Той как е на градина?
плей до бих купила ако не е някаква фабрика за сладолед, сладкишчета и т.н, защото Андреа  хич не си поплюва и ще опита продукцията Mr. Green
Анито днес имаше  купон в градината със Снежната кралица, театър и много танци.Момичетата от нейната група имаха танц с ангелчета, много нежна ми се видя тя  Heart Eyes В сряда им е тържеството с Дядо Коледа  Party  В събота вдигна еднократно темп. , което беше направила преди 2 седмици  newsm78 Нищо друго само еднократно вдигане  Thinking
Дреб се събуди  Hug

# 415
Как са могли машиниста на хеликоптера да го кръстят пилот???  Mr. Green hahaha
Маймунка, много се радвам за пола. Това означава, че можете да работите до панделка.  WinkА на Ванко дано да му приключват вече операциите, че да не се мъчите, но и да има време да забрави през какво е минал, когато е бил мъничък.  Hug
Аничка, много съжалявам, че Лески може да се окаже с алергичен проблем. Дано да те лъже иначе силно познаващият мамешки инстинкт.
Деси,  Hug  Heart Eyes
Аз чакам да си намеря копчето за включване на коледно настроение. Много нетипично за мен състояние е това, а иначе коледно мога да си се чувствам целогодишно. Започнах да се притеснявам, че съм пораснала.  Thinking
Вчера мина тържеството в градината. Друго си е човек да бъде с рокля - някак му идва особено официално и тържествено мероприятието. Даже Дядо Коледа не бил объркал подаръка и точно нейния си и бил дал. Толкова беше доволна милата дребошона.  Heart Eyes Обаче пък се оказа и че има Дядото Коледа в книжките не е истинския. Никак не приличал на истинския, който ходи по градините на хората. Не че нямаме и екстра от този подранил старец. Вече аз трябва да имам рожден ден. Нали е видяла дядката и значи ми е време да съм рожденичка. Ох, съвсем ме състари това моето пи-ар-агентче.
http://glorimaria.snimka.bg/children/2012.670889.29287104 Това е не обърканият подарък, който  не можахме да снимаме навреме. Много й хареса да си има нещо за шиене. Вече много обича и да шие. Фотоапаратът ще   дойде под домашната елха. 

# 416
Благодаря ви много за милите пожелания моми4ета!
Вери,Вери, Grinning,ако беше това,което си мислеше,отдавна щях да съм се похвалила Wink Сега отвсякъде ни емнаха за второ,ама аз нещо,нещо хи4 не ми се ще сега.

Маймунка,4естити сини гащи  bouquet
Рони,аз твоята Малия съм я признала.В4ера гледахме с моето,к ак твоето рецитира и моето си умря от кеф.Не знам,колко пъти го гледахме Heart Eyes
Но нейм,4ета те с голям интерес,да знаеш Hug Heart Eyes

Ани4ка,много съжалявам за алергията Hug

И ние бяхме в4ера на коледно тържество в градината. Децата бяха опекли страшно много и страшно вкусни сладки за нас.Направиха ни и подаръци на нас,родителите,пяха,играха,беше много хубаво Heart Eyes

# 417
  • Някъде там...
Момичета, влизам да ви пожелая весели празници и много подаръци под елхата! Да си прекарате чудесно и незабравимо! Hug

Моето коледно настроение съвсем се стопи, след като снощи късно Яна направи бронхоспазъм от нищото... та така.

# 418
  • София
Аз си имам пред-празничен "подарък" - Вели е с варицела.
Точно както си и очаквах, пред Коледно. ooooh!

На всички ви желая весели и светли празници, много усмивки, и нека всеки в Коледната нощ намери под елхата най - желания и скъп нему подарък. Hug

# 419
Жабче, бързо да овладявате пристъпа на Яна и после завинаги да забравите за всякакви бронхо и други спазми.  Hug
Олче, ти май очакваше "госнетката". Леко да му минава на детето бабата шарката. И ако Ени ще прихваща, да не усетите много-много ненавременната празнична гЪдина.
Марче, завидях за по-добрия начин на празнуване на Рождество.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт