АПРИЛчета'2009!

• 65 979
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Честит празник, на всички празнуващи днес, няма да изброявам поименно, да не пропусна някой! bouquet
Дани Н, на твоята Ники, най - специално! Hug

Уф, че отврат, някой хора живеят още в миналите векове, какви са тия бабешки глупости?!Ния ми докладва всеки ден, кой какво й е казал в детската градина, защо била плакала и т.н..Елина не споделя ли кой й го е казал?Сигурно е някоя от госпожите.

Леля Пепа! Mr. Green Не можах да я хвана въпросната тази сутрин, щях да се разсъня поне, ако не друго. Mr. Green

ани4ка, бързо да ви се оправя Анито и да е кукуряк за празниците.
Възхищавам се на теб и Деси, за красотите, които творите. Адмирации. Не съм от тази порода (майка), явно. Rolling Eyes
За майка ти  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

И моят овньо от обидчивите. Както усети, че нещо е сгафила и те прекъсва с едно бързо - мамо, Елина е добра! Като вкара и кравешкия поглед и обърне дланите нагоре, съвсем е отишло по  Twisted Evil мъмренето... Laughing

Jiema, къде си? Rolling Eyes

# 391
  • София
От голямо канене да пиша, все не го правя  Blush
И аз така...  Blush

Тук сме си. Много мило, че питаш.  Hug Ама нещо никак не ми стига времето, а и май някаква сатурнова ли е каква дупка си "отглеждах" няколко дена... както и да е, мисля, че вече не ми влияе толкова, просто ми трябва поне 30-часово денонощие.

Честит празник и от нас на всички с повод и без повод днес!

Дани, да ти е живо и здраво Никито и много усмивки да ти носи   bouquet

Аничка, стис палци и от нас за майчето ти.

Деси,
браво за изпитите.

Принцеске, и на теб - успех.

Мимето, какво стана на 29ти с очния преглед?

Ронка
,  Hug

Много хубава коледна вълна е заляла темичката - аз не мога да се включа още адекватно, че не съм на тази вълна още. Дано тези дни стигна и до там. В събота ще правим погача на Бояна, та сега това организирам.
Да ме извинят всички, които не съм споменала -  Hug Hug Надявам се скоро да имам повече време за писане, а и някоя снимка да ви покажа. Съвсем скоро направих самостоятелна снимка на тримцата Simple Smile ( до сега не смеех да оставя беба в детските ръчички, но се престраших вече  Heart Eyes)

П.П. Ето малко снимчици: http://jiju.snimka.bg/children/beba-boyana.711758.29186165 (не знам защо, ама качеството на някои е доста кофти... явно нещо по настройките на фотото, но качих ей така за идеята)

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 09:06 от Jiema

# 392
Привет и от мен! Heart Eyes
И аз като Аничка в момента изработвам част от украсата вкъщи и по тази причина не сме украсили елхата още. Но тези дни ще го направим, защото от мерак, децата си украсиха стълбата  Mr. Green в стаята (която бях взела за ремонта).
Ани, стискам палци операцията да е била успешна и всичко да е наред. Praynig Hug

Моите деца ме изненадаха приятно с желанията (окончателните!) за подаръци в ДГ. След първоначално желаните ходещи по тавани коли и пегъсиси разни, Анелия сега иска котенце в чанта  Laughing, чантата задължително да бъде с панделка  Thinking Crazy, а Сашко иска настолна игра с пътни знаци. Потърсих в нета и намерих страхотна такава игра (образователна, с макети на истинските пътни знаци и карти) в 2 магазина, обаче се втрещих, че има 10 лв. разлика в цената (за съвсем едно и също нещо, на едното място е 28.41 лв., на другото - 38.90  ooooh!). На Анито котенцето в чанта с панделка нямам идея къде ще го намеря. В нета не намерих нищо. Помощ приемам всякаква, Рони, идеи?  Mr. Green

Олче, много гадно това за мишката. Tired ooooh! Дано преодолее страховете Елинката. Confused Hug
Jiema, много гуш за теб и целувки за децата! Hug Heart Eyes
Йо Йо, радвам се да те "видя".  Simple Smile

# 393
На Анито котенцето в чанта с панделка нямам идея къде ще го намеря. В нета не намерих нищо.
купуваш някакво плюшено коте и си шиеш сама чантичката, напомни ми тази вечер да ти пратя линкове Wink въпреки че надали ще ти трябват  Heart Eyes
 толкова линкове с идеи имам, че съм като енциклопедия  Mr. Green
Андреа ще получи от градинския дядо Коледа фотоапарат, който издава някакъв звук и има светкавица, в калъфче и вързанка е  Crazy Отделно ще има и книжки за оцветяване с Дора и 3д подложка за бюро пак с Дора.Мисля да заложа на по-малки, но повече на брой подаръци, като единия със сигурност ще е някаква по-занимателна игра.
ღолчеღ много се подценяваш  Peace Влез в Крокотак и виж колко лесни са там нещата  Wink Последно правихме гирлянди със снежковци и елхички, аз изрязах, а заедно оцветяваме.Нявма сложно  Peace Шишарки украсяваме с брокатено лепило, залепям му отгоре малко парче гирлянда и връвчица.Лесно, но ефектно.Като пробваш няколко неща ще видиш , че си от "тези"майки  Hug Аз от предния ден по нощите си подготвям нещата и след градина ги правим

# 394
jiema, много хубави дечица. За снимките провери си автоматичния стабилизатор на картината.

# 395
голяма съм блейка  Crazy Mr. Green  Чак след поста на Вери видях снимките на Jiema  Blush Толкова мила гледка тримата  Heart Eyes Да са ти живи и здрави  Hug Heart Eyes
Днес се сдобихме с ей това и голяма занимавка с Андреа  Laughing После ще кача и снимки как рисуването върху хартия премина в боди арт  Mr. Green Даже краката са ми нарисувани  Crazy
Да ви имам обидчивите деца  Mr. Green Анито е по-вироглава и от мен  Joy А съм й се скарала, а ме е наказала  Crossing Arms hahaha
олче такова плашене  ooooh! Някои г-жи все едно нямат деца, но пък знам ли, може и техните с мишки да плашат  Crazy #Crazy
гонят ме...........овнето пак  Mr. Green

# 396
голяма съм блейка  Crazy Mr. Green  Чак след поста на Вери видях снимките на Jiema  Blush
И аз.  smile3538 Чудесни са дечицата, Jiema, толкова са милички! Разтапяща гледка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Сватяhahaha Joy Снахичката е моЙта гордост. Laughing Mr. Green

# 397
Благодарим за пожеланията, вчера беше много вълнуващ ден за тайфунките.
Ние сме си украсили стаята още на втори декември изобщо не ми дадоха избор направо ми заповядаха
За подаръците всичко каквото видят на рекламите го искат ама какво ще получат незнам мисля лаптопи от по евтините че няма да живеят дълго, няколко дисни принцеси, касов апарат и пъзели дисни принцеси
Аничка Мади пие Сингулер. Неоназал и Ериус при нужда инхалации с Пулмикорт и Вентолин.
Доктора препоръча да не ходи на градина 1 месец и после да пробваме ако боледува си остава в къщи.

# 398
Jiema Hug страхотни сладури си отглеждаш, браво за куража и страхотната памет, която имаш Hug  Бях забравила да споделя, ами според докторката всичко е наред с очичките на Диди, според тях тя е в границите на нормалновиждащите за тези години нямала нужда от очила, и това че от време на време кривяла едно оченце леко навътре, за тях не било притеснително, поне не на тази възраст, казаха да я следим и да идем пак ако се засили това кривене след 1 година Wink даже и слагаха капки за разширяване на зеницата, за да и гледат и в дълбочина окото, и там всичко изглеждаше нормално Heart Eyes
За наше учудване Дидето си мина всички тестове на английски без преводач, меко казано ни събра очите с баща и, който предварително я оплака Mr. Green Joy

# 399
Здравейте моми4ета!Много нещо сте изписали!Айде и аз да се вклю4а с няколко реда,4е хептен ще ни забравите!
При4ината да се позагубя бе,4е най/накрая съм горда собствени4ка на малко къщле с огрооооомен двор Grinning Ремонтът ни отне близо 4 месеца,който беше ужасно трудоемък и ужасно много ни опъна нервите.На 01.12 успяхме все пак да се преместим,но имаме още много довършителни работи.
Нямам ве4е търпение да украсим за Коледа,особено като ви про4етох,как са радват вашите хлапета Heart Eyes
Моето си е поръ4ало на Дядо Коледа на първо и най/важно място една кукла Монстър Хай, а отделно всеки ден,каквото ново види или 4уе се вклю4ва в списъка. И аз се 4удя,къде са тези 4увствителни телци и овени!По/бойно и нахално от моето надали има Embarassed Преди като не знаеше  немски биваше,ама сега е голям купон по улиците. Малко ми е носталги4но,4е се преместихме от старото жилище,защото там под нас имаше ресторант4е.През ден хората и даваха сок в кутийка.До него има магазин за мед.От там се просеха меденките.До него фризьорски салон/там бяха кекс4етата. Малко по/надолу,по пътя за детската градина има малка 4астна пекарница.Всяка сутрин собственикът я зареждаеше  с нещо слади4ко,а още по/надолу има още един фризьорски салон.Там пък мацките и правеха при4еска,ходихме редовно до тоалетна и си лафоцаше здраво. А бе гладно и жадно няма да остане Grinning

Джема,страхотни батко и кака на страхотна Бояна Heart Eyes
Миме,изобщо не се у4удвам!Децата са просто уникални в това отношение Heart Eyes Браво на Диде!
Вси4ки болни да оздравяват бързи4ко  bouquet

# 400
Честит празник бивши/настоящи студентииии   bouquet Heart Eyes Hug
 Сватя  Heart Eyes Твоята щерка май е видяла това,тази сутрин видях рекламата, може да е решщила, че иска коте, не куче  Crazy
Миме браво на умно Диди  Heart Eyes Твоя мъж защо изобщо се е съмбнявал в нея  Crazy
Дани  нашата схема е почти същата, но с Назонекс, дано помогне  Praynig
Мара все едно за Андреа говориш, такова отворено дете, един ден говорих със сестрата на педи, Анито я хвана за ръка и я върна на работното й място  Shocked Blush Crazy Когато реши такава раздумка прави с хората, независимо дали ги познава  Crazy чЕСТИТ ВИ НОВ ДОМ, много щастие да изпитате в него  Hug

# 401
Хайде, честит празник на студентстващата младеж, особено на отличничката ни Деси!   bouquet
Честити да са именните дни на всички малки и големи празнували, на бургазлиите, банкерите и рибарите!  bouquet
Чудесни дечица въпреки лошия фокус (на мен снимките ми се сториха с прилично качество, а и са домашни/вътрешни, та явно ако има затъмняване, от това ще да е) си снимала, Жиемче! Хубав празник ви желая на днешния ден с представянето на Бузани в обществото!  Heart Eyes
Деси, ако не ушиеш ти самата на Анитo коте в чанта, просто няма да мога да го приема.  Crossing Arms (едно време един голям вече батко беше решил да продава живи котки в чувал, но това като краен вариант  Whistling).
Жабче, Олче, стягане и бързо изскачане на светло. Амаха!
Марче, честит да ви е малкият уютен дом! С много щастие да си го населявате, а в големия двор прекрасни сбирки да правите!  Heart Eyes bouquet
Аничка, дано да няма вече и следа от лошата температура на Анито.  Praynig Hug Чудесни сте, чудна ви е работилницата. И да се свети името на Крокотак.  Laughing Как е майчето ти?  Hug
Миме, на твоят мъж съм му признала неточностите в нюха. Как може да се съмнява в детето? Все пак хората са измислили изпити, съобразени с възрастта на мъниците, но и заслугата е на Диди, че няма проблем да си общува интернационално. Браво на детето и добре, че всичко с оченцата е наред!
Успех в лечението на Мади и на Андреа-Анито, както и на Сами!

Ние сме направили само малко украса на балкона. И то взе, че заваля снега. Сега мисля, че вече е време да украсим елхата. обаче не съм сигурна, че ми е снежно настроението. Днес отметнахме добра работа с подаръците. Беше належащо, тъй като вчера видях списъка на таблото в градината. И понеже си мислех фотоапаратът да дойде  под домашната елха, а в градината да бъде нещо по-нормално, обаче явно съм си правила сметката без кръчмар. Както винаги, тези за мен и за бащатката , са ми най-сложни за измъдряване.

Последна редакция: сб, 08 дек 2012, 15:38 от рони

# 402
 Черпя по едно съботно следобедно кафе   food010
 Аничка, как е майчето ти?
 Джиема, прекрасни дечица...разкошни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 И при нас Дядо Коледа от вчера се е разшетал. В крайна сметка получих приличен списък с желания...но мисля, че дядо Коледа няма да има финансовата и физическата възможност да осигури за една Коледа всичко  Crazy До тук съм складирала http://babyland.bg/4536-4543-thickbox/play-doh-bonbonen-uragan.jpg , течен сапун, ш-н, парфюм с Маккуин  Joy....и остават китара и ето това, което май го няма в БГ....обаче какви са подли тези рекламииииииииииии.....http://www.treehousetoys.us/store/pc/catalog/educ4112_gen.jpg , дреболийки като поредната малка кола и т.н. ще има...а останалите едри желания ще чакат РД....
 Търся зимни ботички, но удрям на камък. Или са ми грозни, или ми се струват вдървено твърди, или трудно се обуват.... Искам да са като висока маратонка или симпатични ботички, но с лепки. Да им е мека подметката и ...ако може да светят  Crazy /маратонки за мъгла  Joy/ Две години подред купуваме ето такива http://di1-3.shoppingshadow.com/images/pi/97/b7/b0/106983546-260 … _geox+captain.jpg , но били стар модел и вече няма номерче за нас. Препоръчайте ми някакви обувки за зимата, много ми е трудно да избера. Докато се наканя и ще дойде време за сандали  Embarassed

# 403
Това от подлите реклами много ми хареса, Поемче. А Плей-до то виждала ли си го в действие, че днес аз също него го загледах като резервен вариант за пластелин-любител.
аз ботушките последните ги взимах от http://www.deichmann.com/BG/bg/corp/home.jsp след като установих, че за една зима ни трябват по два чифта ботуши, а аз съм твърдо против обувки да са с по 2 номера отгоре в момента на купуването, че и без друго си имам девойка със 17.5 см крак. Поне толкова беше преди 3 месеца. Но идеята за сандали не е лоша. След като мине Ивановден обаче.  Naughty Ей ви малко зима през джама - http://glorimaria.snimka.bg/children/2012.670889.29195557.

# 404
Това от подлите реклами много ми хареса, Поемче. А Плей-до то виждала ли си го в действие, че днес аз също него го загледах като резервен вариант за пластелин-любител. 

Виждала съм го....по рекламите подли  Joy Иначе хич не бих се сетила , че би си пожелал такова. То е в списъка за коледа от ехееее...септември месец  Crazy Не мога да ти хелпна с инфо от извора  Hug
 Много е пораснала Мария  Heart Eyes и много ми харесва как се е разположила на дивана, но с мисъл и любов за вас ви е осигурила удобни нискостоящи табуретки с бен тен и принцеси  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт