АПРИЛчета'2009!

• 65 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Вери, и Далинка е отново в такъв период. Изяде няколко шамара по дупето онази вечер дори, защото пак започна да ми прави напук, да не говорим за всички щуротии и Няма!...
Залепила се е за мен от празниците, всяка втора дума и е Мамо и дори до ВЦ-то не ме оставя да отида, крещи с пълно гърло, съседите сигурно си мислят че сама я оставям вкъщи...

Рони, Jiema, хайде дано вече госпожиците са съвсем добре.  Hug Hug

П.П.:Jiema, благодаря за стиснатите палци, имам нужда, като споделя с някой какво съм замислила ми казват, че съм луда и няма да успея...

Ние още си спим на светната лампа и това е...

# 466
Привет и за много години Hug
И Самчи ходи по белите  Mr. Green Аз го оправдавам, че с това време не успява да си изразходва енергията. Почивните дни независимо какъв студ е ходим в морската градина , че да потича с кучетата /други хора няма  Crazy/ , но през седмицата  ooooh!  Когато прекали се наказваме, ефектът е краткотраен, но ме устройва. Старая се да му уплътня времето вечер до последно, за да няма време за щуротии, но понякога и мен ме домързява и тогава става страшно  Mr. Green В общи линии колкото по- го оставям да си измисля сам занимания, толкова по- пощурява. Радостното викане не мога да овладея  Crazy понякога имам чувството , че така си говори . Да идва пролетта, че да стоим навън по повече време...или поне да навали качествен сняг, за да го търкалям вечер в него и когато се приберем да заспива във въздуха  Blush Нека са щурави, нека са диви, само да са здравички   Heart Eyes

Пп. Ние сме на любовна вълна. Имаме любовни терзания, имаме и избрана снаха, ама тя нещо се дърпа...пък аз изобщо не я харесвам   Twisted Evil  Joy На вълна жененки сме, кой защо и как....и той кога щял да си има бебе?! В коремите на татковците "ставали" ли бебета и защо само на майките им "ставали" бебетата. Как ставали тези бебета и от къде излизали  ooooh! Мислех, че гези зъпроси ще са по нататък и ... и че ще съм по- подготвена. Добре, че аз родих секцио, та можах да кажа и покажа моята истина  Joy

ПП2.И сме с варицела от днес....дано леко я изкара...и шарката и престоя в къщи  Mr. Green Добре че времето е максимално противно, та да не ме е яд за затворническия начин на живот  Mr. Green

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 18:24 от poem

# 467
Пропуснала съм преди да отбележа колко невероятно доволна съм от снимките на Гери, Емо и Бояна, че даже и на майка им. Simple Smile Страхотни са/сте, Жиема!
Бен, да не ти пука. Лудостта е градивно нещо, но и голямо оправдание.  Wink Действай и успех.  Hug
Вери, стана ми смешно от вашата случка. У нас само ситната отключва и заключва входната врата отвътре, че даже доскоро имаше ключове и на вътрешните врати. А най-любимото й вече е да иска някой да остава от другата страна на вратата, та накрая направих профилактична оборка на всичкото ключ, че да не го сполети някой не съобразил се с конюнктурата възрастен. За вратите на балконите периодично припомням правилата какви са - да бъде от страната на възрастния, но и да не си играе с дръжките.
Поемче, лека да ви е шарката. Сами да я понесе без много пъпчони и в добро настроение. Не знам вашето време какво е, но тук си е пролет.
Олче, страшно се радвам за преодоляното заекване на Ени, но и още повече ми е кеф от разговорите, които й провежда следовател Вели.  Hug Heart Eyes 
Ний от понеделник ще подновяваме обществения градински живот.  Дано, че полудЕх. Praynig Crazy

# 468
  • София
poem-ка, дано Баба Шарка не мъчи и не опъпчва прекалено хубавото ни момче. Praynig Изтръпнах, като прочетох, но то защото ние се измъчихме качествено. Confused Дано при вас мине леко.

...нека са щурави, нека са диви, само да са здравички   Heart Eyes

Подписвам се. Peace Това в отговор на поста на вери.

бен, палцестИс и от мен. Hug

рони, успех със социалния живот и на вас. Laughing Heart Eyes

П.С. Съгражданките ани4ка и Деси(ре) ми се губят по тъч линията. Thinking

# 469
  • Лудогорието
Цитат
poem-ка, дано Баба Шарка не мъчи и не опъпчва прекалено хубавото ни момче.
Присъединявам се към написаното  Peace  Hug
Ванката е добре за сега (пу-пу). Имахме разговор с госпожата му вчера. Имаме слънчево дете, бързо справящо се със задачите, внимаващо в уроците....но какво ще правим с това викане?! Надвиквал всичките 25 диванета в групата  Shocked Тази малка въшка....  Laughing Дори намекна да му прегледаме ушите, да не би да има ушна кал или нещо по-сериозно  ooooh! Няма му нищо-просто бащината му страна викат като говорят-гръмогласен народ.  Crazy
Всяка вечер ме пита дали сме 19,04-рождения му ден-искал писта с динозавър Рекс. Пустата му писта, не можахме да я купим за Коледа-никъде я няма. Всяка вечер ми иска играчка, като няма- Crossing Arms Обяснявам, говоря че не може така-тц, сърди се  Thinking 

# 470
Маймунка, сякаш е и от възрастта. И аз редовно се мятам да се шашкам защо говори толкова високо (аз съм гръмогласна със сигурност  Embarassed) и дали няма проблем със слуха. И това съмнение ми се изпарява в мига, в който се резминем с хора, тихичко приказващи помежду си, а аз после трябва да отговарям защо са си казали това, което са си казали.
 Mr. Green

# 471
  • София
И ние подновихме социалния живот от днес. Дано е за дълго, че и аз полудЕх Blush!
Трудно ми беше с двете девойки по цял ден, признавам си. Шапка свалям на майки, дето гледат по няколко деца вкъщи целодневно. Колкото забавни моменти и мили картинки се получават, толкова и изнервени моменти с балансиране между режими, работа, разходки и т.н....
Дано ми се закрепи голямата госпожица и да е здрава и за другото ски-училище от 18.02., че това си е здраве и нещото, което я изтощава качествено и кара да заспива в нормални часове вечер.
Между другото, Рони, пропуснах да споделя предния път, че при нас е бебешко ски-у-ще - т.е. по половин ден, връщат ги в градината да си спят. Е, не успяват за лягането в 13, но макар и по-малко са спали или поне полежали, а най-често си спят и в автобуса на връщане.
То при Гергана и сл. сън почна да не става толкова задължителен (изключвам уморителни дни като тези със ските)- докато си беше сега вкъщи основно го пропускахме с идея да си ляга рано с батко си, но тя си ляга, друг е въпросът, че заспива доооооооста след него (около 23ч.)
Как е общественият живот при вас Simple Smile?

Поемче, как се справя с шарката Сами?

Маймунка, все така да ти хвалят юначето, пък гръмогласието ще го овладеят в един момент

И аз не съм от много тихите... Embarassed и все си повтарям да минавам на тих режим  Blush, защото госпожицата е почнала страшно да ме копира. Особено попивателна е станала на думи и изрази всякакви, очевидно не ги разбира съвсем, но много обича да използва. Любими са "за наш/мой късмет" и "живи и здрави" и ги пльоска във всякакви изречения, хич не на място, а аз много й се смея.

Ох, още щях да пиша, но ме привикват.  Hug Hug на всички

# 472
  • София
И ние сме социализирани, от 2 седм, пу пу пу. Whistling
Наистина, не се траят, като се позаседят у дома повечко..
Уж ги пращам рано-рано към леглата, но рядко заспиват веднага, подозирам, че Вели системно не се наспива, той от 3годишен не е спал наобяд, сутрин го будим с баща му по 40 мин...  Tired
Елината не спи наобяд у дома, вече без значение кой я гледа, вкъщи ли си е, даже не ляга. Twisted Evil Хубавото е, че вечери се отрязва в много приличен час, така.
Голям философ си имам, сега е на вълна - АЗ СЪМ ТИ СЪРДИТ, тогава! Придружено с много бързо и артистично кръстосване на ръцете пред гърди и характерния лош, овнешки поглед.
Влюбена е в татко си, това е другото характерно за момента. Всяка вечер ми е "сърдит" за нещо и ми се заявява: "Няма да си играя с тебе!" Mr. Green Като я питаш с кой - с тати! bowuu Снощи ходихме не театрО с татко и, и после вися до никое време до него на дивана, защото не СИ го била виждала цял ден!! Laughing ooooh! Трябваше той да я сложи да легне та да има мир, другият вариант ми беше да ги пращам двамата на диско, "да се видят". dance

Дали вика в градината и колко е тиха там изобщо не съм се и замисляла.. Да си призная по ще ми е кеф да е от по - гръмогласните. Mr. Green Ама като и гледам гена, нейсе. Mr. Green

Мислите ли вече за рождените дни? Ние броим дните, даже не иска да казва, че е на 3, "вече не била бебе". За подарък не съм мислила, тя в момента е повече на вълна дрехи, а там съм в мои води. Blush Подаръкът май ще им е самото парти, само да са здрави. Мисля да им купя кооперативно и 2 хубави столчета за кола.
Вие мислили ли сте вече по Въпроса за магданоСа? newsm78

# 473
Здравейте, момичета! Hug
чета ви редовно, но нямам настроение за писане...татко не е добре и всички много сме се притеснили...много ми е мъчно и...се чувствам толкова безсилна.
от утре влиза в болница- ще му правят допълнителни изследвания.Моля ви да стискате палци всичко да се оправи, да му бъдат добри изследванията, и да изпратите положителни мисли към него.Моля ви. Hug Praynig
Много прегръдки от мен и желая здраве на всички ви!Здраве и позитивно мислене, това е най- важното на света! Hug

Последна редакция: ср, 06 фев 2013, 19:52 от princessa raia

# 474
 Принцеске, стискам палци за татко ти  Hug Дано изследванията излязат добри и притесненията ви се окажат напразни  Hug Вярвам, че всичко ще е наред!
 Джема, дори не мога да си предтавя Сами х3  Crazy, дано Гери е здравичка и си ходи на градина и ски училище ...което звучи супер забавно и съвсем не малко ви завиждам за тази възможност  Whistling Как са и беборана и баткото Simple Smile
 Рони, как е социализацията след отсъствието от градина? Има ли драми или с радост се прие?
 Маймунка, ние ходихме вече да ни гледат ушите...ама не заради викането, а заради това че се прави че не чува. Едното уше беше с напъкната навътре ушна кал, която изкарах с разни спрейчета. Ушите са добре, но пак когато не му е изгодно не ме чува...но когато става въпрос за награди и подаръци може и мислите ми да чуе  ooooh!
 По РД въпросът още изооообщо не съм се замисляла. Самуил е твърдо решен да става първо на 5 години, а след това на 4, защото това са си неговите години и той си решавал ... Станал е ужасен устатник и понякога имам чувството, че споря със себе си  ooooh!
  До петък съм в болнични, излизаме само на откъснати от света места. Шарката пу пу пу изобщо не я усетихме. Единия ден имаше лека Т, избиха общо 10-15 пъпки от които 2-3 истински ...и това беше. Дано и другите шарки така ги прекара. Дано и всички не прекарвали шарка -като нас я минат  Hug Чувствам се като във ваканция  Blush По цял ден си играем, гушаме се, гледаме тв, ходим по разходки....с кучетата  ...готвим си вкусни неща, имам време да си свърша работата из къщи ... Имах нужда от това Simple Smile
 Желая лека и спокойна вечер на всички! ...и хубава сутрин утре Simple Smile

# 475
Принцеске, желая да открият причината за лошото състояние на твоят татко и тя да бъде скоро и успешно изцерена!  Hug
Жиемче, ти си герой. Аз с едно болно откачам. Ако бяха повече около мен, мече да съм била зачислена в психодиспансера. (може и да съм по сигнал на съседите, де да знам  Crazy).
 Рони, как е социализацията след отсъствието от градина? Има ли драми или с радост се прие?
Ами вече ходи и на четвърто допълнително занимение. Води се под име латино и модерни танци. И по този повод им е било казано да тичат из салона без да спират, но и навсякъде.  Laughing За съжаление нашите ски бяха до 15:30.
Иначе ако скоро чуете, че има изключена първогрупничка, можете да броите, че това е Марчето. В групата девойката нинак не говори, но щом ме види и става пайсе. Crazy Crazy Crazy От вчера и директорката вече знае, че убостницата бива тормозена от госпожите. Цитирам: "Мамо, тези нашите госпожи само ме тормозят!" Аз: "Какво ти направиха този път (кристално ясно е, че нищо не й правят с изключение на една забележка да не свирка в леглото). Марчето: "Непрестанно ме будят по цял ден тези госпожи!!" И явно бяхме подслушани, защото от кабинета на касиерката се чу смях, но и директорска реплика  Mr. Green.  
Аз си знам още от Коледа какво иска мискаприз за рождения ден - каска за велосипед. Това ще получи. За парти все още не съм планирала, ако нищо не успея да организирам, ще мина на миналогодишния план уикенд с басейн.  

# 476
  • София
принцеска, имаш силно стиснати палчета за татко ти.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 477
Толкова много ви благодаря! Hug
Днес го приеха в болница, в понеделник ще му правят изследването!Дано тревогите се окажат неоснователни! PraynigМного ми е мъчно, толкова много му се насъбра...и мама е толкова разстроена...и изобщо...егати живота...
отново много ви благодаря, Поемче, Рони, Олче Hug...и на всички, които по някакъв начин са съпричастни! Hug Hug Hug
На всичко отгоре мъжа ми е в чужбина, ще си дойде в събота за една седмица и после-  пак сама TiredНия и тя беше болничка и още кашля по малко.Аз имах изпит във вторник, всичко мина чудесно и толкова бях щастлива и ...като се обадих на майка...
съжалявам, извинете ме за негативния пост.Ето за това не исках да пиша. Tired

# 478
и ОТ МЕН СТИСНАТИ ПАЛЦИ  Hug Hug Hug Praynig
Все се каня да пиша дъъъълго и обяснително- няма как да стане, така че накратко  Mr. Green :
Алекса и Андреа изкараха, варицела, и двете много, много тежко.Андреа беше с над 39 темп и страшно много пъпки, 6 дни кошмар, рев по нощтите, защото я сърби, аз я обливах с душ, това ни беше спасението да се почувства по-добре, поне за час-два.Алекса почти си изгуби гласа от рев, 3 дни бях като сомнамбул и имах мускулна треска на ръцете от носене.Тя много се измъчи, имаше 2 пъти повече пъпки от Анито, хем е с 2 пъти по-малко кожа  Tired
Анито сега е болна-диагноза-всеки ден различна  ooooh! Тази вечер ще ходим за трети пореден ден  Twisted Evil
Аз съм с бронхит  Whistling Пия много вкусен антибиотик 2 лв хапчето, ама уж бил най-пречистен  #Crazy До понеделник ако не се оправя снимка.
Утре чакаме зайче  Mr. Green Ще осиновим едно от зайчетата на Ивка  Heart Eyes Вече сме накупили храна и т.н и Анито вече няма търпение  Mr. Green Иска да спи при него в детската, а не при нас, за да го пази  Mr. Green всяко чудо за 3 дни, и при Алекса толкова спа  Laughing
На 2 пъти, за няколко часа толкова можах  Hug Heart Eyes

# 479
  • София
Принцеске,  много стиснати палци и от нас  Hug Hug Дано няма нищо сериозно. Скоро ви мислех дали не сте целофамилно по чужбинско, че се беше изгубила. И в това отношение ти пожелавам положително развитие и да си се съберете с половинката по-скоро за по-дълго.

Аничка
, много са ти се намъчили момичетата... А уж бебета до 6 мес. не боледували от шарки...
Пожелавам ти скорошно оздравяване и на теб, и на Анито. Докато кърмех Гергана и аз направих бронхит ей така от нищото и пих Зинат 10 дена. Никак не обичам АБ, но тогава не посмях да споря, за да не се влоша и да не прецакам кърменето. Вземи си обезателно и пробиотици и ги пий с разлика поне 3 часа от Аб, че имат подозрения разни докторя, че моя тогава пит АБ удължи коликите на Гергана (между другото тя беше точно на възрастта на Алекса, когато се разболях.., но все пак при нас беше и по-различен случай - осмаче.)

Общи условия

Активация на акаунт