АПРИЛчета'2009!

• 65 959
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • Лудогорието
Ех, много болнички пак  Sad Бързо да оздравявате!  Hug
Днес Ванката е у дома под наблюдение, че ме изненада с разстройство сутринта. За сега бил добре, значи утре е на ДГ. Чета тука за ски говорите-плюс за София. При нас действа шейната и то  когато има сняг.  Crazy
Моите настроения се менят постоянно-от вчера съм много войнствена  Crossing Arms Криво ми е. Мъжът ми замина в командировка и ще се върне в неделя. Майка ми ме изненадва с разни вкусотийки в къщи-"хапни си докато е топло, много е хубаво"-и килограмите се трупат ли трупат... Тези дни съм особено гладна  Embarassed
Принцеске, стискам палци и аз! Дано се оправя татко ти бързо!  Praynig

# 481
  • София
Мислите ли вече за рождените дни? Ние броим дните, даже не иска да казва, че е на 3, "вече не била бебе". За подарък не съм мислила, тя в момента е повече на вълна дрехи, а там съм в мои води. Blush Подаръкът май ще им е самото парти, само да са здрави. Мисля да им купя кооперативно и 2 хубави столчета за кола.
Вие мислили ли сте вече по Въпроса за магданоСа? newsm78

Да отговоря аз на въпроса, че да пораздвижим темичката малко. Пък нали сме и първи по ред, пада ми се да отговарям  Mr. Green

Бяхме измислили поне подаръка - харесахмe една по-официална рокля, от "въртящите се" преди 2-3 седмици, но беше уж рано, взимахме други неща тогава от този магазин, от януарските им намаления и на касата ни дадоха талон за отстъпка през месец февруари. И аз се зарадвах, но като отидох мин. седмица и точно размера 4-5 г. свършил, много ме хвана яд, че не отидох по-рано, ама покрай боледуването й нямаше как. Имат 3-4г., която ми се струва, че ще й стане, но не знам за колко време. Сега съм наумила да я измеря подробно и да ходя пак, за да преценя (то вярно, че има кой да я носи после, но все пак да не е за едно обличане). Че не е евтина, а и е по-пролетна, макар да може и сега с блузка отдолу да се сложи. Пък и на 16.05. ще имат голямо тържество от градината на голяма сцена и ги искат официални и поне да може и тогава да я носи. Та така - голяма драма, ще пада обикаляне май до последния момент.
Иначе и за празнуването още не сме го решили финално. Радвам се, че в градината им правят хубави тържества. Ние носим торта, а там учителките се грижат. Всяко детенце носи малко подаръче, поздравяват се, пеят песнички, забавляват се децата. Ходила съм да снимам покрай баткото. И понеже е в средата на семдицата, вечерта ще има роднинско парти вкъщи. А за приятелските деца не съм намислила още - не ми се занимава с клубчета (то е и късно вече), може би обичайното събиране вкъщи ще направим, въпреки че се опитваме да се организираме да идем на планина за 2 дена и там да се почерпим, но ще видим.

Та така споделих и аз едно голямо нищо  Mr. Green Та ще се хващам да организирам нещо, че не остана време...
Споделете моля, откъде купувате детски чаршафи? Не държа да са с герои специално (такива гледах в Айко, но цените са доста неоправдани за мен, а и не са ми толкова красиви), но по-шаренко така да е нещо  Grinning.

Рони, същата "изтормозена" госпожица си отглеждам и аз.  Mr. Green Heart Eyes При нас обаче тормоза го прилагам аз. "Само ме тормозиш, мамо, не мога сега да се облека. Имам си работа!.." (що пък да не си разгледам книжките преди да се облека за детската - важна си е работата, я..  hahaha)
Жалко, че при вас не разрешават внасянето на торти - аз не я разбирам тази забрана, ама няма какво да се направи. Сигурно си виждала тук из форума разни творения на картонени торти - като във всяко "парче" има нещо дребно за всяко детенце - свирка и кексче да речем или каквато там сладост е разрешена да се внесе. Някаква идея е, макар и доста работа да си е сътворяването на това чудо. Ама може пък да включиш и Мария - вие сте по творенето на разни такива занимавки. Simple Smile

# 482
Принцеске, има ли вече някаква яснота около татко ти?  Praynig
Дано Ванко да е оправил теча отзад вече и да е градинар, Маймунка.  Hug
Аничка, много лошо.  Cry Hug
Жиема, то някакви само две седмици до старта на празненствата във ваше лице.
Това за липсващата рокля не е хубаво обаче.  Thinking Ако стилът на Карнивал са ти вариант за "официално"? Иначе като нищо ще й стане тази за 3-4 годинки.
Аз с дрехите съм се видяла в чудо. При блузките е между 104 и 110 см. При панталоните е за 110, но в талията ще й станат след година и половина. В противен случай ще й бъдат къси. Роклята, която й купих за посрещането на 2012 година все още й става (98 см, но пък не обичам много дългите рокли за деца). При полите твърдо талията е за 98 см, за да не правя сложни въжено-ластично-коланни приспособления. Отсега ми е голяма мъка как ще намеря подходящи прилични обувки за пролетта, защото есента я изкара със спортни.

# 483
Привет и от нас!
Гледам си говорите за...разни работи  hahaha

Относно нечуващите деца-и ние сме от тях. Правихме аудиограма и резултата показа,че наистина малко не чуваме,но ще го повторим,че на тази възраст не е много достоверен. На всичкото отгоре сме и с мононуклеоза,много се целува явно нашичкия  Blush

Май и ние ще съботираме клубчетата тази година  newsm78 В крайна сметка неговите приятелчета са в детската. Може там да им организираме куклен татър или да йм дойдат на гости някои приказни герои. На нашите приятели децата ги вижда доста по-рядко и с някой дори се е забравил  Blush
Но ще го питам и него какво мисли по темата,все пак той е рожденникът  Heart Eyes

# 484
Аничка, Hug скорошно оздравяване!
Рони,  Hug
Татко, като че ли е по-добре, казва че се подобрява, но много бавно.
Гледам да ходя всеки ден при него поне по веднъж, той се притеснява да идват и други хора освен мен и майка....толкова е чувствителен... Sadлекарите са казали, че го намират също за по-добре.Вливат му венозно антибиотик.Казали са, че засега отлагат изследването.Утре ще му правят снимка и се моля по хиляди пъти на ден, да се окаже че има подобрение! Praynig
Благодаря ви! Hug

# 485
  • Бургас
Привет и от нас!

Относно нечуващите деца-и ние сме от тях. Правихме аудиограма и резултата показа,че наистина малко не чуваме,но ще го повторим,че на тази възраст не е много достоверен. На всичкото отгоре сме и с мононуклеоза,много се целува явно нашичкия  Blush

И ние ще ходим на УНГ, че едната госпожа, каза че май недочувала  Crossing Arms

Йо йо, миналата зима и Далинка беше с мононуклеоза, май са си партия не само по дата на раждане.  Hug

Колкото до РД-парти, пожелала си е тортата от лятото, а от НГ вече и подаръкът е избран  Mr. Green

Целувки на всички  Heart Eyes

# 486
Принцеске, скорошно оздравяване желая на татко ти. Щом се повлиява от АБ, не е страшно. Само малко кураж му давайте, че мъжете са голям шаш и паника.  Hug
ЙоЙо, на Дими бързо да му минават нечуващите ушички, а и мононуклеозата. По спомен миналата година и Преси на No name имаше такава лошотия.
Чудна идея за празненство си дала! Нашата градина от 3 месеца също е със забрава за истински торти. Та ще си играя да правя картонена с моите две ръчички леви, особено едната. А и моите наблюдения относно приятелчетата от бебешките колички са същите - те от много време вече не са срещани. С майката на едно от тях само се чувам. А и снимките от миналогодишното тържество в яслата бяха повече от красноречиви за това къде и с кого му е най-приятно на детето. Само живи  и здрави да бъдем за рождените дни.
Бен, тази госпожа още ли не се е отказала от идеята, че Дали не чува?  ooooh!   

# 487
Здравейте момичета    bouquet
Не съм писала от доста време,   но чета   Peace
 За рождени дни гледам си говорите - тук при нас масово / да не кажа 100 % процента / се правят в детската градина. Там ако искаш си каниш клоуни , носиш си всичко което желаеш  и става купон.
  Наскоро бях на един рожден ден такъв и много ми хареса особено клоуните .
Цената е малко , малко  Rolling Eyes височка , но ако пък не правиш друго парти си заслужава.
Рони, вместо да правите картонена торта не  е ли възможно да се подготви пликче или кутия с някакви лакомства / тук често приготвяме различни видове бонбони, малки пастички и сокчета/, които всяко дете ще вземе преди да си тръгне в ръчичка  Thinking
ПП. тук партито се прави след обяд
Хуави и усмихнати дни   bouquet

# 488
Моля ви да стиснете палци утре за моя татко, все пак ще му правят изследването Praynig

# 489
  • Бургас
Стискам!  Hug

# 490
Принцеске и от мен имаш стиснати палци !!!

# 491
Привет и от нас!

И ние ще ходим на УНГ, че едната госпожа, каза че май недочувала  Crossing Arms

Йо йо, миналата зима и Далинка беше с мононуклеоза, май са си партия не само по дата на раждане.  Hug

Колкото до РД-парти, пожелала си е тортата от лятото, а от НГ вече и подаръкът е избран  Mr. Green

Целувки на всички  Heart Eyes

Как протече при вас мононуклеозта и за коло време ви отмина? Инче ние направиха втора аудиограма и резултатът е добър. Явно посто вътрешният глас му  е по-силен  Laughing

Рони, не разбирам зо забраняват тортите  newsm78 При нас просто искат всичко да е със серфификат ...

Принцеске, чакаме хубавите новини!  Hug

# 492
# 493
РаяPraynig fingerscrossed
Надявам се всички болни деца да са по-добре вече. Моите също не подминаха болестите, Анито миналата седмица изкара един бронхит, след като се оправи Сашко пък го лепна грипът и вече 3 дни е температура, та сме всички дружно вкъщи.
Мен ме е налегнало някакво много мелахнолично настроение и вече много, ама много жадувам за слънце и пролет... Предстоят ми 6 изпита, за неученето се оправдавам с какво ли не и не сядам и не сядам да чета, само си измислям разни занимания... 
За рождените дни не съм мислила изобщо. Напоследък живея за мига  Mr. Green, т.е. не правя планове дори за утрешния ден и се оказа, че ми е много добре така. Велосипед ми се иска да е подаръкът за Анито, защото много иска още от миналата година, а тогава не успях да й купя.
Искате ли да си организираме среща тази година? Heart Eyes

# 494
Момичета, засега нещата вървят много добре.Окончателните резултати ще са готови след 10-на дни, но лекарите са казали, че не са видели нищо притеснително по време на изследването!Дано всичко да е наред и за в бъдеще и изследванията да са добри!!!!!! Praynig
Хиляди, хиляди благодарности на всички ви! Hug Hug HugБлагодаря ви за стиснатите палци и положителните мисли!!! Hug Hug HugБезценни сте! Hug Heart Eyes
Бързо оздравяване на всички болнички!Голям ужас се оказа този вирус! Sad
Ния също още кашля, сменихме сиропа и като че ли има подобрение.Ама не смея носа да й покажа навън!Не е ходила на градина вече повече от 2 седмици.А и в градината пък има скарлатина! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт