АПРИЛчета'2009!

• 65 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Принцеске, много се радвам. Дано наистина няма нищо притеснително занапред. Praynig

Болничките да оздравяват. Praynig

Искате ли да си организираме среща тази година? Heart Eyes

Дааа, дааа! Peace
Бързам да потвърдА Mr. Green, докато сама не съм се уплашила от ентусиазма си. Mr. Green
Кой, къде, какво, кога? Blush

# 496
Рая, дано все така добре вървят нещата. Praynig
Олче, като за начало нека видим дали ще сме повече от 2 ентусиастки (ако си останем 2, срещата ще е в София или Русе Mr. Green).
Някой уикенд към средата/края на май месец, евентуално?

# 497
  • Бургас
Аз също съм ЗА срещичка.

# 498
Може направо лятото на морето някъде Wink Не съм против , но не се включвам със "за" защото изобщо не знам кога на къде ще сме, но ще ви наблюдавам организацията и ако имаме възможност ще се присъединим задължително  Peace

# 499
Трявна или Сандански?
Аз се шегувам. Не че съм сигурна как и дали ще присъстваме.  Peace

# 500
  • Бургас
Един бърз въпрос: да имате идея от какво може да се зачерви долния клепач на очите? И двете са зачервени и казва, че я дразни. Също така забелязах че има петна по свивките на ръцете и краката, като след рана, но не точно. Не я боли.  Rolling Eyes Направо се притесних какво се случва.

# 501
  • София
бен, да не е конюнктивит?
Петната по сгъвките - реакция от храна някаква, от дреха? Thinking Нека "чичо Гот-гот" (личният, според Ени Laughing) я погледне. АкО ти се рискува по чакалните в този момент. Rolling Eyes

За нас нищо кой знае какво интересно, но викам, да се отчетА. Heart Eyes
Госпо'Ицата си ходи на градина, като всяка сутрин трябва задължително нещо да ми "разкаже", докато обува пантофите. Laughing Както бързам, представяте си какъв ентусиаст го играя. Обаче слушам, какво да правя. Обикновено са поръчки - за шоколадче, яйце, бонбонки... и каквото може да скалъпи на момента. 2 минути да ме държи, за нея си е бонус. Heart Eyes

Трявна или Сандански?
Аз се шегувам. Не че съм сигурна как и дали ще присъстваме.  Peace
Sad

Деска, надявам се да се съберем поне 5 желаещите. Не, че имам против Русе.. съвсем обратното. Трявна ми е ок, отдавна ми се ходи там. А и е еднакво далече на всички (сравнително). Толкова на юг, като Сандански.. не е вариант. Поне за колективна сбирка.

Миналата седмица си говорехме с LV колко добре би се получило, да се видим някой уикенд в Усоето. Mr. Green Ако има други желаещи за тЪрчане на воля там 1swing family football, и така вървящите със спорта Mr. Green, други работи:  cook lalalala Wine Glass cheers newsm24, да свиркат, моля. Hug

П.С. Споделете какво с удоволствие похапват дечурлигата? Готвените вариации. Покрай злоядия си брат, нещо ми се струва, че и е много еднообразно менюто напоследък... Thinking

# 502
  • Бургас
Днес нищо й нямаше на очичките, но ще я следя, че се вкарвам в големи филми. Тя е с доста бяла, прозрачна дори кожа и малко разтъркване влияе. Peace Трявна ми се струва като един много добър вариант, но честно казано, претенции нямам, само да не е свърх далеч.  Simple Smile С моето злоядо чудо, не мога да дам идеи за сега.

# 503
нашият фаворит са пълнени червени чушки с ориз,кайма и стафиди със задължителна добавка кисело мляко. Обичаме у мусака, както и абсолютно всякакви вариации на спагети /както се казва,важното е спагети да има,ако ще и да е пилешка супа,супа топчета и т.н.-види ли вътре спагети/фиде в доволно количество,значи е вкусно  Laughing/

# 504
Бен, радвам се че Дали е по-добре! HugСестра ми също е с много нежна кожа и си спомням, че като малки дори домашна градинска краставичка да пипне и цялата й ръка ставаше червена!
Олче, Ния много тачи кюфтета по чирпански, мусака в тенджера обаче(по- водна), спагети, пица, разбира се.Всякакъв домашен хляб, питки, тутманик.И още една идея- крем супа от леща с крутони. Също зеленчукова крем супа (картофи, моркови, броколи, тиквички).Също скоро ядох в едно заведение винен кебап с пилешко месо и пюре от карфьол и картоф- страхотно вкусно!

# 505
Любимата ми тема : храната  Mr. Green Тазманийското дяволЕ тачи супи: пилешка, зеленчукова, топчета, агнешка/ама от месо/; яденето -задължително със сос - фрикасе, винен кебап, кюфтета с някакъв сос/бял или червен/, спагети- зачервени или със сирене,любимата съботна пица  Mr. Green, кюфтета и кебапчета със салата... И май това е. Картофи на фурна и пюре - цъ, ориз с нещо си- съвсем от скоро и то не с апетит, готвени зеленчуци - цъ. Тиквени кюфтенца също обича.

# 506
  • Лудогорието
При положение, че вкъщи си имам едър мъжки екземпляр, който не сяда без месо на масата-Иван се очертава вегетарианец  Rolling Eyes Като види месо  Sick Яде го на суджук, супа топчета, понякога пържола.... Пилешката супа да е без месо-иначе се прави че ще  Sick Всякакви салати-хапва с охота. Понякога яде сандвич с кайма, но да е с лютеница отгоре  ooooh! Вечер предпочита вместо ядене-филия намазана с нещо. Не че му се връзвам, ама се чудя от къде е тази любов към сухоежбината-никой в къщи не го прави. Винаги има сготвено ядене.  newsm78
В петък ходих на преглед-всичко е наред. Вече си имам снимка на Бебе 2-толкова да прилича на батко си!  Heart Eyes Започнах да сънувам абсурдни сънища свързани с бебето  Simple Smile Нормално. Имаме леки пререкания с таткото за името, но аз ще надделея  Mr. Green
Иван е вкъщи със упорита хрема и от вчера с едно зачервено око.  newsm78 Няма температура, няма кашлица-само екстри от носа. Добре, че майка ми е на раздвижен график и може да го гледа.
Всяка вечер иска да му нося подарък-изненада и като не го направя(защото смятам, че не е редно)-рев. В чудо се виждам.  Sad Много му говоря, давам му примери с други деца, дори с мен като дете-не върши работа.  Tired

# 507
Ехе, вие много готвите явно. Аз почти нямам време за такива готвени неща, приготвям след работа нещо набързо. Виктория е изключително непредвидима за яденето. Днес може да се накъса да яде нещо, а утре да каже, че въобще не го обича.
Общо взето като я питам какво иска да яде, казва спагети и оризче, а също и пържени картофи ooooh!
Напоследък, вечер след градина е много гладна и яде някаква закуска, която сме й купили, а после не сяда с нас на вечеря. Преди това пък беше на период да яде все готвени неща.
Но тя и в момента пак е в някакъв много сърдит период, за всичко се сърди, цупи, крещи постоянно, абсолютно нетърпима е, ама си я обичаме такава, надявам се все пак бързо да мине.

За срещата-ще ви следя, но нищо не обещавам отсега. Предлагам само да е началото на април, когато е ваканцията на учениците.

# 508
Моите деца доста добре си хапват, пу-пу (с изключение на последните 3 седмици, откакто са болни и живеят предимно на чай и плодове). Любимите им готвени ястия са пилешка супа, супа топчета, пиле с ориз, мусака с кайма и картофи, пилешка мусака (с пил. филе, гъби и картофено пюре), зеле с месо на фурна, пълнени чушки с кайма и ориз. Също като Сами на poem, моите са големи фенове на кюфтетата, кебапчетата, пицата и спагетите. Картофи обичат само пържени или под формата на пюре, варени или печени - не. Чисто зеленчукови супи/ястия не тачат много, но затова пък обичат много прясна салата и зеленчуци (Анито яде моркови като за световно  Crazy).
Маймунка, как ме разчувстваш винаги когато споделяш нещо за бебето... Heart Eyes Шантавите си сънища от бременния период и аз никога няма да забравя. ooooh! Дано не се дава Ванко на вируса. Praynig
Ние сме вече доста време в една въртележка от болежки, ужасна гадория, чак такова чудо и то по едно и също време с двете деца не ми се беше случвало - първо, в началото на месеца, Анелия се разболя - бронхит. Тъкмо се оправи, Сашко забърса върлуващия грип, 3 дни температура и всички съпътстващи грипа екстри.... Тъкмо взе да му минава, Анито вдигна температура и пак картинката на брат й сначале, 3 дни температура, детето като парцал... . Сашко през това време започнаха да го болят уши (естествено, през нощта), Анито пък след като свали температурата, започна яко да кашля и понеже не може да отхрачва,  започна да повръща повръща секрети (естествено - през нощта).  Twisted Evil ooooh!
За срещата, бих се заела с организацията, ако наистина се съберем повече. И понеже разни гимнастики ще правя така или иначе, ще ангажирам някой близък да ни докара и върне (или направо и да остане с нас), защото сама с колата и децата не смея да тръгна... наистина ми се ще да се съберем както на миналите срещи, а дори и повече семейства  Heart Eyes. То иначе идеята става друга. Засега видях само 3-ма потвърдили с "да", така че съм пас засега. Претенциите ми към мястотото са единствено да не е на м**ната си, от предложените Трявна ми допада, но аз самата не съм ходила на много места, за да дам нови предложения. В периода април-май нямам претенции за дати, само през лятото няма да имам възможност.
Наистина много ми се иска да се видим. Hug (Може би е добра идея да пишем и във ФБ групата, тук така или иначе останахме една шепа народ...?)

# 509
  • Бургас
... Предлагам само да е началото на април, когато е ваканцията на учениците.
   И при мен ще е най-добрият вариант това.  Peace  Деси, да слизате от въртележката скоро-скоро. Маймунка, Ванката да се оправя бързо.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт