Болничките да оздравяват.

Дааа, дааа!

Бързам да потвърдА
Кой, къде, какво, кога?

Нека "чичо Гот-гот" (личният, според Ени 

, и така вървящите със спорта
, да свиркат, моля. 
Трявна ми се струва като един много добър вариант, но честно казано, претенции нямам, само да не е свърх далеч.
С моето злоядо чудо, не мога да дам идеи за сега.
Сестра ми също е с много нежна кожа и си спомням, че като малки дори домашна градинска краставичка да пипне и цялата й ръка ставаше червена!
Яде го на суджук, супа топчета, понякога пържола.... Пилешката супа да е без месо-иначе се прави че ще
Всякакви салати-хапва с охота. Понякога яде сандвич с кайма, но да е с лютеница отгоре
Вечер предпочита вместо ядене-филия намазана с нещо. Не че му се връзвам, ама се чудя от къде е тази любов към сухоежбината-никой в къщи не го прави. Винаги има сготвено ядене. 
Започнах да сънувам абсурдни сънища свързани с бебето
Нормално. Имаме леки пререкания с таткото за името, но аз ще надделея
Няма температура, няма кашлица-само екстри от носа. Добре, че майка ми е на раздвижен график и може да го гледа.
Много му говоря, давам му примери с други деца, дори с мен като дете-не върши работа.

).
Шантавите си сънища от бременния период и аз никога няма да забравя.
Дано не се дава Ванко на вируса.

. То иначе идеята става друга. Засега видях само 3-ма потвърдили с "да", така че съм пас засега. Претенциите ми към мястотото са единствено да не е на м**ната си, от предложените Трявна ми допада, но аз самата не съм ходила на много места, за да дам нови предложения. В периода април-май нямам претенции за дати, само през лятото няма да имам възможност.
(Може би е добра идея да пишем и във ФБ групата, тук така или иначе останахме една шепа народ...?)
Деси, да слизате от въртележката скоро-скоро. Маймунка, Ванката да се оправя бързо.