Деси, дано вече всичко да е минало и децата да не поднасят повече изненади.

За хапването - хапва си вече детето. Стига да не види нещо доматено или друго в червен цвят. Пак яде, но и голямо чистете пада тогава. А прояде миналата година, когато рискувах с шведските маси в Сандански. Готвеха добре хората и тя все си намираше по нещо да пояде. И най-любимо ми е да отговарям на въпроса "мамо, ти защо не ми готвиш едикаквоси?"
Или пък констатациите й, че в градината им готвели по-вкусен спанак от този, който аз готвя. Най-доволна съм, че вече яде и макаронести работи, особено ако са обилно подправени със сирене, но и винаги трябва сама да си сложи пакетче захар. А супите ги прояде покрай кротоните на баща й. Сега вече и тя участва в готвенето им, като си хапва по лентичка хляб
. Въобще всичко, сготвено от татко й е на най-висша почит - спагети, равиоли, пържоли ... И винаги на масата ни присъства поне един приятел, който трябва да храним с баща й. За зеленчуците и плодовете я моля да ми ги опитва, за да провери дали са вкусни. Всъщност много често тя първа опитва манджорите. 
А след градина винаги е ужасно гладна или поне свикна да се държи ужасно гладно. Та вече си имам и запаси от ядки или поне изпопътьом взимаме от някъде микс от ядки. Чудесна манджа са. Понякога ме води в любимата на квартала хлебарница, за да вземем соленки и трябва да натискам спирачката, защото много ги обича и после има опасност да не вечеря.
Изследванията му са добри, както се надявахме, но сега е развил някаква анемия, която съвсем го срина.Не мога да ви опиша какво е в тази болница, предполагам както и във всички останали.Какво безхаберие, некадърност и мизерия цари!Нямам вече на никого доверие, нямам вече и думи, с които да опиша гнева си и безсилието си!
Въпреки всичко неуредено дано случите на добри специалисти. Има добри лекари в България, има! Напук на тъпата ни система!
Дано скоро е добре татко ти и да си се прибере вкъщи.

). После видях писаното от теб и доста се смях.

Хубав ден на всички