Бочко и Тео съм ползвала и аз, но не ми допадат.

Нейните си г-жи я забелязват вече кога не е типичното кашлюкане.Докато я обличам ми казва, че я боли гърло.Хайде викам и свекървата(тя до 5 е на работа) за да не излизам с Алекса.Хващам автобуса с Анито, чакаме 1 час, през който не се закашля
А преди това хиляда пъти я питах сигурна ли си, имах питанка и за чипс,защото знае, че ако е4 болна няма такива неща. Държи си на своето.Но когато не я чух да кашля,докато чакахме...Ще се сетите какво стана,нали
Казвала съм й,когато има проблем да ми казва, но явно трябва ,...и аз незнам какво.Цяла вечер ме държа яда, а случката дооооста време ще ми държи мокро
Това дете никак, ама никак не обича ориз и всичко що го съдържа
Дай й боб, леща, зелен боб и любимата й супа топчета 

Опасна си 
предусещам забавен тийн период във вашата къща
Ама така де- към детето има подход и той определено не е този, който половинката използва. Да се понапъне малко, нали е родител, а не пъдар
Периодът им е покъртителен. И аз съм тествана ежедневно с всякакви дребни и не толкова дребни измами. Снощи го улових да си крие пантофите...не че е престъпление човек да си скрие пантофите, ама хитрува гадинката...все още на дребно, но си хитрува. Отговор за всичко имй и всяко изречение-опозиция започва с "Ама аз само искам..." Отговор "не" не се приема без дълго надговаряне. Всичко му е ясно, ние нищо не разбираме.
но си е редно и да се поработи . Хубав ден!
Нещо хич не ми харесва до къде са го докарали в детската градина, та в тази връзка да ви питам-вие "доучвате" ли си вкъщи и с какво?

Иначе и аз съм много доволна от детската и от учителките. Особено по-старшата-той я обожава